7 Aralık 2018 Cuma

Buz mavisi xenon 30000k

Xenon Far fiyatı Yedek Parça kategorisinde. H30000K BUZ MAVİ ZENON SETİ. Buz mavisi rengini en gerçek haliyle yansıtıyor; yani ne böyle sırıtacak koyu bir mavi ne de sade duracak sıradan bir beyaz, halojen xenon alacaksanız kesinlikle tavsiye ederim.


Buz mavisi xenon 30000k

Saks Mavisi (1) Turuncu (1) Başka bir kelime deneyin Kullanıcı. DELİ MAVİ H30000K XENON FAR SLİM BALANS 35W KOYU MAVİ. Xenon 30000k HID Azul Extremo Ulisses Campos. Unsubscribe from Ulisses Campos?


Photon Basic H30000k Canbus Xenon Set 35TL ve ücretsiz kargo ile n11. Xenon tip far ampülü, görmek ve görünmek konusunda sorunlar yaşayan motosiklet kullanıcıları için de ideal bir çözüm sunar. Xenon teknolojisinin getirdiği daha kaliteli aydınlatma sürücünün gece sürüşlerinde gözlerinin daha az ve daha geç yorulmasını sağlar.


Xenon far, kısa mesafelerde yoğun ışık sağlayarak güçlü aydınlatma gerçekleştiren far çeşididir. Diğer farlara göre oranında daha fazla gün ışığına yakın bir ışıması bulunur. Bu nedenle xenon farlar, standart farlara kıyasla sürücülere daha net bir aydınlatma sağlar. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Trafikte sürücülerin keyfi cezalarla karşı karşıya kaldığı durumlardan biri de teknolojik gelişimle birlikte araç piyasasına dahil olan Xenon farlarda yaşanıyor.


K buz mavisi özellikle HID marka xenon set sisler için 30000K deli mavi motorları pek önemli değil zaten çok ısınmaz onlar uzun farlar için 12000K daha koyu bir mavi yine HID marka olursa iyi olur sinyaller için de amerikan park modülü tercih edebilirsiniz ha bu dediklerim rahat 4tl tutar ama değer fakat. HXenon Yedek Ampülü HAmpül 30000K li Paket Deli Mavi: Xenon Kit: TL. Kağıthane: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde.


VW CARAVELLA XENON BAGLANTI APARATI: Xenon Kit:. Hxenon buz mavisi far: Xenon Kit: 1TL. Oto Aksesuar Ürünleri ,space , Cam filmi, Oto Paspas Takımı, Oto Koltuk Kılıfı, Xenon far , Alarm , Binlerce çeşit oto aksesuar Otouzay Oto Aksesuar , Binlerce Çeşit Oto Aksesuar Ürünleri ile Yanınızda.


Filiz tarafından Çukurçayır içinde paylaşılmış white and green wooden table. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Bir otomobili rahat ve konforlu olarak kullanmak için bazı aksesuarlar gereklidir. Ama bu aksesuarların kaliteli, uzun ömürlü ve iyi fiyat garantili olması gerekir.


BEST Elite New Holland Mavisi Renk Traktör Boyası 4ml 3TL 2TL indirimli. Darmowe ZENON FAR BUZ MAVİSİ ZENON HEADLİGHT BLUE 20mpPlay. Darmowe Led Zenon Deli Mavi çakar Modülü Denedik mpPlay. Darmowe HLED X ZENON BUZ BEYAZI FAR AMPULÜ TAKTIK OLDU ANLATMAYA GEREK YOK. GUALÖn-Arka Geri Vites Kameralı FULL HD 2. Darmowe Amerikan Park Çılgın Mavi Sis Led Zenon Şimşek Etkili Far Led Zenon Tofaş Karlık mpPlay.


Darmowe Tofaş Sis Far Led Xenon Gecemizi Günduz Yapan KP 1mp3.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar