7 Haziran 2016 Salı

Çubuk led

Çubuk led

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Bar Led çubuk led çeşitleri , metre den oluşmaktadır,Her bir Bar led de adet led bulunmaktadır,Bar led ler çubuk ledler iç ve dış mekan için kullanıma uygundur. Led ( Led Bar) Çeşitleri Devre Kart Çeşitleri FLAŞÖR VE ANİMASYON KARTLARI DİĞER ÜRÜNLER Driver Çeşitleri AÇIK KASA IPKASA Gerilim Kontrol Kart Çeşitleri 12V SABİT GERİLİM 24V SABİT GERİLİM Havuz Armatür Çeşitleri.


Hem iç mekan aydınlatmasında hem de dış mekan aydınlatmasında kullanılan LED ’lerden çubuk olanlar, iç mekan ürünleri arasında kendisine yer bulmaktadır. LED ’ler, ergonomik bir yapıya sahip olmalarıyla bilinmektedir. E-BÜLTEN ABONELİĞİ Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Genelde metre uzunluğunda alüminyum plaka üzerine yerleştirilmiş ledlerden oluşan bir üründür. Vile çalışmakta olup Adeti 7A akım çekmektedir.


SMD Led olup her MT’sinde 1adet led bulunmaktadır. RGB METRE BAR LED ÇUBUK LED METREDE LED isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.


Çubuk led

DM Elektronik, kaliteli ürünü doğru fiyatlarla hızlı teslim ederek dönemin ve zamanın ruhuna ayak uyduran, müşteri memnuniyeti felsefesiyle çalışan Türkiye’de yakaladığı başarıları dünya ölçeğinde yakalama hedefine adım adım ilerleyen bir markadır. Led Profili veyahut Bar Led Profili olarak adlandırılan bu ürün, alacağınız 1MT bar led ürününü kolay bir şekilde içerisine yerleştire bilirsiniz. Profil parçadan oluşmakta ve bağlantılar çok basit şekilde yapabilirsiniz. Dekoratif bir parça olarak ev veya iş yerlerinizde kullabilirsiniz. W Samsung Modül Led 12V 1. W APlus Lensli Modül Led 12V 1. Led Aydınlatma Şerit Çubuk Led.


Birleştirilerek ek yeri belli olmadan istenildiği kadar uzatılabilir. Armatür iç ve dış mekânlarda doğrusal aydınlatmalarda birçok aydınlatma sorununa ideal çözümler sunar. Yan yana kullanılarak doğrusal bir aydınlatma sağlanır.


Bu ürün RGB ve tek renk olarak üretilir. LED (Bar Led ) ürünlerimizin kullanım alanları oldukça geniştir. Tavan aydınlatmasından, dekoratif aydınlatma çeşitlerine kadar neredeyse her alanda kullanılabilir.


Son dönemde çubuk LED aydınlatma alanında da oldukça kullanılmaya başlanmıştır. Yapısının dar, dayanıklı ve sağladığı ışık miktarının yüksek olması ve istenen alanlara kolaylıkla. Sokak Lambası ve Projektör. Hazır Ürün Kayan Yazı Çeşitlerimiz.


Çubuk led

Bazı sorularım var üstadım. I led stick mıknatıslı çubuk ışık evlerinizin her köşesinde kolaylıkla kullanılabilir. Led Çubuk (SMD Sert Pcbli) Led Çubuk 30cm Kesikbaş Ledli. LEDLİ Çubuk LED Kırmızı LEDBAZAAR stoklarında. Tüm LED Wallwasher ürünlerimiz iki yıl garantilidir.


Yan kapakları sayesinde zemine montaj yapılabilir. Dekoratif amaçla kullanılabileceği gibi,(Raf,vitrin,asma tavan süslemeleri,mutfak ve tüm dolap aydınlatmaları gibi) Aydınlatma amaçlı da kullanılabilir. Minibüs,otobüs,tekne ve tüm benzeri araçların içindeki. HABER LİSTEMİZE KAYDOLUN mesafeli satış sözleşmesimesafeli satış sözleşmesi hakkımızda iletişim sosyal medya gizlilik ve güvenlik yeni üyelik iletişim. Somfy Kumandaya Uyumlu 360Watt Dimmer.


Pergoled DIM modül Tente ışıkları artık uzaktan kumanda ile ayarlanıyor. LED (“ Light Emitting Diode ”, Işık yayan diyot), yarıiletken diyot temelli, ışık. Ledli Araç Altı 12V 120Cm Mavi Leader.


FRyada Alüminyum PCB üzerine LED dizgi hatlarımızda el değmeden dizilmiş ve lehimlenmiş Led bar serisi çizgisel led aydınlatma armatürü. Gizli tavan ışıkları, led tavan havuzları, dekoratif led aydınlatma ihtiyaçları için farklı led dizilimlerinde tasarlanmıştır. Philips çubuk ürünlerini keşfedin.


Bu çubuk ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyor öğrenin. Karşılaştırın, değerlendirmeleri okuyun ve çevrimiçi sipariş verin. LED Classic (0) SceneSwitch (0) Warm Glow (0) EyeComfort. LED fiyatları sizleri şaşırtacak. Bar LED aydınlatma ürünlerimizi iceleyiniz.


Tüm alüminyum çubuk led çeşitleri stoklarımızda. Jetled Direkt Ac Çubuk Led 50Cm Watt Günışığı. TL SAMSUNG SAMSUNG , LTY400HF, SONY , KDL-40EX7, sts400a28_40led_rev. TL Toplam 3ürün görüntüleniyor.


Volt Çubuk Led Boş Kasa en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Ledmarket güvencesiyle en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla alın. LED aydınlatmalardan bazıları silikon yapısında olup dış mekanlarda da kullanılabilecek şekilde üretilmiştir.


Yapışkanlı yapıları sayesinde istenilen yere kolayca monte edilebilir. LED lamba parlak ve daha güçlü olması için uygun güç kaynağı ile kullanılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar