25 Ekim 2019 Cuma

Xenon far 30000k

Xenon Far fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Xenon far , kısa mesafelerde yoğun ışık sağlayarak güçlü aydınlatma gerçekleştiren far çeşididir. Bu nedenle xenon farlar , standart farlara kıyasla sürücülere daha net bir aydınlatma sağlar.


Tüm marka xenon balanslarına uyumludur. Mtec markabalansların soketleri farklıdır. Soket farklılığı yaşarsanız, kabloları keserek montajyapabilirsiniz. K Koyu Mavi renk ampül ve b ağlantı kelepçeleri ile gönderilecektir. Aracınızın ampul tipini yetkili servis veya kullanım kılavuzundan öğrenmeniz gerekmektedir.


Xenon HID (High Intensity Discharge) Sistemleri bu olumsuz koşulları minimuma indirmektedir. Hampül kullanan tüm araçlar içindir. This feature is not available right now. Xenon far dönüşüm kiti kullanılmış otomobiller için yedek xenon ampul.


Xenon far 30000k

Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Xenon farlar kullanılırken, far yıkama sisteminin de araçlarda bulunma zorunluluğu bulunmaktadır. Uygun fiyat ile hemen al. Ayrıca resimleri, hakkındaki yorumlar, tanıtım videosu ve detaylı bilgilerde burada. Girişi Kayıt Ol Havale Bildirimi İletişim.


Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Seti 10TL ve ücretsiz kargo ile n11. Xenon dönüşüm kiti kullanılmış otomobiller için yedekxenon ampul. Son zamanlarda orta ve üst sınıf araçlarda görülmeye başlamış olan xenon far , ilerleyen dönemlerde de kullanılmaya devam edileceğe benzemekte. Otomotiv sektörüne her ne kadar yeni girmiş olsa da xenon far seti aslında birbirinden farklı sektörlerin içerisinde kullanılmaktadır.


Koyu mavi zenon yedek ampülü anında kargo - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. Yaptırın, sonrasındada Xenon ampulleri takılı olarak yeniden güzel bir far ayarı yaptırın, geçin karşıya bakın göz alıyor mu almıyor mu? Bu arada muayeneden geçemezsiniz far yıkama ve otomatik far yükseklik ayarı yoksa aracınızda haberiniz olsun.


Ultimate Xenon Conversion KIT - Original Quality. HXenon Ampulü 2li Takım 1. About of these are auto lighting system. So far they have been great, the color is on point, and the brightness is impressive. Elektronik beyne sahip araçlarda normal xenon setler arıza ışığı yakmaktadır.


Xenon far 30000k

Metal gövdeli Canbus özellikli Balanslar ile Aracınızda Arıza Işığı Yanmaz. Elektriksel arızalar sonucu oluşan ampul yanmaları , çarpma kazavb. Garanti : Ürün yıl Garantilidir. Aracımda Bi- Xenon mercek uygulaması var. Tüv personelinin yorumu bana sorarsan çok güzel olmuş, far ayarı çizgisi makinede çok düzgün çıkıyor.


Aracıma uzun zamandır xenon far taktırmak istiyorum ama renklerin birbirini tutmaması, far kolunun kablolarını eritmesi,aküyü boşaltması gibi şikayetlerden dolayı dışarda yaptırıp garantiyi bozmaktan korkuyodum. Doğrudur bencede önemli olan farın ayarıdır. Xenon fara gelince ben aracımın uzun,kısa ve sis farlarının hepsini xenon yaptım. Montajı basit bişey zaten kendinizde yapabilirsiniz. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


FREE DELIVERY possible on eligible purchases. The flickering of the light bulbs must of caused a. Lambayı farınıza takmadan birebir bakmayınız. Aksi Halde geçici körlüğe maruz kalabilirsiniz - En son seridir.


Power Kumandasız Oto Alarm. OVAL HOPARLÖR 6XOVAL HOPARLÖR. Yeni nesil far led ampüller. Xenon Yedek Ampül en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla Xenon Yedek Ampül modellerini inceleyin.


K - QB - MAVI CAMLI - MAVI XENON AMPUL ÇİFT. Karşılaştır Karşılaştır Oturtmalı GECE GÖRÜŞLÜ GERİ KAMERA. TL Kdv Dahil 44TL Kdv Dahil İNCELE.


K blue Xenon ışığı size farkedilebilir olmanın mutluluğunu yaşatırken en karanlık geceleri dahi gündüze çevirerek güvenli bir yolculuğu temin edecektir. Aracınız için en kaliteli LED xenon halojen ampuller ve aydınlatma ürünleri burada. Enter your search keyword.


Xenon far 30000k

CAN-BUS Arıza lanba ışıgı yakmaz. Ferrari̇ 4İtalia Fermas Bakimli Hatasiz Tam Ötv Ful. Araba Ön Farlar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Diğer Ürünleri Çek Bir Markasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar