24 Ekim 2019 Perşembe

Philips elektronik balast

Philips elektronik balast

Tanımlama Bilgileri Politikası. TL (1) solarmagazam 100. Sipariş Ver Sepete Ekle Tek Tıkla Al. Favori Listeme Git Alışverişe devam et.


Ayrıca, elektronik balastlar daha kolay biçimde daha tutarlı ve verimli lamba çalışması, lamba karartma ve gelişmiş aydınlatma kontrolü için aydınlatma. Manyetik balastların endüktif reaktif enerji tüketmeleri gibi bir dezavantajı varken elektronik balastların da harmonik üretme gibi bir dezavantajları vardır. Enerji tasarrufu , parlak ve güçlü ışık , ani ateşleme , düşük gerilimde çalışma , sessiz çalışma , düşük ısınma , uzun ömür,çevre dostu,şebeke filitrelidir. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Bu bölüm bundan sonra kendiliğinden açılmayacaktır, eğer tekrar ulaşmak isterseniz sitenin sağ üstündeki Yönlendirici tuşuna tıklayabilirsiniz. Bu sitemize ilk gelişiniz gibi görünüyor. Listelenen ürünler bilgilendirme amacı olup stok ve fiyat konusunda lütfen arayınız. Fiyatlara KDV DAHİL DEĞİLDiR.


Daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Bildirimini okuyun. Philips gizliliğinize değer verir ve saygı duyar. Bültenimize abone olduğunuz için teşekkür ederiz!


Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Stok Durumu: Stok durumunu görmek için giriş yapınız. Showroom Adres : Kazımdirik Mah. CRETSİZ KARGO kampanyası uygulanmaktadır.


Philips elektronik balast

Balastlar 2xw Floresan çalıştırıyor. Lamba elektirikcilerde var, philips i liradan, başka bir markayı liradan veriyorlar. Gerilim Düşmelerinde Etkilenmez. Ayrıca ampül siparişi vermenize gerek kalmaz.


Teslimat Bilgileri En geç Şubat Çarşamba günü kargoya verilir. HAFTA İÇİ 1VE CUMARTESİ 1YE KADAR VERİLEN SİPARİŞLERİNİZ AYNI GÜN KARGOLANIR. Kodu : HID-PV C - S CDM. Doğan Ofis Armatürleri ile Ofisler Daha Şık Her gün artan çeşitlerimizle ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılıyoruz.


Philips elektronik balast

Ledli şarjlı sensörlü armatürlerimizle her zaman aydınlıktasınız. W Metal Armatürlerimizle stadlar ışıl ışıl. PLUS model etanj armatürlerimizde kalite ve estetiği birleştirdik. Telektronik balast bulabileceğiniz şık ve estetik tasarımlı ürün en uygun fiyata sizlere sunulmuştur.


Ticari müşterilere avantajlı fiyatlara ulaşmak için Üye Olun ve Ticari Fatura Adresi tanımlayın, sizi arayalım. Son yıldır floresan lambaların tamamı ve deşarj lambalarda 2wat a kadar güçlerde elektronik balastlar kullanılmaktadır. Elektronik balast hem verimlilik hem de aydınlatma kararlılığı açısından avantajlar sağlamaktadır.


Etkileyici ve güçlü bas sunan bu kulaklıklar ekstra yük istemeyen ve ritimlerinde daha fazla basa ihtiyaç duyanlar için tasarlanmıştır. Manyetik balastlar ise zamanla ses çıkarmaya başlar,daha az ışık üretir,daha fazla ısı yayar ve daha çok elektrik tüketir. Yukardaki elektronik balansla tek lambayı nasıl bağlarım ? Lambalardan biri arzalanınca diğeride iptal oluyor. Ya çift lamba yakabilen elektronik balanst. PHILIPS HF-E 2TL-D II BALAST.


HID - ELEKTRONİK BALAST HELVAR. Sylvania Sylvania TAquastar 550mm 24w 4TL. Bu ifade elektronik balastın enerji verimlilik sınıfını belirtmektedir. Akodu elektronik balastın dim edilebilir olduğunu, Akodu filtreli elektronik balastları ve Akodu da filtresiz elektronik balastları ifade eder.


Philips elektronik balast

Ampuller Akkor Flamanlı Ampuller Parfüm Ampuller Reflektörlü Ampuller Enerji Tasarruflu Ampuller. Bütün elektronik balastlar aslında yüksek frekansta çalışır. Yüksek frekanslı elektronik balast şeklinde ayrı bir balast grubu yoktur. Normal elektronik balastlar 40Khz üzerinde çalışırken, dimedilebilir elektronik balastlar 40Khz ile 100Khz arasında çalışır. Helvar offers a full range of high quality electronic and magnetic ballasts.


Our product portfolio covers components for all possible applications regardless of control method: non-dimming, analogue controllable or digitally (DALI protocol) controllable. E - Posta Adresiniz: Ödeme Şekli Mesajınız. Teknik Paylaşım Platformu, teknik içerikli bilgi ve tecrübelerin paylaşımı için teknik elemanlar tarafından hiçbir maddi çıkar söz konusu olmadan kurulmuştur. W metal halide balast kiti balast ve ateşleyici beraber 26. Yolverme Akım Süresi Sigorta basına¸ max.


Your connection to light. Dim edilebilir ver-siyonları (HF regülatörü) da piyasaya sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar