5 Mart 2020 Perşembe

Spot ışık kartonpiyer modelleri

Doğru mekanda doğru ışık kullanılmalıdır. Farklı bir model , beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz. Kartonpiyer asma tavan modelleri kullanımında aydınlatma çok önemlidir. Koli İçi (Metre) Bilgi İstiyorum. Daha da pratik olması açısından gömme spot ışıkları yerine biraz daha dikkat istese de sarkıt şeklinde veya ayaklı spot ışıklarını tercih edebilirsiniz.


Spot ışık kartonpiyer modelleri

Bu modelleri yerinden sökmeden sadece ampullerini değiştirmeniz yeterlidir. Mekandaki boş yerinizi de göz önünde bulundurun. Ek olarak, plastik ve su bazlı boya ile boyanabilir özellikte olan alçı kartonpiyer modelleri , istenildiğinde değişiklik yapabilmeye imkân tanır.


Spotlu kartonpiyer modelleri Spotlu kartonpiyer size dekorasyon uygulamalarınızda pıratik dekoratif aydınlatma seçenekleri sunar istediğiniz ölçü ve çizimlerde kalıp imalatı yapmaktayız Spotlu kartonpiyer modelleri , Spotlu kartonpiyer modellerinin ister alçı dökümünü veya polyester döküm kalıbını temin edebilirsiniz. Tavan aydınlatması popüler olan ve birçok kişi tarafından tercih edilen spot ışıkların yardımıyla yapılmalıdır. Spotlu Göbek modelleri Spotlu göbek modelleri alçı dökümdür dilerseniz polyester kalıp olarakta üretmekteyiz Spotlu Göbek modelleri ,Spotlu Göbek modellerinin ister alçı dökümünü veya polyester döküm kalıbını temin edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için bizimle irtabata geçin. Alçı ve köpük kartonpiyer çeşitleri ve tavan kartonpiyer modelleri , güncel fiyatlar ile kartonpiyer kategorisinde satışa sunulmuştur.


Spotlar fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Spotlar sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Gizli ışık kartonpiyer modelleri. Işığın derecesini ayarlamayı, lüzum duyduğu kadar ışık kullanarak enerji tasarrufu sağlamayı tercih edenler için bu ürünler idealdir. Ayrıca tavandaki spot ışık dağılımının odanın tüm alanını homojen bir şekilde aydınlatacak kalitede olması da spotlu kartonpiyer süslemelerinde kural olarak kabul edilmektedir.


EPS led spot uyumlu tavan IŞIK BANDI. Boya yaparken dikkat edilmesi gerekenler. Gömme spotlar , modern tasarımları, güçlü ve yüksek kaliteli ışık çıkışları ile ev ve iş yeri kullanımında sıklıkla tercih ediliyor. Günde yaklaşık saatlik kullanım ile ortalama yıl boyunca kullanılabileceği hesaplanmış olan gömme spotlar , en az 40.


Spot ışık kartonpiyer modelleri

Ses ve Görüntü Sistemleri Teyp Hoparlör Video Teyp Aksesuar Tümünü Gör. WATT LED RAY SPOT - LED SPOT ARMATÜR 3DERECE HAREKETLİ. Bir de kartonpiyerlere spot ışık uygulaması vardır. KARTONPİYER , kartonpiyer gizli ışık modelleri ,. Bu da karton piyerlerde spota uygun delik açılarak spot ışığın oraa yansıtılmasıyla uygulanır.


Karton piyerler tavan dışında kapı kemerlerinde de kullanılır. Kapı yerine daha estetik bir görünüm sağlar. Aynı şekilde spot lambalarla evi dilediğiniz gibi aydınlatabilirsiniz. Hatta dimmer kullanarak spot ışığın şiddetini, nasıl bir ortam istediğinize bağlı olarak kendiniz ayarlayabilirsiniz. Asma tavan bölme duvar, duvar kaplama niş gizli ışık spot bandı metal tavan taş yünü ve boya işleri yapmaktadır.


Renkli boyalı, derinlik kazandırılmış, alçıdan yada strafordan özel yöntemlerle tavanınıza sabitlenen, gerekirse led veya. Bunun sebebi ise çok lamba kullanıldığından dolayı elektrik sarfiyatı bi hayli yüksek olmaktadır. Bu yüksek sevkiyatı düşürmek içinse led lambalar. W spot lamba kartonpiyer için en çok tercih edilen üründür.


Işığın yetersiz kalması durumunda ise 6W kartonpiyer spot lamba çeşitleri de kullanılabilir. Yaklaşık 5yıllık bir geçmişe sahiptir. Bu platformlar vazen bir tavan, bazen bir kartonpiyer , bazen de alçıdan yapılmış bir niş olabilir. Bu durum oldukça değişkendir.


Alcı süzme ışık sistemleri Alcıdan spot ışık sistemleri Alcıdan göbek ceşitleri Alcıdan kubbe ceşitleri Alcıdan niş ceşitleri Alcıdan aynalık ceşitleri Alcıdan ciceklik ceşitleri Alcıdan potre ceşitleri Alcı cıta ceşitleri Alcıdan tüm kemer ceşitleri mevcuttur NOT Elimizde her türlü kartonpiyer ceşitleri bulunmaktadır. Asma tavanların ev ve iş yerinize vermiş olduğu dekoratiflik özelliği yanısıra , elektrik, su tesisatı, yangın tesisatı vb. Spot Işık Modelleri ve Fiyatları. Hitit Alçı Dekorasyon San.


Led Tavan Lambası modelleri , Led Tavan Lambası çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Hazır ışık bandı ile eviniz ışıldasın. Spotlu göbekler içine spot gömülü olan aydınlatması ve mekana kattığı estetik duruşu sayesinde herkesin beğenisini kazanan alçıdan yapılan bir üründür. Sitemizde spotlu göbek modelleri mevcuttur.


Evlerinizin daha lüks bir görüntüye sahip olmasını istiyorsanız spotlu göbekleri kullanabilirsiniz. Başlıca kartonpiyer modelleri klasik kartonpiyer , modern kartonpiyer , ışıklı kartonpiyer (ledpiyer), gizli ışık (spotlu kartonpiyer ), alçı kartonpiyer , köpük kartonpiyer. Günümüzde asma tavan modeli genellikle LED ışık ve spot ışıklarla zenginleştiriliyor. Yapılan ışık uygulamaları asma tavanı daha da ilgi çekici.


Ev, Dekorasyon, Bahçe kategorimizde Tavan ürünlerini bulabilirsiniz. Ayrıca son dönemde özellikle spot ışıklardan yaralanılarak oluşturan ev tipi aydınlatmalar kartonpiyerler ile gizlenmektedir. Niş projelerinizde profesyonel projeler sunuyoruz. Video Tag : açıpan,alçı levha,led spot ,lergb,gizli ışık ,şerit legizli ışık kutu bandı,aydınlatma,. Asma Tavan Modelleri ile Alçıpan Modelleri ve Örnekleri.


Spot ışık kartonpiyer modelleri

Asma tavan ve alçıpan modern dekorasyon tasarımları ile uzun zamandır evlerde, iş yerlerinde, konferans ve konser salonlarında ve düğün, balo salonlarında. Kristal taşlar, abajurlu ürünler, cam kullanılmış avize modelleri gibi birçok değişik ürünle tasarlanabilen tavan aydınlatma seçenekleri, odanızın genişliğine ve ışık ihtiyacına göre farklı dizaynlarla karşımıza çıkmaktadır. Alçıpan asma tavan uygulamalarında ev içindeki odanın büyüklüğü, şekli, dekorasyonu, eşyaların modelleri ve kullanılan aksesuarların hepsi dikkate alınmalıdır.


LED spot ışıkların kullanılması bu konuda garanti bir çözüm sunar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar