12 Mart 2020 Perşembe

Spot rayı

Spot rayı

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. MİBA AYDINLATMA Emekyemez Mh.


Ray tipi led spot lar genel olarak kullanıldığı alanları dikkat çekici bir hale getirmesi ile ünlenmiş tir. Kullanım alanları her geçen gün genişleyen ray spot ürünleri kullanıldığı alanda çok şık ve estetik görünümün yanı sıra aydınlattığı bölgeyide dikkat çekici hale getiren bir üründür. Aydınlatma ürünlerinde imalattan montaj aşamasına kadar MasiaLux yanınızda. Arlight, faaliyetlerine Fagerhult Grup bünyesinde devam etmektedir.


E-Bülten - Yeni ürünler,indirimler ve sizlere özel. Tavan Rayı hüzme aydınlatma Spot Ray W Led ray lambası Halojen Lamba yerine. W LED Ray - Spot Aydınlatma. LED ray spot fiyatları şimdi LEDStore.


Ray üzerindeki doğrusal hareketinin yanında kendi açısal hareketi sayesinde istenen bölgenin aydınlatılması sağlanır. Ray spot , bir ray üzerine takılan, isteğe göre ray üzerinde rahatlıkla ileri geri hareket ettirilebilen, açısı ve yönü rahatça ayarlanabilen aydınlatma armatürleridir. Birbirinden şık ray spotlar , kaliteli aydınlatma malzemeleri, eşsiz tasarımlar sanal mağazanız trendaydinlatma.


RAY SPOT RAYI METRE BEYAZ KASA isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Ray Tipi Led Spot Armatür modelleri en ucuz fiyat garantisi ve ücretsiz kargo avantajı ile kredi kartı veya havale seçeneği ile satın alabilirsiniz. En yakın distribütörü veya ortağı bulmak için tercih ettiğiniz ülkeyi seçin. Ray spot görsel resimleri ürün çeşitleri modelleri fiyatları ve kampanyalar hakkında bilgi sahibi olacağınız kategori sayfasıdır.


Spot rayı

Led ray spot aydınlatmalar genellikle tek bir yeri aydınlatmak için kullanılır. Bir ortamda tek bir yeri ön plana çıkarmaya yarar. Sergide olan bir ürünü aydınlatmak için tercih ederler.


Tek fazlı ray spotlar ve üç fazlı ray spotlardır. Gövde renkleri ve ışık renklerini istediğiniz gibi seçebilirsiniz. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz. Ray Spot Terimi Hakkında Bilgiler.


Spot rayı

Ekstra indirimli fiyat. Sepete Ekle (1) Goldx Spot Sıva Altı Ledli 5W Günışığı Ze5B 65. Gömme spot aydınlatma ürünleri, ev ve iş yerlerinde güçlü ışık çıkışları oluştururken, uzun süreli kullanım özelliği ile lamba değiştirme gibi bakım işlerine olan gereksinimi de ortadan kaldırır. Dış Mekan Led Aydınlatma.


Mağaza Ve Vitrin Aydınlatma. Doğrusal uzanan bir gövde üzerine monte edilen birden fazla spot serisini barındıran aydınlatma elemanıdır. Kare Led Downlight Spot 220V.


Mozaik Masa Lambası Deve Boynu Orta Boy Cam. Smd Led Downlight İkili Derin Reflektör Kademeli Spot 220V. Ray spot kullanım alanları mağaza vitrinlerinde ürün görsel aydınlatmalarında kullanılır. Osram Ray spot markaları model ve seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatlar silverled. KAMPANYALARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN KAYIT OLUN ! DIALux sürekli olarak daha da geliştirilmekte ve modern aydınlatma tasarımı ve aydınlatma hesaplamasının gereksinimlerini karşılamaktadır.


Raylı isterseniz üzerine veya daha çok spot koyma imkanınız vardır ve spotların yönünü istediğiniz yere döndürebilirsiniz. Kasa ölçüleri sabit, soğutucusu uzatılabilmektedir. Driver kutusunu kendi bünyesinde bulundurmaktadır. Ray sistemi ile de kullanılabilir.


Spot rayı

Monofaze Ray Enerji Giri. THETA 23W COB LEDLİ RAY SPO. Ledli ray spot aydınlatma ürünleri ile projelere özel çözümler. Hayalinizle şekillendirebileceğiniz sarkıt aydınlatma ürünleri. Sarkıt Aydınlatma Modelleri.


Ofis Aydınlatma Ürünleri. TMT Aydınlatma, sarkıt, iç mekan aydınlatma, ray spot , sıva altı aydınlatma, posta ve çeşmeleriyle yapılarınızı estetik bir biçimde ışıklandırmaya devam ediyor. Pelsan Aydınlatma Sanayi Ticaret A. Ray tipi spot aydınlatma ürününün montajı oldukça kolaydır ve hareket kabiliyetine sahiptir. Ray spotlar , aydınlatma raylarına geçirildikten sonra kullanıma hazır hale gelmektedir. Ray spot ürünleri watt ila watt ray spot ürünleri olarak bulunmaktadır.


Osram chipli, metal döküm kasalı ray spotlar soğutucu özelliğiyle daha uzun ömürlü kullanımı sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar