29 Temmuz 2020 Çarşamba

Yük asansörü uyarı levhaları

Yük asansörü insan binemez Kod: GL-005. Asansör durmadan kapıyı açmayınız Kod: GL-006. Yasaklama-Girilmez-Park Levhaları. Farklı ebat, malzeme ve fiyat seçimi İçin seçenekler bölümünden seçiniz. Kredi Kartı İle Ödeme Tek Çekim ve Taksit İmkanı.


Lütfen kırmızı işaretli seçenekleri eksiksiz işaretleyin. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Dış Ortam şartlarında kullanılabilir. Sticker Etiket için geçerlidir.


Personel asansörü uyarı levhası. Doğru yere doğru levhalar konulmalıdır. Uyarı Levhaları Tümünü Göster. Levhalar uluslararası renk biçim standartlarına uygun olmalıdır. Tüm iş güvenlik levhalarını tek tip tipografi kullanarak yeniden oluşturup, yüksek kalite de dijital baskı ile üretim yapıyoruz.


Her işletmeye özel yüzlerce yeni levha ve özel levha üretimi yapabiliyoruz. Endüstriyel Ürünler › Ambalaj › Etiketler › Kırıkkale › İnsan asansörü - yük taşımak yasaktır. MERKEZ Lütfen fiyat isteyiniz.


Bununla beraber gündelik işlerin düzene sokulmasında, insanlara kolaylıkla yol göstermede ve ortaya çıkabilecek karışıklıkların önüne çok daha erken geçebilmekte de yardımcı olmaktadır. Düz Modüler Yönlendirme Levhaları. Zorunlu Hareket - Koruyucu Malzeme İkaz Levhaları. Bazen yük bu demirin üzerinde taşınmaktadır.


Yük asansörü uyarı levhaları

Bazen de tahta paletler yardımıyla taşınır. Forklift çalışırken yük altına girmek. Gerekli yerlerde uyarı levhaları mevcuttur. MAKSİSPEK, mekanik sistemler konusunda uzman ve.


Profesyonel Tabela Sistemleri. Bina cephesi ve uygun ölçülere sahip bina asansör kuyusu, maden, baraj gibi Duraklar arası düşey ulaşıma ihtiyaç duyulan yerlerde yük ve personel taşıma ihtiyacını karşılar. Bunların dikkatlice incelenmesi sonrasında seçilecek asansör uyarı etiketleri tam anlamıyla istekleri yerine getirmeyi de başarmış olacaktır.


Klasik tarzdaki asansör uyarı etiketlerinin yanı sıra firmaların istekleri doğrultusunda özel olarak çalışmalar yapılabilmektedir. Bakım Servis Food General. Entertainment FEATURED General Latest News. Aşağı inişlerde sürekli sesli uyarı.


Baskı istenirse tam reflektörlü olarak yapılabilir. Sac kalınlıkları 1mm, 5mm ve 2mm dir. Ayaklı ve ayaksız seçenekleri mevcuttur. ASANSÖRE YÜK YÜKLERKEN VEYA.


Yük asansörü uyarı levhaları

Acil Çıkış Yönlendirme Levhaları. Güvenli Yük Kaldırma Talimatı Levhası. Sepete binerken maksimum yük limitini kesinlikle aşmayınız. Giriş Yapın ya da Kayıt Olun.


Cephe asansörü kişi sepette ,1kişi sepet dışında olmak üzere kişi tarafından operasyon yürütülür. Sepet dışında olan kişinin görevi işin. Açık Alev ve Ateşle Yaklaşma Levhası.


Yük asansörü uyarı levhaları

Aldığın Takım ve Malzemeni Yerine Koy Levhası. Ağır yük ve tehlike arz eden yerlerde can sağlığını korumak adına belli tedbirler alınmaktadır. Başlarımız ise bu bölgeler arasında ön plana çıkan yer olmaktadır. Bu iş güvenlik levhasını 25×3 35×5 50×7 70×1ölçü seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Dilerseniz reflektif, fotolümen, sac (galvaniz), etiket veya pvc seçenekleriyle de hazırlanabilmektedir.


Geçmiş dönemlerde asansörler yalnızca yük taşımak adına tercih ediliyordu. Yük , bir maddenin diğer maddeyle elektrostatik itme ya da çekme meydana gelmesi durumunda ortaya çıkan temel özelliktir. Elektriksel yük , birçok atomaltı parçacığının karakteristik bir özelliğidir. Serbest parçacıkların yükleri, temel yüklerin (e) tam katlarıdır, ve daha önce de söylendiği gibi, elektriksel yük nicelendirimiştir.


Yük asansörü uyarı levhaları

Levhaları Büyük Boy Levhalar Dev Levhalar Santiye Levhaları Trafik Levhaları Portatif zemin işaretleme standları Photoluminescent Levhalar(Lümen) Etiket Levhalar Kabartma Alüminyum Levhalar Fosforlu Reflektif Levhalar(25x35) Mıknatıslı Levhalar Panoromik Levhalar ÖZEL(Kendi Levhanizi Tasarlayin) İngilizce Levhalar Yabancı Dil Levhaları Yer Isaretleri Alüminyum Kisim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar