19 Kasım 2015 Perşembe

Far altı led

Far altı led ürün elastiktir eğilebilir. Yere Takabilirsiniz Su Geçirmez. Tofaş Far Altı Led Sinyalli. Parkları yaktığınızda gündüz farları devreye girer. Su geçirmez özelliğe sahiptir kolay montajdır.


Far altı led

Bagaj Altı Kayan Led Kayar Led Her Araca Uyumludur. Tüm far ve tampon parçalarına uygulanabilen üniversal led şerit. Uygulanan yüzeylerde yaydığı parlak ışık görüntüsü ile sportif bir görüntü oluşturur.


Sahip olduğu adet güçlü beyaz ışık ledler sayesinde,son teknoloji aydınlatma ışık gücüne sahiptir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! LED far fiyatlar ı, özelliklerine. TL 1TL (44) techmaster 99.


Far altı led

Oto led şerit aydınlatma ürünlerini en uygun fiyat ve kampanyalı avantajlarıyla Hepsiburada. Led şeritlerinden gündüz ledlerine, far sensörlerinden sis lambalarına, çakmak lambalarından tepe lambalarına kadar yüzlerce ürün, oto aydınlatma lambaları kategorisinde hepsiburada. Kapı Altı Logo Volkswagen Araca Özel Orjinal Aparatlı. Sepette Ürün Ürün ürün yok.


Belirlenecek Gönderim Ücreti. BU ÜRÜNDEN SİPARİŞ MİKTARI ALT SINIRI OLMADAN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ. Dış yan ayna altlarına monte edilerek kullanılır Cob ledli ve eagleeyes projektör tipi ışık vermektedir. Ayna Altı Cob Ledli Lamba.


Uploaded with ImageShack. Led Far Ampulü Montajı Nasıl Yapılır? Peugeot 2sinyal rölesi diye arattığımda parça sitelerinden. Aynı bmw nin angel ler gibi sonradan yapılan sistemler o netliği veremiyor. Led Ampuller Spesifik Ledler.


Kategoriler Led Xenon Far Ampuller. Aracınıza farklı bir görünüm katar. Araç İçi Ambiyans Ledler. Sensörlüdür Kapı açıldığı zaman çalışır.


Hakan anladığım kadarıyla bir imkan olsa MKIV ünü baştan yaratacaksın Yozgat ta bir arkadaşın aracında üst resimdeki uygulamayı gördüm. Ankara da bunu yapan bir yer var. Far ve Aydınlatma Elemanları.


Farklı marka seçenekleri için aşağıdaki Alternetif Ürünler sekmesine bakabilirsiniz. Biryerde gördüm galiba plaka çok tanıdık. Oto Aksesuar,Tuning,honda tuning,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes, led ,tampon eki,spoiler, led stop,civic.


Ledler için matkapla uygun delikleri açtım. Her ayna için li paralel yaptıktan sonra tüm bağlantıları siyah ısıya dayanıklı silikona gömdüm. Arka stop camlarınız , sinyalleriniz ,tampon altı sis camlarınızı tamir edilir. Hem bağlantı yerleri (ayakları) hem de üst yüzeyleri kırıldığı yerden onarılır.


TÜRKİYE de stop tamiri konusunda. Ayak Altı Led ve Daha Fazlası Kapıda Ödeme ve Ücretiz Kargo İmkanı İle Garajmarketim. Far Temizliği – Far Tamiri – Led Beyni – Far Mercek Tamiri. Aksaray, Valide Cami Sok.


Far altı led

Yurtiçi ve yurt dışındaki LED aydınlatma çözümlerinin tasarımı, üretimi ve uygulamasında çağdaş aydınlatma tarzı. Far ( LED ) Far (Halojen) Far (Xenon) Far (Bi Xenon) Far (Sis) Far (Adaptif). Sürücü Koltuğu Altı Göz: Spor Fr Döşeme, Direksiyon: Hayallerinize ulaşmanızı kolaylaştırmak için avantajlı imkanlara sahip kredileri sizin için derledik. Kargo dahil en ucuz 8TL Ücretsiz kargo. Herhangi bir bağlantı gerektirmez, Kolay montajdır ve Kaliteli 3M bant ile montajı yapılır.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Ledlere ay alışınca crystal vision aydınlatması çok yetersiz geldi. HID xenon a da geçmek istemiyorum. YENİ MODEL İKİ RENK SİLİKONLU FAR LEDİ.


Far altı led

Turuncu ve Beyaz renk olarak yanmaktadır. Park ve sinyal olarak kullanabilirsiniz. Adet olarak satılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar