11 Aralık 2018 Salı

Salonda led aydınlatma

Salonda led aydınlatma

Aydınlatma dekorasyonun önemli bir parçasıdır. Nasıl bir atmosfer istediğinize bağlı olarak ışığı bu yönde kullanabilirsiniz. Bu durumda salonda farklı aydınlatma biçimlerinin bir arada bulunmas. Bu nedenle salon aydınlatmasında ambiyans ve fonksiyonellik bir arada olmalıdır.


Son birkaç yıldır kullanımı oldukça artan led ampül ve diğer led aydınlatma sistemleri, ısınmayan, uzun ömürlü yapıları ve az enerji tüketimi ile büyük mekanları, bahçeleri aydınlatabilirler. Taban bıranşımız olan asma tavan sistem. Odaları öncelikle avize veya sarkıt gibi temel bir aydınlatma ürünüyle aydınlatmak önemli. Lambader, masa lambası ve spot lamba çeşitleriyle belli bir alanı aydınlatmayı tercih edebilirsiniz. Bende yaptırıyorum bu ara bu sistemden.


Benim salonda asma tavan var onun altına şerit şeklinde led döşettim. Led ışığın gün ışığına yakın olması ve güç tüketiminin düşük olması büyük avantaj. Bir salonda çok sayıda aydınlatma kullanmak, o salonda karmaşık bir görüntü yaratabilir ve salonunuzu şıklıktan uzaklaştırabilir. Avize içinde salonda kullandığınız avizeye uygun antre ve koridor avizesi seçmek durumunda olacağınızı unutmayın. Led aydınlatma sistemleri herkes tarafından bilinmeyen fakat günümüzde.


Kuzenimin evine tavan aydınlatması için asma tavan içine şerit led uygulaması yapacağım. Salonda aydınlatma için kullanacakmış. Daha önce bu uygulamayı yapmış arkadaşlar varsa hangi markanın şerit ledini kullandınız? Salonlarınızda iyi bir aydınlatma olması, orada vakit geçirdiğinizde sizi mutlu etmesi, yormaması açısından oldukça önemlidir.


Bunun için avizenin yanında köşeleri aydınlatmada kullanılacak ayaklı lambalar, led ışıklar tercih edebilirsiniz. Yemek Masası İçin Sarkıt Lamba. Ayaklı lambaları ve lokal aydınlatma yapan abajurları salonda kullanmak idealdir. Sohbet ortamı içinse tavana gömülü spot veya led ışıklandırma güzel bir ambiyans yaratacaktır.


Salonda led aydınlatma

Misafirlerin ağırlandığı salonda aydınlatma , onları rahat hissetirmeli ve üzerlerinde iyi bir izlenim bırakmalıdır. Işığın rahatsız edici etkilerinden uzaklaşmak için, ışık kaynağını gizleyen, perdeleyen tipte aydınlatma elemanları kullanabilirsiniz. Mesela salonda bir tablonun bulunduğu duvara, tablonun iki yanına hafif sarı ışık yayan şık aplikler eklenerek hem tablo daha belirgin hale getirilebilir, hem de salonumuzda güzel bir görünüm yakalanır. Sepete Ekle (13) Asz Sensörlü Duvar Aplik 13.


Sadece tepe aydınlatma yerleştirilmiş bir salonda , kitap okumak için doğru açıdan ışığın alınabilmesi, TV izlemek için gerekli loş ortamın oluşturulması gibi beklentilerin temin edilmesi söz konusu olamayacaktır. Geleneksel ürünlerin aksine, inanılmaz derecede farklı olan yeni trend aydınlatma ürünleriyle içinize sinen etkin sonuçlar alabilirsiniz. LED şeritlerle böyle bir. Etkileyici, daha ferah ve modern bir görünüm elde etmek istiyorsanız, son dönemin led aydınlatma sistemlerini tercih edebilir duvara gömülen led beyaz ışıkla muhteşem sonuçlar alabilirsiniz. Sorularda atlamadıysam bu şekilde bir.


Gergi tavanda ön hazırlık ve led aydınlatma nasıl olmalı. Ayrıca yeni nesil teknolojiler sayesinde led aydınlatıcılar farklı renklerde ışık da oluşturabiliyor. Mavi, kırmızı, yeşil gibi renklerde de odanın ışıklandırılması sağlanabilir. TV ünitelerinin arka kısımlarına, yemek odası takımlarının arkasında yer alan aynaların arkalarına uygulandığında çok dekoratif ve hoş ışık oyunları oluşturacaktır.


Bu salonda farklı kaynaklardan aydınlatmalar şık duvar dekorlarını öne çıkarıyor. Ekstra indirimli fiyat. Modelight Focus 2Li Aplik 10. Ofislerde led aydınlatmalar sayesinde çeşitli pratik yöntemler uygulanabilir. Oysa evin değişik bölümleri için farklı aydınlatma kurallarına uyarak yaşamımızı daha konforlu bir hale getirmek elimizde.


Yada kitap okurken Kitap Okuma Lambalı Lambader modelleri tercih edilmektedir. Led teknolojisi hem enerji tüketimi olarak hem de uzun süre kullanım ömrü sunmasından dolayı diğer aydınlatma modellerine göre avantajlı olmaktadır. Tabi burada kaliteli seçilmiş Led ürünler baz alınarak düşünülmesi gerekmektedir. Paslanmaz Çelik Rengi Led Tavan Lambası. Temel aydınlatma duvar lambaları, masa lambaları ve ayaklı lambalar ile desteklenebilir.


Böylece oturma odasındaki tüm alanlar görsel olarak vurgulanabilir. Sıva Altı Armatür panelled. Dolayısıyla fleksibul,gerektiğinde armatürlerin.


Salon aydınlatmalarından en çok kullanılan ürünlerin bir diğeri sarkıt lambalardır. Sarkıt lambalar özellikle son zamanların en trend ve moda aydınlatma ürünüdür. Salon büyük olduğu için tavan için kartonpiyerli led aydınlatma yapmayı düşünüyorsanız tavanın orta kısmı boş kalacağından düz bir görüntü oluşturacaktır. Bunun önüne geçmek için tavanın orta kısmına da desenli kartonpiyer bir aydınlatma yapabilirsiniz. Oturma odalarında gözü yormayacak aydınlık düzeyi, sıcak ışık renkleri kullanılarak endirekt aydınlatma yoluyla sağlanmalıdır.


Evinizdeki televizyonda keyifli diziler ve filmler izleyebilmek adına televizyon etrafındaki aydınlatmalara dikkat etmek gerekiyor. Vitale by Evdema Loft Led Aplik 29TL. Dinlendirici bir etkisi bulunan sarı ışık rengini yatak odalarında aplik ve abajurlarda, salonda dinlenirken lambaderlerde kullanılabilir. Salon dekorasyonunun önemli olmasının yanı sıra, salonda kullanılacak aydınlatma unsurlarının da önemi vardır.


Salonda led aydınlatma

Burada en önemli husus, aydınlatmada tasarruf sağlanmasıdır. Dinamik, esnek DALI sisteme ek olarak fuaye alanlarında ve VIP salonda kullanılan ışık kaynaklarının renk bakımından da esnek olması, projenin kimliğine, gereksinimlerine başarıyla yanıt veren bir aydınlatma sisteminin ortaya çıkmasını sağladı. Bim powerkey led ampüller, yüksek aydınlatma verimliliği, akkor lambalara göre ortalama kat, tasarruflu ampüllere göre kat daha uzun ömür ile uzun vadede elektrik faturanızda kazanç sağlayabilir. Aydınlık bir ortam ve daha güzel bir dekorasyon için salon aydınlatması önerileri ve örneklerini sayfamızda bulabilirsiniz.


Hemen hemen her evde, her salonda karşımıza çıkan avize modelleri, ihtiyaç olmasa bile sundukları görsel şıklık nedeniyle tercih edilen aydınlatma çeşitlerinin en başında geliyor. Ayrıca giysi dolabınızın içine led aydınlatma kullanmanız da uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar