12 Ekim 2018 Cuma

Mavi led şerit

Bu ürün üretici firma tarafından yıl garanti kapsamı altındadır. LED ’lerden yararlanabilirsiniz. Led , gizli ışık uygulamalarında, vitrin aydınlatmalarında, bina dış aydınlatmasında kullanılır. Genel aydınlatma için diğer led aydınlatma ürünleri ( Led panel, led spot, led ampul, led bant armatür gibi) tercih edilmelidir.


Volt Şerit Led Çeşitlerinde Avantajlı Fiyatlar İçin Sitemizi Ziyaret Ediniz. Direkt 220V a bağlanamaz. Mekan Şerit Led 5mt - Mavi. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Toplamda metrede 3led vardır.


Her ledde bir kesilebilir veya ekleme yapılabilir. Silikonsuz olduğundan iç mekanda kullanılması tavsiye edilir. SMD Led (çipli) Double PCB (İki kat güçlendirilmiş şerit ) Yüksek ışık gücü. Double PCB yüksek ışık gücüne sahip iç mekan yada dış mekan şerit ledleri sitemizde bulabilir, güvenli ödeme sistemi ile kolayca satın alabilirsiniz.


PCB ile üretilen şerit ledlerdeki gibi ışığı kısa sürede azalmaz. Led uygulamasında, kullanılan her metre şerit led için Amperlik led trafosu hesaplanmalıdır. Bu nedenle şerit led uygularken ledi direk duvara veya dolaba yapıştırman ledin kendini soğutması için olumsuz bir etki yapar. Alüminyum kanallar satılır bu şerit ledlere göre.


Bunun sebebi o kısımdaki kırmızı ve mavi led çiplerine gerilim. Farklı marka seçenekleri için aşağıdaki Alternetif Ürünler sekmesine bakabilirsiniz. Led Şeritler Gizli Aydınlatmalarda, Mutfak Tezgahlarında, Vitrin Aydınlatmalarında Birbirinden Farklı Renk Seçenekleri Çok Kaliteli ve Çok Şık Bir Aydınlatma Sağlar. Ait Gönderim İstatistikleri: Tahmini gönderim süresi, ürünün tedarik edilme süresine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. ERİT LED UYGULAMA BİLGİLERİ.


Mavi led şerit

Kesim yerleri makas şekliyle işaretlenmiştir. Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son tüketiciye Kaliteli Ürün Uygun Fiyat sloganıyla ulaşan Merter Elektronik online elektronik satış sitesi Merterelektronik. Online elektronik satış sektör öncülerinden olan Merter Elektronik, her. LED Şerit fiyatları, şık dekorlar için kırmızı, mavi , yeşil, beyaz, mor, sarı ve rengarenk animasyonlu rgb şerit ledler, led aydınlatma sistemleri en uygun fiyatlarıyla sahibinden.


Maviden sonra kırmızı renk, ağırlıkla araç aydınlatmalarında çokça tercih ediliyor. Led Karaköy Led Ekran, Led Panel, sıva altı sıva üstü led paneller, Trafo,Driver, Üretimini Yapmaktadır. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


Top Yapı Led - Tüm Hakları saklıdır. Sitede yer alan ürün bilgi ve görsellerinin izinsiz kullanımı kesinlikle yasaktır. TL Vergiler Hariç: 234TL. Karşılaştırma listesine ekle.


Led fiyat avantajını yakala! LED , üzerinde işaretli bulunan yerlerinden makas yardımı ile arzu edilen ölçüde kesilebilmektedir. Siz değerli müşterilerimize daha kaliteli ve zengin içerikli ürünler sunmayı amaçlıyoruz. Beyaz, gün ışığı, sarı, kırmızı, mavi yeşil rengarenk şerit led ve şerit led aydınlatma fiyatları siz şaşırtacak.


Ayrıca şerit led aydınlatma ürünlerimiz bir günde Ankara da. Tek Taraflı PCnc Kasa. Yukarıda belirtilen özellikler metre şerit LED için geçerlidir.


Esnek PCB üzerinde doğrusal ışık kaynağı. Toptan Fiyatına Prakende satış. Bağlantısı Yapılıp Kullanıma hazır Bir Şekilde Gönderi Yapılır.


Mavi led şerit

Damla Kabartma Led tipi sayesinde görüntü amacının yanı sıra, aydınlatma ve en uzak mesafeye ışığı iletebilmektedir. Uygulama Tipi : Profesyonellik gerektirmeyen, kişisel uygulamalı bir ürünüdür. Kırmızı, yeşil ve mavi renklerde yanarlar, Bir kumanda yardımıyla, bu renklerin farklı kombinasyonlarını deneyerek renkte ışık elde. V akım ile çalışmakta güçlendirilmiş üç çiplidir.


Metresinde led bunlunmakta ve IPSkorumalıdır. Beyaz renk kendi içinde soğuk beyaz ve sıcak beyaz olarak ikiye ayrılmaktadır. Neon ledler metrelik rulo halindedir. Akasa Vegas LED Şerit ile Kasanıza Renk Katın!


Mavi led şerit

Led arıyorsan site site dolaşma! Mavi (2) Yeşil (2) Sarı (2). Kırmızı, mavi ve yeşil renk karışımından oluşan RGB şerit led modellerimiz mimari çalışmalarınız ve farklı mekan kullanımları için uygundur.


Kırmızı bir LED için voltaj düşümünün 2V olduğu söyleniyor. Peki bu 2V nedir be nereden çıkmıştır? Renk skalasında kırmızı’dan maviye giderken çalışma voltajı artar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar