23 Kasım 2015 Pazartesi

Led yol aydınlatma armatürleri

Led yol aydınlatma armatürleri

Hayatları iyileştiren yenilikçi dış mekan aydınlatma çözümlerimizin bir parçası olan yol aydınlatma ve çevre aydınlatma ürünlerini sayfamızdan inceleyebilirsiniz. RA, ARES, PBSTREET, PROLIT-M SK gibi birçok ürünümüzün özelliklerini sitemiz üzierinden inceleyebilirsiniz. Dış mekanda yol aydınlatma armatürleri en çok ihtiyaç duyulan ışıklandırma alanıdır.


Bu aydınlatma ürünlerinde genellikle led sokak aydınlatmaları tercih edilmektedir. Led armatürler yüksek verimlilik sağlarlar. LED YOL SOKAK ARMATÜRLERİ. BETA AYDINLATMA , dış mekan kullanımlarındaki yüksek aydınlatma armatürleri , çim armatürleri ve kent mobilyaları üretmektedir. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla!


Litpa’nın ürettiği yol armatürleri son derece yüksek bir teknoloji ve bilgi birikiminin eseridir. Armatürler, estetik ve teknik üstünlüklerinin yanında, yol aydınlatmasında tasarruf ve otomasyonun ön plana çıkması ile, mükemmel bir çözüm olarak, akla ilk gelecek seçenektir. Philips bağlantılı aydınlatma sistemleri ile, şehir merkezlerini, parkları, yol ve sokakları esnek ve etkili bir şekilde aydınlatabilir, enerji tüketimini azaltabilirsiniz. Ayrıca armatürlerin alçak gerilim deneyleri, izolasyon, kaçak akım testleri yapılmıştır.


Led yol aydınlatma armatürleri

Kullanıldığı alanlar: Cadde, yol , sokak, parklarda 6-m. YOL AYDINLATMA ARMATÜRLERİ. Firmamızla ilgili tüm haberleri görmek için lütfen tıklayın.


Mekanların ışıksal ihtiyaçlarına cevap vermek ve aydınlatma problemlerine çözümler sunmak asıl amacımız ve ilkemizdir. Aydınlatılacak alana bağlı olarak Farklı Armatürler tercih edebilirsiniz. Yakan Aydınlatma ÜRÜN KODU : Y. Aydınlatma direklerini üretirken güvenlikten ödün vermeyerek sağlam ve uzun ömürlü ürünler sunuyoruz. W ledli yol aydınlatma armatürleri ve çeşitleri Focusled. Mimoza - Yol ve Cadde Armatürleri - Led Alüminyum Enjeksiyon İncelemek için tıklayınız.


Led Aydınlatma armatür tasarımı konusunda bir çok projeye imza atarak sektöründe daha yenilikçi ve iyi yerlere gelmenin çabası ile çalışmalarına devam etmektedir. Dış Aydınlatma Armatürleri. Armatürün doğal beyaz ışığı, tüm sürücüler için görsel rahatlık sağlar. Demireller Dinlenme Tesisleri.


Ankastre Hastane Armatürleri. Gecem Highway Sokak Yol Aydınlatma Armatürleri 400W - SOKAK HİGWAY ALÜMİNYUM GÖVDELİ 400W SODYUM BUHARLI 29TL KDV dahil. Yılında İstanbul da EKOLAMP ELEKTRİK AYDINLATMA LTD. Find Free WordPress Themes and plugins.


Tİ Olarak kurulan şirketimiz, Aydınlatma sistemlerinin yeni yeni değişmeye başladığı zamanlarda faaliyete başlamış ve önemli projelerde iç ve dış aydınlatma malzemeleri tedarikçisi olarak hizmet vermiştir. Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.


Yılbaşı Aydınlatma İnfrared Isıtıcı, Sobalar SİEMENS Şalt Malzeme kA Otomatik Sigortalar Monofaze Otomat B Tipi Otomat. Opvision 100W led sokak aydınlatma armatürlerinde ise tüm hava koşullarında yanar yanmaz tam performansla çalışır. W Led sokak ve yol aydınlatma armatürleri homejen şekilde ortama ışık verip istenilen aydınlanmayı sağlar. Aluminyum enjeksiyon kasası ile tüm hava şartlarına dayanaklı ve IPstandartındadır.


Led yol aydınlatma armatürleri

Bahçe, Yol , Tavan aydınlatma armatürleri etanj ve daha bir çok ürün aydınlatma ürünü bulabileceğiniz gruptur. Yol aydınlatma projelerinde ürün yerleşimlerinin aydınlatma tasarımı yapılarak gerçekleştirilmesi çok önemlidir. Bu bağlamda Vestel firması çeşitli çalışmala.


Vetron, Opvision led sokak ve yol aydınlatma armatürü üretiminde kullanılan Amerikan BRIDGELUX led chipinin, kullanım ömrü ortalama olarak 50. Uzun ömürlü olmaları sebebiyle led sokak aydınlatma armatürlerinde işletme ve bakım giderleri yok denecek kadar azdır. LEDli yol aydınlatma armatürleri.


ETERNUS ECO - Yüksek Tavan Armatürü. Magna Serisi ile Ofis ve Fabrikalarda Ekonomik, Tasarruflu ve Estetik Aydınlatma Çözümü. DAHA FAZLASI Yazled sokak armatürleri , kullanılan birinci kalite komponentler sayesinde tasarrufun yanında, uzun yıllar bakım gerektirmeden çalışır.


Yol Asfalt Yapımı ve Yol Çizgi Çalışmaları. Dekoratif, modern Yol aydınlatma armatürü fiyatları, ucuz Yol aydınlatma armatürü modelleri. Opvision 120W led sokak aydınlatma armatürlerinde ise tüm hava koşullarında yanar yanmaz tam performansla çalışır.


Tedaş tarafından yayınlanan led yol aydınlatma armatürleri teknik şartnamesi taslağı ihalelerde faydalanılmak üzere yaynılanmıştır. Uygulamada bu teknik şartnameye uyulması zorunludur. Gece aydınlatmasında ise tünel içi aydınlatma en azından dıştaki yol aydınlatmasına eşit seviye ve düzgünlükte olur. Malzemeleri sağlamdır ve elektrik aksamları korumalıdır. Yürüme yolunu aydınlatmak için yolun iki yanına bahçe aydınlatma direkleri ya da yere monte edilen bahçe aydınlatma armatürleri kullanabilirsiniz.


Opvision led sokak aydınlatma armatürlerinde ise tüm hava koşullarında yanar yanmaz tam performansla çalışır. Led Sokak Cadde Yol Aydınlatma Armatürü. Led sokak aydınlatma armatürleri homejen şekilde ortama ışık verip istenilen aydınlanmayı sağlar. Düşük enerji tüketimi ile bakım maliyeti çok düşüktür.


Modellerimizi uzun otoban kenar lambaları, aydınlatma direkleri, bahçe elektrik aydınlatma direkleri,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar