17 Ekim 2018 Çarşamba

Fren çakar lamba

Fren Stop Lamba Çakar Modülü FStyle. FAR İÇİ ÇAKAR LAMBA Lİ ÜCRETSİZ kARGO. Fren Çakar Lamba Fren Çakar Güçlü 35watt. Arkadan gelen sürücünün dikkatini çekerek yavaşlamasına yardımcı olur.


Frene bastığınızda kırmızı çakar lamba devreye girer. Aynı zamanda motosikletlerde de kullanılabilir. Automix Fren çakar lamba tüm yerli ve yabancı araçlar için uyumludur. Aracınızı kolay ve basit bir şekilde modifiye etmiş olursunuz.


Fren ihtiyaclarınızı biz karşılıyoruz. Oto bakım ürünleri, Araç içi Aksesuarlar, Araç dışı aksesuarları, Far, Aydınlatma, Güvenlik ve Trafik setleri kısacası aradığınız her türlü ürün Garaj Marketim adresinde sizleri bekliyor. Kumandalı Led Çakar Çakarlı Park Stop Modülü FÇakar Fonksiyon. Oto FÇakar Lamba 12v Ledli Üçgen Beyaz.


FREN ÇAKARI LED ÇAKAR İKAZ LAMBASI LED. Selam arkadaşlar aşşağıdaki ürünü veya bunun gibi bir çakar lamba yaptırmak istiyorum frene bastığında stop lambası ile birlikte yanan şekilde Istanbulda yollarda birçok motorda göruyorum. Bu modül volt ile çalışır ve su geçirmez.


TL Kdv Dahil KAMPANYALARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN KAYIT OLUN ! Arka Stop Lambası fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Bu nedenle mutlaka fren lambası kablolarının artı ve eksi uçları ölçü aletiyle tespit edilerek bağlanmalıdır. Devre adaptör ile denemeyiniz. Kendi imalatım fren çakar devresi. Muhammed bey hıza duyarlı ıvme sensoru derken neyı kastettınız onu anlamadım.


Fren çakar lamba

Ferrari FÇakan Lamba Kırmızı Çakar Power Ledli 2TL 1TL indirimli. Her türlü iç mekan ledlerinde kullanılabilir. STOP FREN LAMBASI ÇAKAR MODÜLÜ. Fren Lambasi Led 2TL 2TL indirimli.


Araçların arka camında bulunan 3. Formulatipi yanıp sönen fren lambası devresi. Bu devre sayesinde mevcut fren lambası ilk saniye hızlı hızlı yanıp sönüyor, daha sonra sabit yanıyor. Modül led veya halojen fren lambaları ile kullanılabilir.


Fren çakar lamba

Bağlantı şeması paket içerisindedir. Fren lambasında sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Arka sis lambasına bağlı olan çakar devresi araba çalışmazken kontak açık konumdayken sorunsuz bir şekilde çakıyor.


Fakat aracı çalıştırdığım zaman çakar devresinde ledlerin yanıp sönme aralığı karışıyor. NOT: Çakar lamba açıkken beraberinde sis lambası. Jdm Logolu Metal anahtarlık Yeşil Sarı ŞNT GARAGE. Lamba ve daha birçok oto aksesuar, araç modifiye uygun fiyata kalite ile online satış sitemizde sizlerle. Bu ürün volt tur volt nedir?


Genel olarak binek otomobiller,hafif ticari araçlar,minibüs,panelvan gibi araçlar volt güç çıkışına sahiptir. Arabaların arka camına yerleştirilen ve frene basıldığında yanan aksesuara çakar deniyor sanırım. Ben onların hızlı hızlı yanıp söneninden istiyorum b. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


Linkte hep fahrenayt görüyorum. Parklarda sabit frene basınca çakarlı olarak çalışır. Güneşliğe takılan iş güvenliği uyarı lambası. Vinç, Forklift, Kepçe, Greyder, Çekici, özel görevli araçlar, trafikte olması yasak saha içerisinde çalışan, aktarılan araçlar gibi. Kredi kartı ve kapıda ödeme seçeneğiyle oto aksesuar ürünlerini sipariş verebilirsiniz.


Fren çakar lamba

MOD geçişleri kolaylıkla yapılabilmektedir. Mod butonuna 2sn basarak mod geçişi yapılır. Topeak Redlite Aero Usb Arka Çakar Lamba 18TL Havele Fiyatı: 16TL. M-Wave Apollon Yuvarlak Ön Arka Işık Seti 7TL Havele Fiyatı: 6TL. V ve 24V araçlar için araca özel ve üniversal far, stop ve fren lambası çeşitlerini ve fiyatlarını bu menüden inceleyebilir ve güvenli şekilde satın alabilirsiniz.


Leon FR FStop çakar lamba uygulaması Eğer bu sitemizi ilk ziyaretiniz ise kayıt ol linkine tıklayarak kayıt yaptırabilir ve sitemizin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Ben Muhtemelen frene basınca yanan lamba modunda kullanacağım için. Henüz Yorum Eklenmemiştir. FLed Stop Lambası ister çakar olarak kullanın ister sabit olarak yakın Binek Otomobil Minibüs Panelvan Hafif Ticari Otomobil Motorsiklet Atv Utv Gibi Tüm.


FÇAKAR FREN LAMBASI - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Stop lambası çeşitleri ve binlerce oto elektrik ürünü otomarketim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar