23 Haziran 2016 Perşembe

Minibüs tavan aydınlatma

Diğer dekorasyon malzemeleri için Ev, Dekorasyon, Bahçe, Aydınlatma , Aydınlatma Armatürleri, göz atın. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Değişik ürünler kullanarak mekanlara çok farklı bir hava katılabiliyor ve tamamen başka bir yermiş gibi hissedilebiliyor. Oto aydınlatma lambaları arasında en çok satılan ürünlerden biri olan tavan lamba çeşitleri uygun fiyatlarla hepsiburada.


POWER LED 4XWATT TAVAN LAMBA. Tavan Lambası 24V Ledli 21X9. Minibus - Bus Interior Design Materials. Anadol aracımızın tavan lambası her eski model araçta olduğu gibi kapı kapandığında sönüyordu. Minibüs - Otobüs İç Dizayn Malzemeleri.


Motorlar ve şanzımanlar, iç döşemeler ve donanım seviyeleri:. Yolculuk esnasında açılamamasının yanı sıra şeffaf olması nedeniyle aydınlatma açısından çok önemli bir avantajı var. Konaklama esnasında çoğunlukla yan perdeler kapalı tutulduğundan içerisi karanlık oluyor.


Bu tür şeffaf kapaklar aracın içinde yeterli aydınlatma ve ferahlığı sağlıyor. Vites değiştirme uyarısı. MİNİBÜS -DOLMUŞ HATLARI İLE GELECEK İSENİZ ARENAPARK AVM KARŞISINDA İNMENİZ GEREKİYOR. CANDER OTOMOTİV SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ FİYATLARIMIZ TOPTANDIR.


Mobil Uygulamamızı İndirin. Ticari ya da özel her tür aracın önemli ihtiyaçlarından araç tavan ampulü, otomobillerin iç aydınlatma malzemelerindendir. Gerekli anlarda parlak ışık kaynağı oluşturan oto tavan ampul. Gelişen teknoloji sayesinde araç içi aydınlatma lambaları değişik şekillerde. V-LEDLİ KÖŞE TAVAN LAMBASI.


V-LEDLİ KÖŞE TAVAN LAMBASI. V-LEDLİ DÜZ TAVAN AYDINLATMA. V-LEDLİ KORİDOR KÖŞEBENT. Her Marka Panelvan,Ticari Araçlar, Vip Araçlar ve Otobüsler İçin Dizayn Malzemeleri, Ledli Aydınlatma Ve Aksesuarları. Dekoratif amaçla kullanılabileceği gibi,(Raf,vitrin,asma tavan süslemeleri,mutfak ve tüm dolap aydınlatmaları) Aydınlatma amaçlı da kullanılabilir.


Led Far fiyatı Yedek Parça kategorisinde. V-LEDLİ TAVAN LAMBASI. V-YENİ MODEL LEDLİ TÜRBÜN LAMBASI. LED Katlanabilir Şarjlı Kitap Okuma Çalışma Masa Lambası Kamp.


Mini Seyyar LED Mıknatıslı Aydınlatma Evde Arabada Kampta COB. Li Power Led Su Altı RGB Aydınlatma. YÜKSEK TAVAN ARMATÜRLERİ. RGB Tuş Led Kontrol Cihazı. Serme ve Mahmuzlu Kar Zincir.


Takmatik Binek Araç Kar Zincir. Bilgilendirme Sözleşmesi Hakkımızda Cam Rüzgarlığı Nasıl takılır ne işe yarar ? GSM Numaranı Doğrula Kredi Kazan TurkishExporter. Arka Klima Sistemi Aydınlatma Koltuk arkası tutamacı ve plastik koruması. Fiat ticari araçlar arasında en beğenilenlerden biri olan Ducato minibüs , diğer modellerin aksine farklı bir amaca hizmet veriyor.


LED ışıklı iç aydınlatma , atermik camlar, yolcu üstü LED ışıklı hava difüzörlü iç aydınlatma ünitesi, türbin kanal entegre tavan , türbin. Binlerce çeşit üründe hızlı,kaliteli,güvenilir hizmet sunuyoruz. Toptancı Fiyat garantisiyle ürünleri ayağınıza getiriyoruz. Hava tavan filtreleme sistemi ile tesis dışından alınır. Boya partikülleri paint stop filtrelerle tutularak havadan ayrıştırılır.


Isı Ünitesi Fan Motorları. Aral Dizayn Aydınlatma San Tic Ltd Şti added new photos to the albuMercedes Sprinter Vip Bus — at Aral Dizayn Aydınlatma San Tic Ltd Şti. Gündüz aydınlatma led Yarı döşeme koltuk.


Düğmeli 3TL Kızdırma Bujisi Transit 2. Adet 18TL Arka Amortisör Transit 2. TL Ön Amortisör Transit 2. Isıtma Brülör Isıtma gücü : 200. Uzatma Kablosu ve Grup Priz. Genel olarak binek otomobiller,hafif ticari araçlar, minibüs ,panelvan gibi araçlar volt güç çıkışına sahiptir. Kamyon,otobüs,bazı ticari minibüsler,TIR,bazı tekneler volt güç çıkışına sahiptir.


Xve minibüs için kar zincir çeşitlerini uygun fiyata buradan satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar