17 Kasım 2015 Salı

Led ışıldak aküsü

LED AKÜLÜ ŞARJ EDİLEBİLİR IŞILDAK AYDINLATMA. Lightex LT-Akü 4volt, 5. MICRON 6V 4AH IŞILDAK AKÜSÜ. Aküsü fiyat avantajını yakala! Tam kapalı, bakımsız tiptir. Merhaba bu ışıldak batarlarını daha öncedende kullandığımdan dolayı çok iyi olduğunu biliyorumgönül rahalığı ile herkese tavsiye edebilirim her yerde bulmak zor oluyor bundan devamlı kullandığımdan dolayı adet şipariş verdim ve memnunum.


LED ’li ışıldak devresi 6V 1. Ah’lik bir akü ile yaklaşık saat ışık yayıyor. Bu süre boyunca ışık şiddetinde herhangi bir değişiklik olmuyor. Bu devre, akü yerine adet şarj edilebilir kalem pille de çalıştırılabilir. Led aydınlatmalı el yapımı projeksiyon (örnek resimler) Etiketler:.


Kaliteli yapısı ve en uygun fiyatlarıyla ışıldak çeşitleri hometech. LED ampul sayısı 5’li, 12’li olan ürünleri bulabileceğiniz gibi 60’lı, 90’lı sayıda ampulü olan ışıldakları da bulabilirsiniz. Bu doğrultuda daha fazla ve ultra düzeyde ışık istiyorsanız LED ampul sayısı ve üstü olan modelleri tercih edebilirsiniz. Elde taşınabilir tutamak kısmına sahip şarjlı ürünlerin yanında, asılabilir büyük ışıldak çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Led le bu sorun ortadan kalkar ödevler zamanında yetiştirilir.


Almanızı tavsiye etmiyorum. Bu yorumu faydalı buldunuz mu? Sadece akülerinin ömrü dolar. Işıldaklar kolay kolay bozulmazlar. El feneri görevini yapan parlak ışıklı tek LED uzun huzmeli noktasal aydınlatma, 3xformunda dizilmiş ve geniş açılı ışık veren diğer LED ise genel aydınlatma ( ışıldak ) içindir.


Arkadaşlar evde uzuzn süre kullanmadığımız ışıldakların akülerinin boşaldığını fark ettim. Merhaba, bende bir led ışıldak var yaklaşık 30cm boyunda. Ancak uzun süre kullanmayınca aküsü ölmüş artık şarj olmuyor.


Pelsan Aydınlatma en uygun fiyat ile LED Lamba, LED Ampül, LED Armatür vb. Hem etkileyici modeller bakımından hem de bunun önemli karşılığı bakımından ledli ışıldak ile aydınlatma konusunda en nitelikli teknolojiyi size ulaştırmaya devam ediyoruz. Ve birbirinden uygun fiyatlarıyla sizlere ledli ışıldak alıverişinde büyük kolaylıklar sağlıyoruz.


Ray Tipi Led Spot Armatürler Sıva Altı. Ledler Aydınlatma Kalitesi Olarak oldukça iyi dir kullanıldığı alanı yeterince iyi bir şekilde aydınlatır. Akü ve Pil Kullanım Alanları Endüstriyel Pil Ölçüleri Kullanılmış Pil ve Aküler İçin yapılması Gerekenler Pil Nedir. Led ışıldak çeşitleri Led ışıldak modelleri aydınlatmada kullanılır , Led ışıldaklar pilli ve şarjlı dır led ışıldak çeşitleri için sitemizi ziyaret ediniz ledavm.


Led ışıldak aküsü

Bu Geceye Özel Notebooklarda Kdv Kadar İndirim! H kapasiteli şarj edilebilir akü bulunan ürün, fonksiyonlu (Off - Low - High) çalıştırma anahtarına sahiptir. Elle taşınabilme özelliğine sahip olan ledli ışıldak ürünleri kendi içinde bulunan kuru akü sayesinde aydınlatma süresince çalışmaktadır.


Bedava Kargo) Bitenekadar. FM radyolu Şarjlı ışıldak ! En ucuz led ışıldak lambalar el feneri düzeyinde iş görmekte olup kalem pil tarzı akü kullanmaktadırlar. Kısa sürede şarj olabilen ve pil ömrü uzun ve daha hafif ışıldaklar için li-ion pilli modellere göz atabilirsiniz. Kış geldi, elektrik kesintileri başladı, ledli bu şarjlı ışıldak ile karanlıkta kalmayın.


Yaz akşamlarında, bahçede vs. Apartman, restaurant, ofis, işyeri, fabrika kullanımına uygundur. ADET SÜPER BERRAK LED IŞIKLAR. KIRMIZI LED ŞARJ OLDUĞUNU GÖSTERİR.


YEŞİL LED ÇALIŞTIĞINI GÖSTERİR. Kırmızı olanı güç var diğer iki tanesi de akü durumunu göstermektedir. Anahtarlandan basmalı olanı test amaçlı diğeri ise lambayı açıp kapatanıdır.


Yağmur suyu geçirmez yapısı ve hava şartlarına dayanıklılığı sebebiyle Led ışıldak öne çıkar. Police PS-TLed Tüfek Aparatlı Şarj Edilebilir El Feneri. SUNCA SF 238B Radyolu ışıldak SIFIR. Benzer – Led `li ışıldak. Slm arkadaşlar sizlere 18w ışıldak devresi sunuyorum.


Bu devre 6volt kuru akümatör ile çalışmaktadır zaten ışıldak aküsü deyince her yerde bulabilirsiniz. Devre diğer ışıldaklarda olduğu gibi şarjda iken çalışmaz. Devrede önemli olan trafo sarımıdır onuda.


Saat, Led Şarj Göstergeli, Akü Koruması. Ah Yüksek kapasiteli bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü akü Aküyü 500’den fazla defa şarj edilip kullanabilme Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü LED. Akülü ışıldaklar aküsü dolu olduğu zaman bizi epeyce dertten kurtarmıştır.


Yine bir elektrik kesintisinde aşağıdaki devreyi yapmayı düşündüm. Bu durumda LED ler aküden beslenmeyecektir. Akü başlangıçta boş olacağı için bu ayarı akünün tam dolu olduğu zaman bir kez daha yapmak gereklidir. Volt4AH Standart tip ışıldak aküsü satışı. Krokodil ve Akü Maşaları.


Akü tamamenşarj olduğunda prizden çıkarınız. Petrix Led şarjlı ışıldak modelleri elektrik kesintisinde otomatik devreye girer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar