2 Kasım 2015 Pazartesi

Aydınlatma busbar sistemleri

Depolar, atölyeler, garajlar, marketler, iş merkezleri, sanayi kuruluşları ve benzeri iş yerleri ve alanlarda kullanılırlar. L Grubu busbar sistemleri aydınlatma armatürlerini beslemek üzere tasarlanmıştır. Okul, fabrika, otel, trafo merkezi AG çıkışı, aydınlatma sistemleri , iletim sistemleri gibi çok geniş kullanım alanları vardır. Seçim konusunda yardıma mı ihtiyacınız var? Bu basit seçici aracını kullanın.


Aydınlatma busbar sistemleri

Aydınlatma basbar kanalları. Ofislerde ve işletmelerde aydınlatma ve priz (Şebeke ve UPS) devreleri ile küçük enerji dağıtımı için esnek ve modüler çözümler sağlamaktadır. Led-Bus aydınlatma sistemi, G-Bus otomasyon sistemi ile Led aydınlatma sisteminin birleşimiyle oluşturulmuştur. Aynı gövde içerisinde şebeke ve acil durum aydınlatma enerjisi taşınmasını mümkün kılmaktadır.


V a kadar gerilim seviyesi. Otomatik Kontrol Projeleri. Elektrik Uygulama Projeleri. Zayif Akım Uygulama Projeleri. PLC Kontrollu Uygulamalar.


Aydınlatma busbar sistemleri

Hız Kontrollu ve Yumuşak Yolverıcılı Uygulamalar. Yangin Alarm ve İhbar Tesisati. Ayrıca tesislerin ve binaların, enerji çıkışı istenmeyen bölümlerinde sadece iletim amaçlı olarak da kullanılabilmektedir.


Bir BusBarı bakır veya alüminyumdan yapılmış ve kapsamındaki elektrik panosu, dağıtım paneli, trafo merkezi veya herhangi bir elektriksel aparatın elektriğini ileten yapı olarak tanımlayabiliriz. Tabi ki haklısınız fakat benim hatamdan kaynaklı bir eksik bilgi var. Bu kişinin si yukarda malzeme montajında kişi aşağıdan malzeme.


Aydınlatma busbar sistemleri

Esenyurt, Gebze, İkitelli ve Rusya lokasyonlarında bulunan adet fabrikasında sürdürmektedir. Akım alma kutuları, baradan barayla veya baradan kabloyla akım alınması için gerekli donanıma sahip kutulardır. Fişli ve sabit tip olmak üzere iki şekilde üretilmektedir. Tamamen kendi dizayn ve imalatımız olan bu kutularda da emniyet birinci önceliğe sahiptir. Günlük aydınlatma düzeninizi benzersiz bir deneyime dönüştürün.


Gövdesi ve kapaklar Eloksal kaplı. Kullanıcı talebine göre kablolu sistemlerde de kullanılabilir. Firmamız, çağdaş aydınlatma tekniğine uygun ürünler sunmak konusunda yoğun çaba içindedir. Taşınacak sistemin ağırlığına göre ağır hizmet ve hafif hizmet tipi askı çeşitliliği mevcuttur. Sistemleri taşımak üzere tasarlanmıştır.


Bu ürün sayesinde busbar sistemleri , G-Bus otomasyon sistemi ve LED aydınlatma sistemi bir arada kullanılarak aydınlatma otomasyon ve kontrol sistemlerinde en son teknolojiler bir araya getirilmiş olmaktadır. Gepa olarak LED Teknolojisi ve renk değiştiren aydınlatma sistemleri konusunda uzmanlaşarak mekânlara farklılık katıyor, iç ve dış dekoratif aydınlatma , lineer aydınlatma ve çevre aydınlatması konusunda projenin kendine özgü aydınlatma tasarımları yapmaktayız. A çıkış fişlerinin özellikleri dolayısıyla aydınlatma armatürlerini beslemek üzere tasarlanmıştır. Yüksek performans, yangına dayanım, hızlı montaj, düşük maliyet gibi birçok artılarıyla ön plana çıkar.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Esan Mühendislik Taahhüt Tic. KAM aydınlatma busbar sistemleri : 25A-32A arası akım kademelerinde Cu iletkenli. Zaman hepimiz için çok kıymetli. RÜNLER Busbar çıkışkutusu Ayrıntılar.


Enerji dağıtımında karĢılaĢılan bütün bu güçlüklere çözüm olarak busbar enerji dağıtım sistemleri geliĢtirilmiĢtir. EAE marka busbar , kablo kanalı, aydınlatma armatürlerinin projelendirme ve satışında önemli rol oynamaktadır. Dil Seçimi: Türkçe Türkçe. Daha İyi Görmek İçin DeğilDaha Çok Parlamak İçin Işığa Yönel. Busbar Üretimi ve Busbar Ürünleri İhracatı yapan Şirketler ve Ürünleri Listesi.


L serisi busbarlar amper ve amper olarak üretilmektedir. Standart busbar boyları metredir. BUSBAR ENERJİ DAĞITIM SİSTEMLERİ. Busbar sistemleri büyük sanayi tesisleri, tekstil ve konfeksiyon sektörü, otomotiv sektörü, oteller, alışveriş merkezleri, gökdelenler, atölyeler başta olmak üzere birçok alanda kullanılmaktadır. S OFİS Başakşehir S OFİS projesi busbar enerji dağıtım sistemleri tedariği Delux Lighting tarafından yapılmıştır.


EAE Grubu, elektrik ürünleri alanında, önde gelen bir Türk imalâtçısıdır. EAE kuruluşlarının hizmet kapsamları aşağıda özetlenmektedir. Enerji tüketiminin düşük, servis ömrünün uzun olması, LED teknolojisinin kullanımını oldukça avantajlı duruma getirir. Ayrıca akıllı kontrol sistemleri ile entegre edilebilen aydınlatma sistemleri , uzun vadede işletim ve bakım giderlerinin de düşmesini ve enerjinin etkin şekilde kullanımını sağlar.


Bu ürün ve Kablo ve Kablo Kanalları kategorisindeki ilgili tüm ürünler için tıklayın! Busbar sistemleri kullanıldığı alanlara yada işletmelere fonksiyonel kullanımın yanı sıra modern bir görünüm de kazandırır. Busbar sistemi, modüler ve fonksiyonel bir sistem olduğundan binalarda ve fabrikalardaki değişiklere en iyi çözümü sunar.


Busbar , enerji iletimi ve dağıtımında kullanılan modüler bara sistemidir. Enerji iletimi, enerji dağıtımı, aydınlatma sistemleri ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar