28 Haziran 2016 Salı

Led bahçe aydınlatma direkleri

Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Yol aydınlatma direkleri ile dış cephe aydınlatmaları içerisinde de kendisine yer bulabilen led sistemleri son yıllarda müşterilerimizin dış aydınlatma direkleri içerisinden en fazla tercih ettikleri arasındadır. Dekoratif bahçe aydınlatma direkleri modellerimiz. LED aydınlatma ile şık bir görünüm sağlarken enerji ve bakım maliyetlerini en aza indirebilirsiniz.


Led bahçe aydınlatma direkleri

Bahçe direkleri ise kısa, orta boy ve uzun olarak farklı boyutlarda bulunuyor. Açık alanının boyutuna göre veya. Aydınlatma Sistemleri alanında Türkiyenin bahçe aydınlatma denilince akla gelen öncü firmalarındandır.


Bunun yanı sıra sokak aydınlatma alanında da ilk sıralardadır. Bahçe Aydınlatmasında Alternatif Fikirler. BGS- LED aydınlatmanın getirmiş olduğu faydalarla kullanılmadığı alan neredeyse yok denecek kadar azdır.


Bahçe aydınlatma sistemleri söz konusu olduğunda led bahçe lambaları, bahçe aydınlatma aplikleri, bahçe aydınlatma armatürleri ve aydınlatma direkleri başta olmak üzere karşınıza pek çok farklı seçenek çıkmaktadır. LED modül yapısı sayesinde, armatür güçleri istenilen seviyelere ayarlanabilir. PALMİYE LED AYDINLATMA , Olarak hedefimiz müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve çalışanlarımızın mutluluğunu gözeterek ekonomik değer. Bu yılı aşkın sürede birçok park, bahçe , konut ve şehir aydınlatma projesini başarı ile tamamlayıp teslim ettik.


Bu kategoride bulunan tüm ürünlere müşterilerimizin istekleri doğrultusunda Galvaniz , elektro kaplama ve boya uygulanmaktadır. Boya renk kartelasını buradan inceleyebilirsiniz. PROJEKTÖR VE LED ÜRÜNLER.


Led Aydınlatma Çözümleri. Yol - Cadde Aydınlatma Direkleri. Kent Mobilyaları Baba-Hayraç. Yürüme yolunu aydınlatmak için yolun iki yanına bahçe aydınlatma direkleri ya da yere monte edilen bahçe aydınlatma armatürleri kullanabilirsiniz. Klasik Aydınlatma Direkleri Modern Aydınlatma Direkleri.


MILE LED 40cm Tavan Pilafonyer. Ankara’ da kurulan Işın İmalat Aydınlatma Losijtik Gıda San. Philips Aydınlatma , yenilikçi ( LED ) aydınlatma çözümlerinin geliştirilmesinde, üretiminde ve uygulanmasında oldukça deneyimli bir küresel pazar lideridir. Bizi Takip Edebilirsiniz.


Bahçe aydınlatma direkleri arasında farklı markaların ürünlerini bulabilir, ürünlerin fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Altıgen fenerli direklere veya yuvarlak fenerli aydınlatma direklerini kategoriden temin edebilirsiniz. Park bahçe armatür başlıklarında DİM ( LED armatürün ışığını isteğe bağlı olarak istenilen zamanda kısabilme) özelliği mevcuttur. BERGAMA TİPİ LED AYDINLATMA. KUŞADASI TİPİ LED AYDINLATMA.


Uygun fiyatlı bahçe aydınlatma direkleri kampanyalı modelleri ile sezonun yeniliklerinde. Dekorasyon dünyası yenilendikçe herkes farklı ürün ve modellerle dış mekanlarını aydınlatıyor. Aydınlatma fenerleri arasında farklı dizayna sahip ürünlere ulaşabilirsiniz.


Arman Lighting Dış Mekan Bollard Set Üstü. Kullanılacak yerin ışık ihtiyacına ve üzerine takılacak aydınlatma elemanının kapasitesine göre aydınlatma hesabı yapmak, ideal aydınlatma direği yüksekliği ve aydınlatma direkleri arasındaki mesafenin belirlenmesinde önemlidir. Aydınlatma direkleri gecemizi aydınlatan, bulunduğu yere değer ve estetik katan yapı elemanlarıdır. TOPRAK AYDINLATMA , Park aydınlatma ve bahçe aydınlatma direği alüminyum döküm ve çelik boru dekoratif aydınlatma direkleri ve led armatürleri, glop, çim aydınlatma kamera direği üretimi yapmaktadır. BAHÇE AYDINLATMA FARKLI ÜRÜN.


Yol Aydınlatma Direkleri , led aydınlatma direği hizmeti için DB aydınlatma firmamız ile tanışınız. Tunceli Şehir Merkezi Aydınlatma Direkleri. Dicle Vadi Projesinde Ürünlerimiz. Optik Kare Aplik Beyaz indirim. Ekstra indirimli fiyat.


Led bahçe aydınlatma direkleri

FİYAT LİSTESİ MAYISTAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAKTIR. Sizin için Seçtiklerimiz. SIEMENS SOLAR SU POMPASI.


Projektör Direkleri Kara yolları,kavşaklar,park yerleri,hava alanları,şehir meydanları,spor sahaları,stadyumlar,açık alanlar , fabrikalar,benzin istasyonları ve bunun gibi alanların aydınlatmasında kullanılan galvanizli poligon direkler,müşteri talebine göre istenilen yükseklikte üretilmektedir. Aydınlatma , yol aydıınlatma , led aydınlatma direği üretiminde kalite, minumun enerji tüketimi ve tasarımı ön plana alarak,. Eğer bu hususlara dikkat ederseniz, bahçeniz için en verimli güneş enerjili bahçe aydınlatma ürününü seçebilirsiniz. Güneş enerjili bahçe aydınlatma ürünü seçerken bazı dikkat edilmesi gereken hususlar var.


Led bahçe aydınlatma direkleri

LED ( Light Emitting Diode , Işık Yayan Diyot), yarı-iletken, diyot temelli, ışık yayan bir elektronik devre elemanıdır. Geceleri ise bunun tam tersi olduğu için aydınlatma direkleri ile ışıklı olan bir ortama sahip olabilmektedirler. Bahçe dizayn aydınlatma direkleri ile montaj uygulamaları için özel tasarım ürünlerimizle uygun fiyat seçeneklerimiz ve teknik ekiplerimiz uygulamalı olarak profesyonel montaj ve satış çözümleri sunuyoruz. Kullanım yerleri olarak iç mekan led aydınlatma , gizli ışık led şerit aydınlatma , dış mekan led aydınlatma , bahçe ve peyzaj led aydınlatma , ofis led aydınlatma , mağaza led aydınlatma , mağaza led ray spot aydınlatma , işyeri etanj led aydınlatma , endüstriyel led aydınlatma , fabrika yüksek tavan led aydınlatma , exit ve acil.


Cadde, sokak, park, bahçe aydınlatmasında kullanılan direkler sekizgen kesitli, mt.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar