21 Haziran 2016 Salı

Dipsiz ampul soketi

Dipsiz ampul soketi

Gösterge İbre Ampulü T- 8. Otomobillerin T– W5W ( dipsiz ampül ) soket tipine sahip, genellikle park lambalarında kullanılan ampül çeşidi, LED Park ampülleri, Çakarlı park ampülleri, Turuncu park ampülleri, Kumandalı park ampülleri, Buz mavisi park ampülleri vb. TL 2TL (1) Sporcarmarket 95. TW5w Dipsiz Park Plaka İç Lamba Led Ampul Canbus Adet Takım 1TL ile n11.


Dipsiz ampul soketi

Ampul fiyatı ve özellikleri, Yedek Parça kategorisinde. Ek olarak büyük siyah soketi çekip aldıktan sonra ana ampülü çevirerek çıkartabiliriz. Buz Mavi Park Ampulu Buz mavi park ampulu – Parlak “Buz Mavisi” renklidir. Tsoket tipi ( dipsiz ) LED ampul , volt tsoketli tüm araçlarda kullanılır. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık.


Burada dipsiz soketin adı sanırım. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. W Dipsiz Soketli (Sarı) Ampul 10’lu Paket.


Bu ürün şu anda satışta değildir. TL 3TL (7) EGE. TDipsiz Ampul LED TLED Canbus W5W SMD Beyaz. Amerikan Park TLED Canbus TW5W SMD Amerikan Park Turuncu.


Olası bir arızada hemen değiştirilmelidir. Bunun için sürücünün far lambasını değiştirmeyi bilmesi gerekmektedir. Bu, zor bir işlem değildir.


Hampul varsa yedeği de aynı olmalıdır. Teşekkür ediyorum ilginize ama efsanelerde ampul soketi yukarıya doğru bakıyor ve plaka ampulun sağında veya solunda kalıyo tam karşısında kalmadığı için homojen bir ampul lazım açıkcası aydınlatması için. W GOSTERGE AMPULU DIPSIZ OSRAM SATIN AL. Aşağıdaki listede ampul 24v 1. Aracınız listede yer almıyorsa bizimle.


Farın arkasındaki plastik koruyucu çıkartıldıktan sonra ampul soketi yerinden ayrılır. Metal kıskaç yerinden çıkartılıp yeni. TL Vergiler Hariç: 299TL.


Karşılaştırma listesine ekle. DİPSİZ AMPUL BÜYÜK - OSRAM GENEL. Elentra park ampüllerini değiştirmek istedim Led dipsiz ampül aldım. Smkmesi Accentde olduğu gibi basit diye düşündüm ama soketi yerinden çıkartamadım.


Baya bir uğraştım fazlada zorlamak istemedim. Söküm işini bilen arkadaş varmı nasıl yapabileceğim konusunda tarifle yardımcı olursanız sevinirim. W TDipsiz Siyah Soketli Ampül 10’lu Paket OSRM. FSMF , Oto Aksesuar , Dipsiz Ampuller,Oto Aksesuar,Uygun Fiyat ,Hızlı Kargo ve Taksit Seçenekleri. Tüm otomobil markalarının oto ampulleri ve ampül çeşitleri Reyondanal.


Dipsiz ampul soketi

Bizim araçlarda yok bu ampül. PİPO L SOKET AMPUL SERİSİ XENON FAR AMPULLERİ XENON FAR AMPULLERİ ANINDA BEYAZ IŞIK. Türkiye genelinde, Osram marka otomotiv lambalarını Toptan statüsünde.


Kaçırılmayacak fırsatlarla park ampülü tdipsiz. Far, stop, sinyal lambaları, far camı, süspansiyon sistemleri, katalitik konvertörler, tamponlar vs. Silecek Fiskiye Memesi Ön. Cmax Torpido Altındaki Soket OtoClub - Sticker Dağıtımı Başladı. Alternatif olarak aynı sokete sahip Türünleri de kullanılabilir.


E-BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN. Fırsatlardan ve kampanyalardan haberdar olmak için hemen kayıt ol! Araçla Uyumlu Parça Ara Temizle Garajıma kayıtlı olmayan araçlar için uyumlu parçaları kolayca bulun. Adres: Karoto Karabük Otomotiv ve Tic. Soket Sistemi Sayesinde Standart Xenon Sistemlerine Göre Daha Hızlı ve Pratik Montaj İmkanı Sağlar, Balans ve.


Aslında her ikisi de aynı dipsiz ampul. Ancak kullanan arkadaşlardan teyit etmekte fayda var tabi. Enazından temassızlık sorunu eskisi kadar sık olmuyor. Zira çakmak soketin güç soketiyle değiştirme fikrine ne servis nede sanayideki elektrikçi sıcak yaklaşmadı. Sigorta attırır falan dediler.


Dipsiz ampul soketi

AMPUL 12V W21W SİNYAL VE FREN AMPULU DIPSIZ OSRAM SATIN AL. Parça fiyatı 1TL dir ve bu fiyat üzerinden vade farksız üç taksit ile satın alabilirsiniz. Bunun dışında ampul 12v fiyatı havale yada eft ödemelerinde ekstra indirimle 1TL dir.


BARKODLU ORJİNAL ÜRÜNDÜR. TÜM ÜRÜNLERİMİZ FATURALIDIR. Sizin İçin Seçtiklerimiz. Uzaktan Kumandalı TÇakarlı Renkli LedTSoketi olan her yere bağlayabilirsinizUzaktan kumandası.


Ttipi dipsiz soketler içindir. Hiç dikkat etmedim sarı mı beyaz mı Madem soket var, yan yolcu tarafına bir dipsiz ampul sipariş edeyim bende ama sürücü tarafıyla aynı seviyede parlaklıkta olsun isterim. Soketi zorlamış olabilirim ama mesala soketi tam oturmadan klima fani çalışıyor ama ekran görüntüsü yok( mncede nedir ). Sadettin hocam çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için şuan tamamen anladım olayı 1w dipsiz ampul alıp eskisini söküp yerine yerleştireceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar