10 Ekim 2019 Perşembe

Trafik direkleri

Farklı kalınlık ve yükseklikte üretilen trafik levhası direği, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen standartlarda üretilir. Omega levha direkleri , standart trafik işaretleri, köy isim levhaları vb. Sıcak daldırma galvaniz uygulanmaktadır. Omega direklerin galvanizli oluşu, sert hava koşullarından etkilenerekpaslanmasını önlemektedir. Bize uğramadan karar vermeyin.


Trafik direkleri

Demir olanlar ankrajlı olarak ta yapılabilmektedir. Kar direkleri demir boru dan imal edilebilmektedir. Ancak CTP kar direği, avantajları sebebiyle çok daha fazla tercih edilmektedir.


Sürekliliği olmayan yer değiştirmeli uygulamalar için idealdir. Kişisel Otopark Bariyerleri. Kilitli Otopark Direkleri. Teknik Tekstil Uygulamaları. Açılım Dış Ticaret Pazarlama ve Sanayi Ltd Şti.


Artek Plastik trafik uyarı ürünleri, aydınlatma direkleri , iş elbiseleri gibi muhtelif ürünler ile ilgili üretim ve satış faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Dekoratif Aydınlatma Direkleri. Türkmenistan- Irak Tip Aydınlatma Direkleri.


Solar Sistemli Aydınlatma Direkleri. Asansörlü Projektör Direkleri. Koruma Merdivenli Projektör Direkleri.


Trafik direkleri

Bu standart trafik lambalarını görsel, yapısal ve çevresel performanslarına göre sınıflandırmakta ve ilgili deneylere ait özellikleri tanımlamaktadır. Günümüzde yaygınlaşmaya başlayan LED’li sinyalizasyon direkleri için bu kapsamda tanımları içeren herhangi bir. Sinyalizasyon direkleri çok uzaktan net şekilde fark edilmektedir.


Sürücü ve yayaların kırmızı ışıkta geçmesini ortadan kaldıran bu sistemle kazaların azalması sağlanmaktadır. Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen yeni sinyalizasyon sistemi ile trafik ışıklarının direkleri de aynı renkte yanacak. Kurumumuz bünyesinde bulunan Ankara Kazan bölgesindeki imalat fabrikamızda poligonal konik aydınlatma direkleri , dairesel konik aydınlatma direkleri , asansör sistemli projektör direkleri , merdivenli projektör direkleri , stadyum aydınlatma direkleri , metro hattı kataner direkleri , kamera ve mobese direkleri , dev bayrak direkleri , totem.


Genellikle otoparklarda ya da tesislerin yüksek güvenlik gerektirmeyen girişlerinde kullanılır. Tüm giriş-çıkış çalışma yoğunlukları için uygulanabilir ürün seçenekleri. Uzman kadromuzla kaliteli hizmet tek hedefimizdir.


Korozyona karşı galvanizli olarak imal edilen başüstü direkleri. Müşterilerimizle her daim irtibat ve iletişim içerisinde, iş ortaklarımıza güven ve dürüstlüğün ticaretle. Karayolları şartnamelerine uygun olarak otoyol direği, trafik levhaları, levha direkleri , omega direk, tag direği, kar direkleri ve konstrüksiyonlarının üretimi ve montajı firmamızca yapılmaktadır. Türkiye`nin lider trafik şirketi olma yolundadır.


Basit gibi görünen trafik kazaları ve yayaların atlattığı küçük aksilikler olmaması için gece aydınlatmasında cadde ve sokak aydınlatma direkleri önem taşır. Yavuzlar Direk Web Sitesi Yenilendi. Artık kurumsal web sitemizi yeni görsel tasarımıyla ziyaret edebilirsiniz. Tag direkleri plaka okuma ve güvenlik kamera yanısıra trafik lamba direği amacıyla da kullanılabilir. Montaj Tek ayaklı, ayaklı ve ayaklı olmak üzere üç tip vardır.


Bayrak Direkleri referanslarımız. A-RA, poligon, yuvarlak kesitli, boru ve kafes olmak üzere, trafik sinyalizasyon, baş üstü işaret ve levha direkleri (Omega dahil) için tasarım ve imalat yapabilmektedir. Boru ve Projektör direkleri. Otoyol korkuluk ve bariyerleri.


Kamera Direkleri referanslarımız. Totem tabela direkleri borusu. Trafik işaret ve levha direkleri. E) Atlama direkleri arasında, iletim hattında ek yapılamaz.


Bu cisimlerin yaklaşık üçte birini karayolunun trafik ve güvenli işleyişi için gerekli yol ekipmanları (oto korkuluklar, aydınlatma direkleri ve diğer direkler) oluşturmaktadır. LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİ. Otoban boyunca yer alan trafik lambaları ve elektrik direkleri sökülecek.


Trafik direkleri

Havalimanından otele gidişte kullanılacak otobanın bir bölümü birkaç saatliğine araç trafiğine kapatılacak. Sadece trafiği kapattırmanın maliyeti bin euro. Biz de kaynağı bahçe aydınlatma, trafik sinyal direkleri , haberleşme kuleleri, hafif raylı kuleleri, hava teleferik kuleleri ve bayrak direkleri ( çelik veya paslanmaz çelik).


Levha ve sinyal direkleri için geliştirilen özel aparatlarla, levhaların kent genel­inde kaldırımlarda engel teşkil etmelerinin önüne geçilmiştir. Projektör Direkleri Kara yolları,kavşaklar,park yerleri,hava alanları,şehir meydanları,spor sahaları,stadyumlar,açık alanlar , fabrikalar,benzin istasyonları ve bunun gibi alanların aydınlatmasında kullanılan galvanizli poligon direkler,müşteri talebine göre istenilen yükseklikte üretilmektedir. Başarı trafik karayolları şartnamesine uygun Başüstü, Tag ve plaka tanıma sistemi PTS direklerininin imalatını ve montajını kalite boru veya sac dan çokgen kesitli olarak yapmaktadır. Sisteme göre trafik ışıklarının direkleri de aynı renkte yanarak sürücüleri uyaracak.


Power LED’li Sinyal Vericler. Kavşaklardaki trafik sinyal denetleyicileri (TSD), sinyal direkleri , sinyal üniteleri ve sinyal lambaları, görevli ekiplerce periyodik olarak temizlenmektedir. Günde ortalama ünite ve direk yıkanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar