29 Nisan 2015 Çarşamba

Otopark çizgi boyası

Yol Çizgi Boyası hakkında detaylı bilgi almak için hemen tıklayın! Acil yol çıkışı yönlendirme çizgi boyası , kaldırım taşları kenarları, trafik çizgi işaretleri, bisiklet yol çizgi boyası yaya yürüyüş yolları yol çizgi sembolleri ve yol işaretleme çizgileri olarak. Tek Komponent Boya Tek komponent boya, soğuk uygulamalı yol çizgi boyası olarak bilinmektedir. Yüksek dirençli olarak üretilen bu boyalar, hava kurutmalıdır.


Otopark Çizgi Uygulamaları. Ayrıca tek bileşenli ve reçine esaslı olarak imal edilirler. Rengi genellikle kırmızı, sarı, beyaz ve siyahtır. OTOPARK ÇİZGİ UYGULAMASI.


ANKARA YOL ÇİZGİ UYGULAMA. Helikopter pist boyası ( heliport ), otopark çizgi boyası , yönlendirme ikaz boyası , fosforlu bisiklet yol. MMA esaslı boya, MMA yol çizgi boyası , MMA otopark çizgi , metilmetakrilat, metilakrilat, akrilik boya, akrilik yol. Alkid reçine esaslı solvent bazlı soğuk yol çizgi boyasıdır.


Klor kauçuk modifiyeli alkid esaslı yol çizgi boyası Türkiye’de kullanılan en yaygın yatay işaretleme boyasıdır. Oldukça seri ve planlı çalıştığımız için, otopark ve yolları kısa sürede hizmete açıyoruz. Soğuk yol çizgi uygulamaları. Yol çizgileri iki ana alt başlıkta toplanabilir.


Tecrübeli mimar kadromuzla sizin için projelendiriyoruz. Boyanın yol yüzeyine uygulanmasında en çok tercih edilen uygulama şekli eritilmiş boyanın sprey şeklinde püskürtülerek uygulanmasıdır. Akrilik yol çizgi boyası , her tür hava şartlarına karşı dayanıklı yapısıyla bilinmektedir ve tüm beklentileri karşılayabilecek bir yapıdadır. Büyük otoparklar için iniş ve çıkış rampaları farklı konumlarda olmalıdır. Bariyer olan tüm kolonlara, kolon işaret boyası yapılmalıdır.


Otopark çizgi boyası

Her türlü yol çizgi boyası uygulamasından önce yüzey alanı mutlaka toz, kir, mıcır vb. Firma Profilimiz : Pratikdir. Proje tertibine 1uyar. Her 1-yılda bir otopark alanlarınızı boyatmak hem maliyet hem de zaman kaybına neden olmaktadır.


Categories: Uncategorized. Klor Kauçuk Esaslı Çizgi Boyası Akrilik Esaslı Çizgi Boyası – Termoplastik Çizgi Boyası – Bordür Boyası. Birim Fiyata Dahil Olan Masraflar : Çizgi ve süpürge makinesi, soğuk yol çizgi boyası , cam küreciği, etüt ile çizgi ekibinin iş başında temini, çalışma başlangıcında gerekli trafik işaretlemesinin yapılması ve işin devamı süresince bu işaretlemenin korunması, her türlü etüt ve ön aplikasyon ile teknik hizmet. Kolon boyama özellikle kapalı otopark , fabrika, depo ve işletmeler talep edilen bir uygulamadır. Kolonların tamamının yada yarısının boyanmasındaki amaç kolonun fark edilmesini sağlamaktır.


Otopark çizgi boyası

Sahip olduğu kaliteli ekipman ve uzman ekipleri ile yol çizgi boyama işleri başta olmak üzere trafiğin yoğun olduğu bölgelerde meydana gelebilecek her türlü karışıklığın önlenmesi için gerçekleştirdiği planlı uygulamalarla adından çokça söz ettirmektedir. Düşey İşaretleme Saha Çalışmaları Yatay İşaretleme Saha Çalışması. Akrilik emülsiyon esaslı su bazlı yol çizgi boyasıdır.


Yol üzerinde gerekli olan her türlü trafik çizgi ve işaretlemelerinde kullanılan mat, su bazlı trafik yol çizgi boyasıdır. Uzman Yol Çizgileri olarak faaliyette bulunduğumuz otopark ve yol çizgi sektöründe kazanmış olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle paylaşmanın heyecanını duymaktayız. Siz saygı değer müşterilerimizi de referans sayfamızda görmekten onur duyarız.


Birim Fiyata Dahil Olan Masraflar: Çizgi ve süpürge makinesi, termoplastik boya ve cam küreciğinin iş başında temini, etüt ile çizgi ekibinin iş başma taşınması, çalışma başlangıcında gerekli trafik işaretlemesinin yapılması ve işin devamı süresince bu işaretlemenin korunması, her türlü etüt ve ön aplikasyon ile. Yüzeylere püskürtülmek sureti ile uygulanan ve üzerine serpilen cam kürecikleri sayesinde ışığı yansıtan, tek bileşenli yol çizgi. Teknobond 9Akrilat esaslı, solventli, tek bileşenli, soğuk uygulamalı, Otoyollar, ana ve ara şehir içi yollar, Havaalanları, köprüler, Konut, Alış veriş merkezleri, Parke taşı, bordür gibi kent. Kartallar Boya, aşağıda belirtilen farklı tür yol çizgi boyası imal etmektedir.


Metilmetakrilat esaslı reaktif reçineler kullanılarak yapılan, ultraviyole ışınlara karşı koruyucu ve katalizör katılmasıyla hazır duruma gelen bir boyadır. Bu boya kuru ve temiz yola tatbik edilir ve d. Trafikte Yol Çizgileri ve Anlamları. Güvenliğiniz Çizgimiz Olsun.


Bilgiç Dekor, hizmetini vermiş olduğu fabrika yer çizgisi ve otopark yol çizgisi uygulamalarında müşterilerine en iyi çalışmaları sunmaktadır. Bu alanda verdiği hizmetlerin en verimli şekilde kullanılması için yeterli bilgi birikimi ve tecrübeye sahiptir. Günlük hayatımızda sıkça kullandığımız araçlarımızı otoparklara parkederken, otopark içindeki trafiği düzenleyici olarak kullanılan çizgilere otopark çizgileri demekteyiz.


Araçlarımızı park ettiğimiz otoparklar. Uygulandığı yüzeylere iyi nüfuz olarak yüzeye çok iyi tutunur, kolay uygulanır, yüksek mekanik direnci sayesinde yüzeylerde uzun süreli kalıcı film oluşturur. Aklınıza gelebilecek hemen hemen her alanda kullanılmaktadır. Duvar ve kolonlarda yapılacak olan tüm imalatlar ise yine tek kompenantlı olarak tabir edilen soğuk yol çizgi boyası kullanılır. Asfalt, kaldırım, yaya geçidi, otopark ve tenis kortlarında kullanılabilir.


Otopark çizgi boyası

C sıcaklıkta pistole uygulamasında tiner ilave etmeye gerek yoktur. Boya fiyat listesi, boya fiyatları, epoksi boya, yol çizgi boyası , ısıya dayanıklı boya. TanıMetilmetakrilat esaslı akrilik reçineli, çift kompenantlı ve soğuk uygulamalı yol çizgi boyasıdır.


Kapalı otopark tasarımlarında genellikle kolon açıklık mesafesini kurtaran ve araçların rahat sığabileceği 8cm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar