23 Temmuz 2020 Perşembe

Wallwasher aydınlatma mesafesi

Wallwasher aydınlatma mesafesi

Boşluk mesafesi her girintili ışık arasındaki ayakların sayısıdır. Göz önünde bulundurulacak temel kural , montaj mesafesinin boşluk mesafesine eşit olmasıdır. WallWasher LED Aydınlatma Armatür ürünlerimizin her modeli IPsınıfı korumalıdır.


Wallwasher aydınlatma mesafesi

Uygulanacak cephenin özelliklerine göre LUX değerleri değişiklik göstermektedir. Işık açısı nasıl ayarlanırsa aydınlatma mesafesi de değişkenlik gösterecektir. En doğru wallwasher aydınlatmayı edinmek için binaya özel proje yapmak gerekecektir.


LEDStore fiyatları ile sizleri çok şaşırtıyor. Aydınlatma mesafesi belirlenen wallwasher armatürler, dış cephede uygun olan noktalara montaj edilir. Wallwasher Aydınlatma Mesafesi ve Montaj bilgileri için tıklayınız!


High Power LED Projektör, IP6 Uzun Mesafe ve Geniş Alan Aydınlatma. Duvar boyamanın amacı, binayı mimari tasarıma ters düşmeyecek şekilde estetik görünüme kavuşturmaktır. Bu yazının kaynak gösterilmeden başka forumlarda yayınlanması yasaktır. LED aydınlatmalar ile dış mekanda Wall Washer uygulamaları mevcut.


Dış mekanda LED Wall Washer uygulamalarında müthiş bir enerji tasarrufu söz konusu ve IP koruma sınıfı 65. Nano teknolojik bir ürün olan Goravent aydınlatma içerdeki nemi alır, soğuğu dışarıda tutar. Toptan ve Perakende Satış. Led Aydınlatma , Şerit Le Bar Led ve Zengin Çeşitleri. Uzun mesafe aydınlatma yetenekleri sayesinde, cephe aydınlatmalarında da kullanılabilmektedir.


Wallwasher aydınlatma mesafesi

Her türlü dış ortam koşullarına dayanıklı gövdesi sayesinde kullanım ömrü uzundur. Opvision led wallwasher duvar boyama armatürleri ile mekanınızı beyaz, günışığı, kırmızı, yeşil, mavi, amber renk seçenekleriyle profesyonelce aydınlatabilirsiniz. Fabrika, hangar, depo ve yüksek tavan aydınlatma mesafesi yüksek olan kapalı veya büyük mekanlarda, iş güvenliği ve çalışanların verimliliği.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Teskon Fıskiye Sistemleri Süs Havuzu Ve Otomatik Sulama İstanbul Ümraniye Havuz Yapımı - Armut. Yüksek verimli hı-power LED teknolojisi. Farklı optik alternatifleri. Metre ye kadar efektif aydınlatma.


Düşük bakım ve işletim maliyeti. Acil Durum Aydınlatma Acil Durum Aydınlatma. LED Tünel armatürleri düşük hızlı tüneller, alt geçitler, otoparklar ve sanayi alanları için verimli bir aydınlatma sağlıyor. Kullanımı, geliştirilmiş görüş mesafesi için beyaz ışık ile birlikte güvenli bir trafik ortamı yaratıyor. METRELERE VARAN ETKİLİ IŞIK VURMA MESAFESİ 13:YÜKSEKLİK CM , AYAK ÇAPI CM , ÜRÜN GÖVDE ÇAPI CM , ÜRÜN GÖVDE UZUNLUĞU CM.


AYDINLATMALARINDA İSTEDİĞİNİZ RENK VE MESAFE ÇÖZÜMLERİ İLE. Camlı Led Panel Aydınlatma (3). ALGILAMA MESAFESİ (YARI ÇAPI) MT. Ledli Bahçe Ve Ağaç Aydınlatma Armatürü en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Ortamdaki kişiye duyarlı olarak aydınlatma kontrolü sağlar.


SUN konumuna getirildiğinde gece ve gündüz çalışır. MOON konumuna getirildiğinde sadece ortam ışığı lux’un altında olduğunda çalışır. Magna Serisi ile Ofis ve Fabrikalarda Ekonomik, Tasarruflu ve Estetik Aydınlatma Çözümü.


Trafonun hava almayan yerlerde kullanılması sakıncalıdır. Bunlardan biri de led Wall-washer aydınlatma bu ürünler bir çok alanda iş yeri endüstriyel alanlarda makine ve. Bunun nedeni daha uzak mesafe gibi farklı alanlara taşınması icap.


Kağan Aydınlatma olarak biz ne yapıyoruz ? Sektörde bulunan üretici firmaların tüm ürünlerini biliyor, gelişmelerini takip ediyor ve projelere uygunluğunu araştırıyoruz. Buda bize doğru, kaliteli ve güvenilir ürünler ile proje çalışma fırsatı tanıyor. Pelsan Aydınlatma , 180˚sensörlerde aşağı-yukarı, sağa sola yönlendirme özelliği mevcuttur. Hareket sensörleri kullanım alanlarınına göre çeşitlilik göstermektedirler. Işık sensörü, manyetik sensör, kapasitif sensör, mesafe sensörü gibi.


Ledli Kare Bahçe Ve Ağaç Aydınlatma Armatürü en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Gömme mesafesi : 1cm. Kesilecek alanın uzunluğu: cm. Led Mutfak Aydınlatma Çözümleri. Alüminyum gövde Ürünlerimiz kendi imalatımız olup istenilen ebatta 10cm - 2mt arası wallwasher yapabilmekteyiz.


Wallwasher aydınlatma mesafesi

Bahçe, otopark, bina girişi ve güvenlik nedeniyle yüksek ışık gücü ve odaklanmış aydınlatma ihtiyacı duyulan alanlar için üretilmiş projektör modelleri Tekzen’de sizleri bekliyor. WATT LED PROJEKTÖR 2WATT LED PROJEKTÖR. Anasayfa Yeni Ürünler Kutucuğu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar