17 Nisan 2015 Cuma

Tasarruflu ampul

Farklı özelliklere sahip enerji tasarruflu ampulleri inceleyerek uygun ürünü seçebilir, bu ampul çeşitleri ile bütçenizi ve doğayı koruyabilirsiniz. Günlük hayatta en fazla ihtiyaç duyulan elektrik ve aydınlatma ürünlerini farklı ürün seçenekleri ile size sunan hepsiburada. Entegre ampuller, tüp ve balastı tek bir birimde birleştirir. Normal ampul çeşitlerine oranla daha uzun ömürlü olan ve enerji tasarruflu ampul özelliklerini inceleyebilirsiniz. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz.


Tasarruflu ampul

Tasarruflu Ampul fiyatlarını ve özelliklerini en popüler, en ucuz, en yeni ürünler olarak gruplayabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Tasarruflu ve Led Ampuller: Her İhtiyaca Yönelik Ampul Çeşitleri MediaMarkt’ta Ampül alırken kullanım ömrü, sarfiyatı yanında ampül aydınlatma güçlerine de dikkat etmek gerekir. Alanın büyüklüğü, işlevi, kullanım amacı gibi pek çok özellik tercihinizi etkileyecektir. Tekfen Watt Filament Led Ampul Beyaz Işık C35T EBLS. W Tasarruflu Ampül Spiral Gün Işığı PHILIPS (Adet) 50. Tasarruflu ampul fiyatları ile normal ampul fiyatları arasında fark vardır.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Tasarruflu Ampül ile ilgili tüm haberleri ve son dakika Tasarruflu Ampül haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Toplam 1Tasarruflu Ampül haberi bulunmuştur.


Ardından tasarruflu ampul olarak bilinen kompakt floresan lambalara (CFL) geçiş başladı ve hemen hemen her evde kullanılmaya başlandı. Hal böyle olunca tasarruflu ampul ile LED ampul arasında bir tercih yapmak gerekti. Compact Fluorescent Lamp (CFL) enerji tasarruflu ampul evde her odada kullanıyorum tavsiye ederim. Bu yazıda ekonomik ampuller hakkında bilgiler ve örnek olarak farklı marka ve güçlerde sürücü şemaları bulunuyor. Philips ampul seçin ürünlerini keşfedin.


Karşılaştırın, değerlendirmeleri okuyun ve çevrimiçi sipariş verin. Normal bir ampul ile kıyaslandığında lotus tasarruflu ampullerin yüzde 80’e varan tasarruf sağladığı ve bu durumun elektrik faturasına yansıdığını belirtmek gerekir. Ampul Aydınlatma Yapı Malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden.


Neden Enerji Tasarruflu Lambalar? CFL, halk arasında tasarruflu ampul olarak bilinen lamba türüdür. Tam CFL‘ye alışırken, evlerimizde aydınlatmaları CFL lambalar ile dönüştürürken LED teknolojisiyle donatılmış, LED lambalar piyasaya sürüldü.


LED lambalar başta yüksek fiyatlara satıldığından piyasada kendine yer edinmesi biraz zaman aldı. Eviniz, ofisiniz ve daha fazlası için LE halojen ve floresan ampulleri inceleyin. CFL) çekici bir ortam için konforlu ve loş ışık sunar.


CFL ampuller yüksek performanslı, enerji tasarruflu ve uzun ömürlü ışık sağlar. Bu ampuller en fazla satılan enerji. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Arkadaşlar 10w 8lm osram led ampul aldım. Ben led ampuller az ışık veriyor diye biliyordum.


Beyaz ışık, sari ışık kaynağı olan Led ampül modelleri uzun ömürlü ve enerji tassarfu sağlamaya yardımcı olur. Arkaaşlar resimdeki W tasarruflu ampul devresi arızalı bende değerlendirmek istedim. Resimde kontrol kalemi ucuyla gösterdiğim eleman yerine ne takmalıyım sökerken cam sigortaya benziyordu elimi dokundurdum dağıldı o yüzden resimde yok. FS yazıyor fuse den yola çıkarak sigortadır dedimama bakıyorum ki sigorta olsa faz nötr kısa devre olacak acaba varistör mü.


Ampul alırken önce ilk dikkat ettiğimiz özelliği tasarruflu olmasıdır. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Yanan bir floresan veya tasarruflu ampul kırılınca civa dumanı çevreye yayılıyor. Yanmayan ampul kırılınca sıvı civa içeren bir tehlike oluştururken, katı cıva içeren güvenlidir.


Lamba, içerisinde argon gazı ve cıva buharı bulunan, iç yüzeyi fosfor kaplı cam tüp, elektronik balast (durultucu) ve elektrotlardan oluşur. En önemlisi kansere neden olabilir! Civa, çocuklar ve hamile kadınlar için özellikle zehirli olan bir maddedir. Civa beyin, sinir sistemi, karaciğer ve böbreklere zarar veren bir zehirdir.


Bu da kişide yorgunluk, sinirlilik oluşturabiliyor. Zaten bünyesi zayıf durumda olan bir hayvana bu epey ağır gelecektir ampulun etrafına metal bir kutu koymanız belki bunu en aza indirgeyecektir ancak tasarruflu ampul içinde bulunan devre aşırı ısınacak ve muhtemelen kondansatörü patlayacaktır. Standart ampullere göre temel farkı budur. Samimi bir atmosferin oluşturulduğu Restaurant ve barların aydınlatmasında ise, düşük aydınlık düzeyleri tercih edilebilir. Stokta olan marka sevk edilir.


Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız. Eğer ampulunuz kırılırsa aman elinizi sürmeyin çünkü bu ampullerin içinde gaz halinde cıva bulunuyor. Uzmanlar tasarruflu ampul kullanırken dikkat edilmesi gerekenlere dikkat çekti. Enerji tasarrufu yapayım derken sağlığınızdan olmayın.


LED Ampul ve Enerji Tasarruflu Ampül Arasındaki Fark Nedir? Led’ler daha az güç kullanmaktadır. LED armatür, watt geleneksel ampul kadar enerji üretir.


Tasarruflu ampul

Bu nedenle bir LE enerji tasarruflu ampule kıyasla elektrik miktarının yarısını kullanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar