3 Nisan 2015 Cuma

Dış mekan sarkıt aydınlatma

Dış mekan sarkıt aydınlatma

Dış mekan sarkıtlarda inanılmaz indirimler ! Bahçe Feneri ve Meşaleler. Eşsiz tasarımlar, modern aydınlatma ürünleri sadece sanal mağazanız trendaydinlatma. Duvar armatürleri, mekanlarda hoş ve zengin bir efekt yarattığı gibi, yönlendirme yapma gibi fonksiyonellikleri de bulunmaktadır.


Armatürler zengin çeşitliliği, estetik ve şık yapıları ile de ortama değer katmaktadır. Daha kaliteli yaşam alanları için led ambiyans aydınlatmaları ve tarzınıza göre klasik yada modern aydınlatma ürünlerimize bakın. Tavandaki ışığı bir avize veya sarkıt ile yumuşatabilir ve daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Dekoratif ve farklı sarkıt aydınlatma çözümleri sunuyoruz. Sarkıt aydınlatmalar için sitemize göz atabilirsiniz.


Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma. Genellikle oto parklarda ve uyarı amaçlı olarak kullanılan modern bollard aplik modelleri en özel ürün seçenekleri ile sizlere sunuluyor.


Kripto RSarkıt Beyaz Avize. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.


Led spot, lamba, sarkıt , aplik, ray spot, ampul ve binlerce ürün en uygun fiyatlarla aydinlatmareyonu. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Küçükyalı Sanayi Sitesi F Blok Apt. Fiyatlarımıza KDV Dahildir.


NTERNET SATIŞIMIZ YOKTUR. Geleneksel Lambalar ve Tüpler. Günlük aydınlatma düzeninizi benzersiz bir deneyime dönüştürün! Renklerle oynayın veya akıllı aydınlatmalarınızı müziğinizle ve filmlerinizle senkronize edin. Evinizi Akıllı Aydınlatın.


Seçtiğiniz filtre ölçütleri herhangi sonuç döndürmedi Lütfen filtrelerinizi ayarlayın veya sıfırlayın ya da şuraya dönün. Yol ve Cadde Armatürleri. Wallwasher ve Havuz Armatürleri. Aydınlatma ürünleri, hayatınızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Fark Yaratacak Tasarımlar diyerek başlayan PROJE AYDINLATMA, kısa zaman içinde mekan estetiği konusunda hem kendi bünyesinde hem de çözüm ortakları ile beraber çalışmaktadır.


Ve daha keyifli ve zevkli ürünler üzerinde yoğunlaşmıştır. Enerji tasarrufu hızlı, kolay ve sorunsuz kurulum,yenilikçi ve minimal tasarım, Led performans ve parlaklık. Eğer sarkıt sizin için doğru tercih değilse ancak yine de kapınızda bir aydınlatmaya ihtiyaç duyuyorsanız o halde dış mekan tavan armatürleri sizin için daha uygun olacaktır. Ray Spot , Lineer , Downliht , Sarkıt ve yüzlerce Çeşit ürünü web sitemizde bulabilirsiniz.


Led sarkıt aydınlatma sistemleri son dönemlerde en çok tercih edilen dekorasyon ürünleri içerisinde bulunuyor. Genellikle tavandan sarkıtma biçiminde kullan ürünler mekan tasarımını bütünleyici özelliği ile de dikkat çekiyor. LED ömrü yaklaşık 20saattir.


Dış mekan sarkıt aydınlatma

Sarkıt led aydınlatma , sarkıt led armatür, askılı led aydınlatma , askılı led armatür, lineer sarkıt aydınlatma , lineer sarkıt armatür. Armatürlerin verdiği soft ışık sayesinde oldukça geniş kullanım alanları sağlamaktadır. NEVO Sıva Üstü ve Sarkıt tasarımlarımlarıyla mekan estetiğinize fark katmak için her zaman yanınızda. Farklı Tasarımlar Farklı Amaçlar Sektör nabzını tutuyor ve sektöre yön veriyoruz. Her gün gelişen aydınlatma sektöründe kendinizi farklı hissetmeniz için üzerimize düşeni yapıyor,müşteri memnuniyeti için özel ve farklı ürün.


Aynı zamanda dış mekan aydınlatma ürünleriyle sokakların, caddelerin, park ve bahçelerin ışıklandırılması çevremizi güvenli, yaşanabilir hale getiriyor. Asansörlü yapısı ile aşağı yukarı kolaylıkla kullanılabilmektedir. TL Sepete Ekle-10TL Yeni. HIZLI TESLİMAT ŞUBAT SÜRPRİZİ - 13. Ray IES Light ile sarkıt lamba aydınlatma.


Dünya standartlarında ürettiği ve Türkiye distribütörü olarak ithalatını yaptığı dış aydınlatma ürünlerinin Türkiye genelinde bayileri aracılığı ile. Işığın mekanla iletişimini kurar. Armatür ,doğrudan ve genel aydınlatma sağlar, özellikle bahçe ve balkonlarınız için tercih edebileceğiniz ideal bir armatürdür.


Mekanları dinamizme kavuşturur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar