14 Aralık 2018 Cuma

Panik bar

Panik bar

En İyi Panik Bar Çözümleri İçin Bize Ulaşın 028Acil çıkış yolları ve kapıları Doğrudan dışarıya veya güvenli bir alana açılması sağlanır ve önlerinde ya da arkalarında çıkışı önleyecek hiçbir engel bulunmaz. Sadece çelik kapılarda değil, aluminyum, ahşap, cam ve plastik kapılara uygulanabilir ilave bir aparata gerek yoktur. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Panik bar

Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Briton panik bar , çif kanat acil çıkış kapısı kilidi, kanat kapı kullanan iş yerleri için, ikili yangın kapısı olan işyerlerinde, bir kanadı sabit aşşağıdan yukarıya push bara basıldığı zaman zemine ve yukarıya kilitleyen diğer kanadıda orta demir ile sabit kapıya montelenen panik bar çeşididir. Alkoç Kilit, 20yılında panik bar sektörünün ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırladığı plana göre 20yılında panik bar üretimine başlamıştır. Müşteri memnuniyeti ve geniş ürün yelpazesi ile ise kapı üreticilerinin ana tedarikçisi olmuştur.


Kampanya ve urun yeniliklerimizden haberdar olmak icin bizi sosyal aglarimizdan da takip ediniz! Panik Bar modelleri, Panik Bar çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar