26 Ekim 2018 Cuma

Bluetooth led lamba

Bluetooth led lamba

Bunların yaklaşık kadarı hoparlör, led ampul ışıkları. Bluetooth Hoparlör Ve Led Lamba Uzaktan Kumandalı Ampül RGB LED. TL 19TL (4) multimedyadukkani 100. RGB ELED Ampul Speaker Hoparlör Bluetoothlu Uzaktan Kontrollü. TL 9TL (1) epazaravm 100.


Lamba Tabanı: EAkıllı LED Ampul müzik ile ışık birleştirmek ve uyumlu mobil cihazınızdan kontrol etmenizi sağlar. QR kodunu tarayın ve uygulamayı indirin. Hocam aynı şekilde telefonla normal lamba yakmak için ne gibi değişiklikler gerekir? Bu özelliği açtığınızda LED lamba kamerayı doğrulttuğunuz objenin renginde yanıyor.


Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Merhaba aliexpress den aldığım led bluetooth lambanın tanıtımı için yapılan video beğenir abone olursanız sevinirim. Telefonuzun bluetooth özelliği sayesinde hızlı bir şekilde bağlana bilir telefondaki çaldığınız şarkıyı dinleye bilirsiniz.


Bluetooth led lamba

RGB Led Lamba bulunmakta olup, müzik keyfinizi yaparken istediğiniz Rengi seçebilirsiniz. Bu hünerli lamba bize ne özellikler sunuyor gelin birlikte yakından bakalım. Arduino serüvenine yeni başlayanların ilk yaptığı şey Led yakma uygulamasıdır. Bu kod yazmaya başlayanların ilk yazdıkları hello word yazısına benzer donanı.


Ben de aynı sorun var verinin veya olarak gelmesi yerine 2ve 2geliyor ayrıca lamba hiç yanmıyor. Kingled renk seçenekleri ile. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız.


Bluetooth led lamba

Müzik Hoparlör Lamba LED Ampul EAkıllı Lamba Tatil Parti Dekorasyon Hediye Gearbest TR online mağazamızdan ücretsiz kargo seçeneğiyle satın alın. Haricen bir uzaktan kumandaya gereksinim duymaz. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar