23 Nisan 2015 Perşembe

Restoran aydınlatması nasıl olmalı

Restoran aydınlatması nasıl olmalı ? Halatlar ile dekore edilen restoran da özel aydınlatma sistemi ile de rahat bir ışık ortamı sağlanmış. Yatak odası aydınlatması nasıl olmalı ? Doğru aydınlatma düzeni ile huzurlu bir ortam yaratmak mümkündür. Koltuklara ya da duvarların rengine gösterilen özeni aydınlatmaya da göstermek gerekir.


Gerçekten nasıl göründüğümüzü anlamak için doğru aydınlatmayı sağlamalıyız. Işık kaynağı göz yormayan cinsten olmalı Çalışma yerlerinde direk. Tavandan yapılacak ve banyonun genelini aydınlatacak olan bir tavan lambası asılmalıdır. Tek bir tavan lambası büyük banyolara az geleceği için banyo aplikleri veya gömme spot ışıklarla desteklenmelidir. Peki iyi bir aydınlatma nasıl olmalı ? Bir ortamda rahat olarak hareket etmenizi sağlayacak ışığın, doğru bir yerde doğru bir şekilde kullanılmadığı zaman, bu yanlış uzun süre zarfında önemli zararlara neden olabiliyor.


Ev aydınlatması nasıl olmalı model ve öneriler nelerdir? Aydınlatma modelleri ve önerileri nelerdir? Evinizin alanına ve tarzınıza göre evinizi sanat eserine dönüştürmeye ne dersiniz.


Restoran aydınlatması nasıl olmalı

Işık yayan diyot, diğer bir deyişle LED lambalar, son zamanlarda evlerde ve profesyonel alanlarda kullanıcılar tarafından, gerek sağladıkları yüksek enerji tasarrufu gerekse de uzun kullanım ömürleri sayesinde vazgeçilmez bir aydınlatma çözümü haline geldi. Mavi Koltuk Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Büyük yatırımlarla açılan, tanıtımı çok iyi yapılan mekanlar bile kısa süre sonra kapanabiliyor. Dinlenmek için kullanılan yatak odasında aydınlatma nasıl olmalı işte sizin için derlediklerimiz.


Bu bağlamda, mağaza aydınlatması nasıl olmalı ? Odanın her noktasına eşit ışık yayan tavan aydınlatmaları, mekanın olduğundan daha geniş algılanmasını sağlayabilir. Merhaba, yeni bir fast food yeri açıyoruz. Ekte resimlerde görebileceginiz gibi dükkan biraz karanlık, ancak pencere açarak aydıntlatmayı planlıyoruz. Otel, hol, restoran , yatak odası, salon, konferans salonu ve antrelerde - Klüp ve sosyal faaliyet alanlarında - Balo salonları ve benzeri yerlerde.


Florasanlar Her renk ışık kaynağı verebilir, ısı yayması çok azdır. En çok kullanılan aydınlatma tercihidir. Ampulleri daha sık değiştirilmelidir. Londra’daki oteller özellikle aydınlatma konusunda yaklaşık 10. Sizce bir restoranda ideal aydınlatma nasıl olmalı ? Burada, loşluk hissi yaratan fener ve mum ışıklarına ağırlık verdik.


Tasarlardığınız restoranlarda asla neyi göremeyiz? Sadece restoran projelerinde değil, hiçbir projemde yapma çiçek kullanmıyorum. Cafe ve restaurant dekorasyonu kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir konudur. Mekanınızın hizmet vereceği müşteri kitlesine uygun bir dekorasyon yapmanız gerekmektedir. Bu döngüye benzer bir küçük dünya da evimizde dönmektedir.


Restoran aydınlatması nasıl olmalı

Banyo Rengi Nasıl Olmalı ? Geri tavan için led nasıl yapılır? Gergi Tavan için LED aydınlatma nasıl monte edilir. Ama nasıl bir cafe açacaksınız.


Bornova da harika bir köşk nasıl sıradan bir restoran olur? Son derece basit siradan mobilyalar, kötü servis ve sıradan lezzetler. Zengin bir başlangıç, salata ve sushi menüsü diğer Uzakdoğu lezzetleri ile harmanlanmış. Set ve ekonomik menüler sunan restoran , paket servis hizmeti de veriyor. Bir odadaki konforu etkileyen maddelerin başında da aydınlatma gelir.


Restoran aydınlatması nasıl olmalı

Mükemmel kahveler hazırlamakta üzerinize yok, kremalı pastalarınızın da tadına bayılıyorlar bu yeteneklerinizi arttık bir cafe açarak insanlara ulaştırmanın zamanı geldi. Bu nedenle, salon aydınlatmanız için size bir kaç ipucu verelim dedik :) Salon aydınlatması seçerken, dikkat etmemiz gereken birinci kriter salonumuzun genişliğidir. Eczane Dekorasyonu Nasıl Olmalı ? Müşterinin her zaman eczanenizi tekrar tekrar tercih etmesi için, çarpıcı ve dikkat çekici bir eczane dekorasyonunu yaratmanız gerekiyor.


Bu yüzden ilk olarak ilaçların bulunduğu dolaplar ve vitrinler, oldukça düzenli ve özenli olmalıdır. Eğer öyleyse, aferin, devam! Ancak belki de şirketinizin biraz daha profesyonel görünmesi gerekiyor.


Restoran aydınlatması nasıl olmalı

Bunun için iç tasarımını geliştiren ve destekleyen entegre bir aydınlatma çözümü olmalı , bütün bunlar mümkün ancak elbette bedeli var. Güncel Mimarlık ve tasarım haberleri ile proje paylaşımı da yapan mimarimedya, yeni nesil Mimarlık teknolojileri , sanat ve tasarım odaklı Türkiye’nin en popüler Mimarlık bloğu. Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma. Mimari dil mevcut konseptle uyumlu olmalı.


Müşteriler, makarna çeşitlerini banko içerisinde görebilmeli. Hemen akabinde akrilik tezgah ve şerit led aydınlatma montajlarına geçeriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar