31 Ekim 2019 Perşembe

Wiselite ampul

Yeni tip tasarruflu ampul olan bu LED lambaların çoğu den de daha az elektrik harcar. Bu başlıktaki ampul için konuşursak, 8W = W demiş yani eski tip 60w ampul kadar ışık veriyor demek. Normal ampul çeşitlerine oranla daha uzun ömürlü olan ve enerji tasarruflu ampul özelliklerini inceleyebilirsiniz. Farklı markalardan temin edebileceğiniz bu ampul çeşitlerini spiral, simit, klasik glob ve par ampul gibi şekillerinde bulabilir veya mum gibi ilginç şekillere sahip ürünleri tercih edebilirsiniz. Endüstriyel ısıtma ekipmanları, kazanlar: Vaillant markalı kazan.


Online sipariş verilebilir. SÜRAT KARGO İLE TÜM TÜRKİYE STANDART KARGO ÜCRETİ: 4. Uygun Fiyatlarımızın Sebebi Bayiliklerimiz ve Toplu Alımlarımızdır. Satın Almış Olduğunuz Ürünler Yıl Boyunca Teknik Servis Garantilidir. Tekfen Endüstri ve Ticaret A. Ayrıca böcek ilacı da üreten firma, yıl faaliyet göstermiştir.


Ekstra indirimli fiyat. Sonradan sorduğumda görevli bana ledlere yıl garanti veriyoruz demişti. Wiselite enerji tasarruflu ampul çeşitlerini de kattı. Alternatif olarak tekzende wiselite halogen energy saver ampul var bu ecolite halosofta göre biraz daha ucuz.


Wiselite ampul

Bu lambanın dim edilebilir yani kısılabilir (9lümenlik) modeli ise 2tl yerine 1tl’ye raflardaki yerini almış durumdadır. Tlambaya tasarrfu ampul balastı olurmu? Sizde denediğinizde buarada paylaşırsanız sevinirim. TASARRUF AMPÜLÜ W (TEKFEN) epttavm.


Elektrik Ürünleri,Elektrik Malzemeleri,Elektrik. W sarfiyat ile 60W lık ampulün ışığını alabiliyoruz. Böylece tasarruf yapabiliyoruz.


Led ampul Eduyu ile normal ampul kullanılan her yerde kullanılabilir. Toplam ürün görüntüleniyor. Olabilir ilgilenilmezse dedim zaten ama lambaya görede degişebilir durum ben bim den aldım wiselite diye philipst e göre daha fazla verim aldım o kadarki java mosslarım kızardı ama sakal yosunuda aynı anda baş gösterdi malesef.


SYLVANIA AMPUL FLORESAN AKVARYUM T-SYLVANIA GROLUX FHO 24W. Isıtma lambasını mutlaka al. Hayvan kuru alana çıktığında üşür hasta olur. Kıskaçlı veya deveboynu lamba kullanacaksın. Ampulde eski tip armut ampul olacak.


Wiselite ampul

Bauhausta da ecolite halosoft. Tekzende wiselite halogen ampul var. Akiwa Full HD Uydu Alıcısı 99.


DEN FAZLA ÜRÜNÜN EN AVANTAJLI FİYATLARLA BULUŞMA NOKTASI Merhaba Ziyaretçi Hoş Geldiniz! Erfahren Sie mehr darüber, wie es ist, bei TEKFEN Endüstri ve Ticaret A. Melden Sie sich noch heute bei LinkedIn an – völlig kostenlos. Entdecken Sie, wen Sie bei TEKFEN Endüstri ve Ticaret A. Sie Ihr berufliches Netzwerk und in diesem Unternehmen eine Stelle. Kompak tasarruflu ampuller çabuk patlıyor neden bu kadar kısa sürede oluyor bilen var mı?


Wiselite ampul

Benim bildiklerim bunlar. Bir de bu ampullerle dimmer kullanılamıyor. Lamba Ürün ile eşleşen 1adet barkod bilgisi bulunmuştur. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


ESL/H-20W ,62K=Daylight, 80saat(Ömür), yüzde enerji tasarrufu, Eduylu, dimmersiz kullanım,Made in P. Barkod Listesi - - urunbarkod. Onlarda da ciddi bir sorun yaşamadım. Halen bütün odalarımda kullanıyorum. Ampulun biri sönüme giderken diğeri yanacağı için titreşim yok sayılacak seviyeye düşer.


Investigate the five essential catchphrase on Eskinelektrik. Watch looking subjects inclinations with Hot Searches.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar