16 Nisan 2015 Perşembe

Odaya led aydınlatma

Mekanlara göre ihtiyaçları belirledikten sonra, her oda için doğru aydınlatmayı bilip seçenekleri öyle gözden geçirmek doğru bir yaklaşım olacaktır. Son dönemde özellikle LED aydınlatma tercih ediliyor hem ekonomik hem şık sonuçlar. Noktasal aydınlatma hesabı: Noktasal yatay aydınlık düzeyi hesabı:. Pelsan 89W Karpat LED ve 2x54W Karpat TLyüksek tavan armatürü kullanılması durumunda 2lx, 3lx ve 5lx ortalama aydınlık düzeyinin elde edilmesi amacıyla gerekli. Genellikle mutfak dolabının altında yer alan tezgahlarda LED ışıklandırmalarla tezgah.


Odaya led aydınlatma

Hangi odaya , nasıl bir aydınlatma tercih edilmeli? Nereden almalıyım nasıl bağlıyacağım. Lehim falan yazılmış ama hiç anlamam lehim. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık Sorulan.


Pilili kumaş abajurları sayesinde odaya dağınık bir ışık yayan klasik görünümlü bir lamba mı yoksa abajur tasarımı sayesinde ışık desenleri. Bunlardan faydalanarak hangi odaya ne kadarlık aydınlatma gerekli öğrenebilirsiniz. LED ampuller ile aydınlatma yapacaktım, onun için sormuştum.


Odaya led aydınlatma

Deneyimlediğim şekilde 2. Lümen üzerinde bir ışık kaynağına ihtiyacım olduğuna kanaat getirdim. LED fiyatlarını incelemek ve dilediğinizi satın almak için kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. Evinizde, ofisinizde ya da bahçenizde şerit LED aydınlatma yapmak istiyorsanız hemen kategorimizde yer alan ürünleri inceleyebilirsiniz. LED ’ler özellikle yılbaşı konseptinde kullanılmaktadır.


Philips aydınlatma armatürlerini keşfedin. Serileri karşılaştırın, yorumları okuyun, çevrimiçi olarak sipariş verin veya yerel mağazanızda ürünü bulun. Akvaryum aydınlatma ürünleri akvaryumunuzun gece vakti net bir biçimde görünür olmasını sağlayacak, akvaryumunuzu bulundurduğunuz odaya oldukça hoş bir hava katacaktır. Kapak Armatür Kategorimiz üzerinden satın alabileceğiniz akvaryum aydınlatma aparatları ve akvaryum led aydınlatma çeşitleri ile hem akvaryumunuzu hem de.


Odaya led aydınlatma

Odamızın genişliğinin molduğunu düşünelim. Odalara göre aydınlatma seçimi nasıl olur ve aydınlatma seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Bu listeye bakarak size ektra aydınlatma gerekli olan durumlar hangileri ve odaya nasıl bir ekleme yapılabilir daha rahat görebilirsiniz. Banyo Nasıl Aydınlatılmalı? Tüm odaya ayrı karakter katarken, tablolarınızı, resimlerinizi ve diğer sanat eserlerinizi aydınlatır.


Dolaylı aydınlatma fikirleri, odaya ışık ve çekicilik kazandırma. Aynanın arka kenarlarına yerleştirilmiş olan LEd şeritler ile tavandan endirekt aydınlatma sağlanmış. Duvarda ile modern çizgilere sahip iki adet aplik ve bu apliklerin yanı sıra LED şerit aydınlatma bulunuyor. Yatmadan evvel kitap okumayı seviyorsanız yatak başına takılan led aplikler ve komidin üstü abajurlar kullanılmalıdır. Oysa evin değişik bölümleri için farklı aydınlatma kurallarına uyarak yaşamımızı daha konforlu bir hale getirmek elimizde.


Güvenebileceğiniz bir ışık kaynağı. Bu ampuller, standart ampul bağlantıları ve şekiller ile üretilmektedir. Evlerde, gece oturulan dış ve kapalı mekanlarda, eğlencelerde ya da işyerlerinde LED aydınlatma teknolojisinin kullanımı gittikçe daha da yaygın bir hal almaya başlamıştır.


Böyle bir aydınlatma ürünü, tavanı da olduğundan yüksek gösterir. Ledpiyer (gizli aydınlatma sağlayan dekoratif led ışıklı profil sistemi). LED lambaların ışık şiddeti de tükettikleri elektrik enerjisi ile doğru orantılıdır. LED Ampül Ne Kadar Aydınlatır? Bu bakımdan wattlık bir led lamba, wattlık led lambanın iki misli aydınlatma sağlar.


Başta dekoratif aydınlatma olmak üzere merdiven basamağı belirleme, kapı ve tabela vurgulama ile endirek ortam aydınlatması gibi pek çok farklı amaç için kullanılan led şeritler ekonomik ve etkili bir led aydınlatma ürünüdür. Gelecek yıl içinde dünyanın büyük aydınlatma şirketleri LED ’lerin özellikle sensörlerle bağlanma kapasitelerini geliştirmeyi bekliyor. Aydınlatma şiddeti birimi olarak lümen kullanılmaktadır. Daha yaşlı insanlar odaya girdiğinde ise ışık yoğunluğu, görme kapasitelerinin düşüklüğü göz önünde bulundurularak,. Led aydınlatma ile ilgili gelişen teknolojileri sitemizden öğrenebilir.


Led ürünleri hakkında bilgi alabilir siniz. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Montaj yaparken, görünür veya görünmez bir ek seçebilirsiniz. Her türlü odaya montaj için bir gergi tavan modeli mevcuttur.


Yatak odasında gergi tavanlar. Rahatsız edici çatlaklar, tavan kirişleri veya güzel eski ahşap tavan geçmişte kaldı. Rengarenk yılbaşı aydınlatma ürünleri indirimli fiyatla burada.


Pandoli Yeşil Kablolu Pilli Led Işık Metre Fuşya Pembe Renk 20. Modern iç mimarinin vazgeçilmez parçalarından biri olan LED spotlar fiyatları açısından uygunluğu ve ışığı kontrol edebilme imkanı sunan özellikleriyle iç mekanların en çok tercih edilen aydınlatma çözümleri arasında yer alıyor. Kapalı Ortamlarda içmekan (slikonsuz) Tercih edilmelidir. Dış Ortamlarda ise Dış Mekan (slikonlu) Tercih edilmelidir. Buna ek olarak doluluk kontrolü ile odanın boşaltıldığında ya da odaya giriş yapıldığında aydınlatmaların reaksiyon vermesine olanak tanınmaktadır.


Peki hangi odaya nasıl avize alınmalı konusunda kafalar ister istemez biraz karışıyor. Klasikten vazgeçemeyenler, yenilikçi düşünenler hemen herkes için bir avize çeşidi mevcut piyasada. Tezgah üstünde led aydınlatmalar da kurtarıcı olabilir. Aradığın renkte ve modelde led şerit aydınlatma ürünleri Tekzen.


Doğru aydınlatma düzeni ile huzurlu bir ortam yaratmak mümkündür. Dolap içlerine yerleştirilen halojen reflektör ampuller, dolaptaki eşyaları aydınlatacak, odaya derinlik ve tarz kazandıracaktır. Spot lambalarını unutmamak gerekir. LED teknolojisiyle üretilen gece ışığı çok düşük voltajlı olduğu için.


Avize çeşitleri, temelde görünüşüne göre hangi odaya hangi avize kullanılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar