4 Mart 2020 Çarşamba

T5 gösterge ampulü

T5 gösterge ampulü

Gösterge İbre Ampulü T- 8. D SMD Led Dipsiz Beyaz Renk ÜCRETSİZ KARGO. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. TL 2TL (1) Sporcarmarket 95. Tıkla, en ucuz gösterge ampülü ayağına gelsin.


Beyaz, Kırmızı, Mavi renk seçenkelri mevcut. Paket içeriği adettir. D2R Xenon far ampulü bazı araçların fabrika çıkışı ampul soketine sahip özel bir zenon ampul tipidir. K watt güçlü beyaz ışıktır.


Bu İlan E NTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir. Tgösterge ampullerinin yapamadığı aydınlığı bunlar yaptı tavsiye ederim. Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Evet (0) Hayır (0) Selçuk İPEKÇİLER - 18. TGÖSTERGE - İBRE AYDINLATMA AMPULÜ SMD.


T5 gösterge ampulü

Satışını yaptığımız tüm Ledlerin 50. Dongguan Aoteng Lighting Technology Co. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. TL ve ücretsiz kargo ile n11.


Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde. TMinyatür (Miniature international name) Tip Ampül Nedir? Araçların Torpido bölgesi. Siparişin dakika da kargoda hemde bedava! Kullanmak istediğiniz yerdeki ampulü soketinden çıkarıp, yerine aldığınız Led ampulü hızlı bir şekilde takabilirsiniz.


T5 gösterge ampulü

Girişi Kayıt Ol Havale Bildirimi İletişim. Sepette Ürün Ürün ürün yok. Daha önce temizlik ve ampul değişimi yaptım, 1. W dipsiz gösterge ampulu kullanıyor fakat çok etki etmedi.


Daha yüksek güçte ampul kullanırsak zarar verirmi tavsiyeleriniz neler? O zaman TLed ampul kullanın halojen den kat daha parlak yanacaktır km saatinde. Bu kategoride toplam ürün listeleniyor. Yeni ampul takıldığında, farın zarar görmesini engellemek için far filmi kullanılmalıdır.


Far filmleri tercihe göre şeffaf ya da renkli olabilir. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Bu Üründen puan kazanabilirsiniz.


Birlikte Satın Alabileceğiniz Ürünler. En iyisini satın al 12v tb8. Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri. Philips kalitesiyle üretilmiştir. Alt devirlerde var yok arası tatlı homurtu var.


Paslanmadı hiçbişieyde olmadı. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. En uygun fiyatlar-ödeme seçenekleri, aradığınız her ürüne en hızlı şekilde ulaşın. Sonra arkasında adet ttipi ampül bulunuyor.


Bu Ampüller duylara lehimli. Duyların tırnaklarına bastırıp içini boşaltıp lehimleri. Tüm yerli ve yabancı araçlara uyumludur. K led ile süper parlak sarı ışık verir.


Dün soktüm göstergeyi fakat sanırım tdeğil büyük dipsiz ampulle küçük dipsiz arasında bir boyutu var. Sasece iki tip aldığım için değiştiremedim. Sol baştaki ve sağ baştaki ampuller benim aldıklarım ortadaki ise gostergedeki. Bu ampuller volt W gücünde. Tmodel gösterge ampülü olarak geçiyor.


Mavi led gösterge ampulü varmıdır, araştırmak gerek. Ancak Tmavi renkli ampul satılıyor. Toptan ucuz satış tampul açtı Çinden tampul açtı toptan satıcılar rehberi.


T5 gösterge ampulü

Online alışveriş indirimli tampul açtı daha fazla bilgi tr.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar