26 Aralık 2018 Çarşamba

H 7 ampul

H 7 ampul

H -H -H -H - H -SUPER BEYAZ IŞIK INWELLS MÜKEMMEL AYDINLATMA. Ekstra indirimli fiyat. Siz de otomobiliniz için ampul arıyorsanız, Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip e-ticaret sitesi hepsiburada. Dolayısıyla uzun farlar için LED bakınmaya başladım. Far yuvaları küçük olduğu için hiçbir fanlı LED sığamıyordu.


H 7 ampul

Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Bilgi sahibi olduysanız aydınlatır mısınız? Ampullerin geometrileri boyutları vs.


Daha küçük bir alan kullanılacaksa (sis gibi) Hdaha ideal, daha ekonomik bir far düşünülüyorsa H(kısa ve uzuna iki ampul gerekmiyor) daha ideal hale geliyor. Cree led selektorde başarılı ama aydınlatmada rezalet. Farları çıkarıp bi xenon yapacağınızı söylemişsiniz. Hampul takacağım diyorsunuz.


Siparişler (11) Car Beautify Store. Aracımda şuanda bulunan ampullerin performansından memnun değilim. Night Breaker plus tarzı bir ampul almak istiyorum ama nereden bulucagımı bilemiyorum.


Benim sormak istediğim istanbulda night breaker plus nerden bulabilirim veya sizin önerebileceğiniz bir ampul varsa onu nerden bulabiliceğimi söylerseniz sevinirim. Kısa farlarımda bulunan xenon ampullerin özellikle yağmurlu havalarda adeta gözlerim kapalı gidiyormuş gibi hissi vermesinden sonra bir kaç yerde ampul araştırması yaptım. Tekrar xenon ampul takmak istiyordum ama bu gün elektrikçime uğradım, durumu anlattım. Muadil Ürün : Aracınızda önemli rollerde olan aksamların kalitesi oldukça önemlidir.


Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar. Artık yıllarca ampul değiştirmeyeceksiniz. Avrupa normlarına uygun,aydınlatmadan ve kaliteden taviz vermeden standart ampule göre kat uzun ömürlüdür.


Quality service and professional assistance is provided when you shop with AliExpress, so don’t wait to take advantage of our prices on these and other items! Dreamcar Texon Canbus Park Ledi Beyaz Led 12V. Yorum yapmak için lütfen giriş yapın. Kampanyalar ve en yeni ürünlerimizden ilk sizin haberiniz olsun!


Mail adresinizi haber listemize ücretsiz kaydedin bizi takip etmeye başlayın. HSARI HALOGEN AMPUL ilk değerlendiren siz olun. Lütfen sayfayı yenileyin ve tekrar deneyin. Sofit dekor led ampul (2xH.P L LAAM1Sofit dekor led ampul (2x4led) b. LAAM1Dekoratif led ampul ledli bey. LAAM4Gündüz Farı Ledi Takım 3Watt.


LAAM1Sofit Dekor led ampul tk 2xled. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Bunların yaklaşık kadarı oto aydınlatma sistemi, led ampul ışıkları ve kadarı halojen ampuller şeklindedir. Normalde sarı yanan halojen farları beyaz renge dönüştürmek için kullanılır.


Orjinal sarı halojen ampul sökülür, yerine beyaz led ampul takılır. MONTAJ: Montajı kendiniz yapabilir yada servisinize yaptırabilirsiniz. Halojen cam ampulden daha fazla ışık verir. HBEYAZ AMPUL TMT ürünü ile ilgili soru ve cevaplar.


Hsoketli arabalara sadece Hsoket girişli ampul takabilirsiniz. Hbir dünya standartıdır. Holarak arabanıza alabileceğiniz farklı kategoride ampul seçeneği var. Tam Boy Görmek İçin Tıklayın. TL üzeri alışverişlerde kargo bedava!


Otomobil üreticilerinin orijinal ekipman olarak kullandığı, ECE R37’ye uygun, boyasız ampul markalarını tercih etmeniz önerilmektedir. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Narva HRange Power White Xenon Efect 01a142.


Watt : Watt Volt Paket İçeriği : Adet. BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. Akü Market, Klima Dolum, LPG ayar.


Ama sadece görüntü olsun diye değil daha iyi aydınlatsın diye. Standart ampulden çoık daha iyi aydınlatsın istiyorum. LED XENON CIFT DEVRE H₺175. Sepete Ekle Yeni Ürünler.


MARŞ MOTORU VALEO GÜÇLENDİRİLMİŞ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar