29 Ekim 2018 Pazartesi

Ince led spot

Led Spot Armatürler Led Trafoları Led Projektör Ledli Lineer Armatürler Ledli Sokak Armatürleri Wall Washer Led Ledli Resim ve Ayna Üstü Aplikler Ledli Koridor Duvar ve Zemin Armatürleri. Ekstra indirimli fiyat. Sabit akım çıkışlı, yüksek verimliliğe sahip LED sürücü.


Yüksek verimli, ve uzun ömürlü LED. Sadece iş yerlerinde ya da kafe ve restoranlarda değil son dönemlerde spotlar evlerde de kullanılıyor. Enerji tasarruflu, dekoratif, güçlü ve kaliteli ışık çıkışına sahip olmasına ek olarak, gömme spot lamba fiyatları, hepsiburada. Mağaza, otel, market ve ofis aydınlatmasında ve özel mimari uygulamalarda ideal bir tasarruflu aydınlatma ürünüdür. Dgslighting, slim downlight, daire bu ürünü derinlik sıkıntısı yaşadığınız heryerde kullanabilirsiniz.


Sıva altı uygulamalarda, tavanda boşluk olmasa bile alçıpan kalınlığında bile montaj yapmak mümkündür. Sararma yapmayan optik homojen polikarbon difüzör. Evlerimizde, iş yerlerimizde ve sokak aydınlatmasında en çok tercih edilen aydınlatma sistemi olan ampuller bu yoğun kullanım sebebiyle tasarım ve tasarruf yönünden sürekli geliştirilmektedir. Sonrasında dilerseniz ince duy özelliğine sahip olan lambanızı dış kenarlarından tutarak, hafif bir şekilde döndürerek rahatça çıkarabilirsiniz.


Ince led spot

LP-– Sıvaüstü Alüminyum Led Profili İnce 1. Sıva üstü aydınlatma uygulamaları için üretilmiştir. W Sıva Altı LED Spot Armatür. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. RGB Şerit led ürünleri 12v ve 220v olmak üzere, silikonlu rgb şerit led , silikonsuz rgb şerit led olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.


Bunların içinde ise lümen değeri, ince pvc olmak üzere kalitesine göre değişmektedir. NCE TİP FANSIZ AMPER ŞERİT LED ADAPTÖRÜ (TRAFO) Volt. E-( İnce Duy) E-(Normal Duy) Entegre LED.


WATT KROM KASA LED SPOT PANEL 9. Ampuller Akkor Flamanlı Ampuller. TL: Entegre LED : TL. Nişlerde, ışık havuzlarında, ofislerde, mobilyalarda ve mağazalarda yaygın olarak kullanılan Watt İnç Led Spotlar , bir noktaya odaklama özelliğiyle ürün ışıklandırmada da büyük faydalar sağlamaktadır. Dekoratif spot lamba, led tavan spot lamba modelleri ve markaları aydinlatmareyonu.


Spot lamba çeşitleri indirimli fiyatlarıyla aydinlatmareyonu. Silver LED ışığın yeni adresinde en doğru ışık kaynaklarını ve en yeni LED aydınlatma teknolojisini sizlerin hizmetine sunuyoruz. Neon Led Ve Aksesuarları. Fabrikaları yönlendirilen iyi Ince Led Bar satın al Ayrıca Kolayca dünya geneli Ince Led Bar kaynağı olabilir.


Ince led spot

Led ampuller, standart duy, spot , ray spot , projektör ve floresan, panel, neon ve şerit şeklinde kullanılabilirler. Evimin salonunda bulunan halojen wattlık normal spot lambalar yerine led lambalar takmak istiyorum. Dış Mekan Led Aydınlatma. Led lambalar ile aynı parlaklık veya aydınlanma sağlayabilir miyim?


Yardımlarınızı bekliyorum. AN Elektrik Aydınlatma Armatürleri sayfasında yüzlerce ampul çeşitlerimizi inceleyebilir, hemen online sipariş verebilirsiniz! LED SPOT LAMBASI İNCE SOKETLİ 5W KLAUS A-ENERGY Ürün yorumu yok.


Teslimat Bilgisi: TL En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. KARLOX VG – LED Ray Spot. Trifaze ray üzerinde, modern tasarımı şık görünümüyle reflektif ışık açısı bakımından farklı seçeneklerini birlikte. Tüketici armatürleri için ince , kompakt tasarımlı LED gömme spotların , LED plafonyer ve sensörlü LED plafonyerlerin ve LED linea ürünlerinin fiyatları da mevcuttur.


LED aydınlatma armatürlerini ve dış mekan LED aydınlatma armatürlerini, fiyat listesinin son bölümünde bulabilirsiniz. LED Panel Aydınlatma Yapı Malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. Kaliteli pillerle günlük saatlik kullanımla Kablosuz Spot Lambanızı ay kullanabilirsiniz.


RAY SPOTLAR (36) LED AMPÜLLER. LED ampülleri adet ince kalem pil ile çalışır. Eduy tipleri standartın dışında olan, duy tip modelidir. H Yuvarlak Her zaman en iyi fiyata. AYDINLATMA Aplikler Avize, Sarkıt Sıva Alt.


Yeni ürün ve kampanyaları ürünlerimizden haberdar olmak için mail adresiniz ile e-bülten üyeliğimize katılabilir, yeniliklerimizden haberdar olabilirsiniz. Led Panel Spot , ince yapısıyla uygulama kolaylığı sağlar, yandığında da, yanmadığı zamanlarda da görünümü estetiktir. Işık geçirgenliği yüksek özel difüzör camı ile güçlü ve homojen bir aydınlatma sağlar. Watt seçenekleri NOAS LED ve LED Teknolojileri , ürünlerimize olan taleplerinizde siz müşterilerimizin istekleri doğrultusunda sizlere en iyi şekilde hizmet vermekteyiz.


Ince led spot

GörünüSeçilenleri Karşılaştır Seçilenleri Sepete Ekle Yeni. Güncel haberler, duyurular ve ürün tanıtımları için e-bülten sistemimize kayıt olunuz. Downlight ve Spot Aydınlatma LED Modülleri. Araçlarda kapı üstü aydınlatması, dekoratif aydınlatma ve basamak aydınlatma olarak kullanabileceğiniz zarif ve ince ürünümüzdür. EDuylu ( İnce Duylu) led aydınlatma ampulleri Osaka 5W Led Buji Kristal EGünışığı ₺2KDV Dahil.


TERCİH ETTİĞİMİZ LED CHIP MARKALARI TERCİH ETTİĞİMİZ DRIVER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar