22 Haziran 2016 Çarşamba

Halı saha led projektör aydınlatma

Halı saha led projektör aydınlatma

Talep edilen Aydınlatması LED ışığı Soğuk Beyaz – Günışığı Beyaz olmalıdır. Ledli armatür 1Watt (± 5) arası güç tüketiminde olacaktır. Kullanımında enerji tasarrufunun amaç edindiği bu LED ’li projektörler sudan ve havadan etkilenmedikleri için uzun süre sorunsuz olarak kullanılabilir ve ısınma yapmadığı için de fan kullanmaya ihtiyaç duyulmaz. W LED halı saha projektörleri ise açıldığı andan itibaren tam kapasite ile aydınlatma sağlamaktadır. Bu durum çok elektrik kesintisi olan bölgelerde maç kaybını önlemek için tek çözümdür.


Watt tüketen lambalar yerine birebir aynı ışığı veren 1Watt led projektörler. LED projektör sistemli aydınlatma hesabı. Günlük tüketim (kwatt) 6. Ama tabi ki zamanla bu durumun aşılacağı da muhakkaktır.


Ortalama düzgünlük değeri değerinden büyük olmalıdır. Watt Metal Halide Yerine Dolunay Aydınlatma markalı 1WATT DLP-1Model led aydınlatma armatürü ile Enerji Tasarrufu. Piyasada fiyatları uygun gibi görünen led projektörler istenen enerji tasarrufunu. Jeneratör devreye girdiğinde led armatürlerin düşük enerji tüketimi sayesinde daha düşük güçteki jeneratör kullanılabilir.


Saha Aydınlatma Çözümleri, kapalı halı saha aydınlatma , açık halı saha aydınlatma , futbol saha aydınlatma , spor saha projektör. Açık halı sahalarda projektörlerin montajının yapıldığı bu en yüksek noktanın minimum projesine göre - metre arası olması gerekmektedir. Eski tip aydınlatma ürünlerine kıyasla yüzde seksen beş enerji tasarrufu sağlayan led aydınlatma ürünleri daha az fatura ödemenize olanak sağlamaktadır. Alman malı OSRAM LED , Kasa ve Driver (sürücü) özelliklerinden dolayı yıl koşulsuz değişim garantisi vardır. Beyoğlu: Göster: Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın.


Projektör Aydınlatma Yapı Malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. Futbolun beşiği halısahalarımızda , halısaha işletmelerimiz ve. Opvision 400W led halı saha meydan çevre park projektör imalatında kullandığımız lens sayesinde açık alanda ışık siddetini 1metreye kadar homojen bir şekilde yollayabiliyoruz. Bu sayede geniş sahalarda, meydan aydınlatmasında, otopark aydınlatmalarında tercih edilmektedir.


Opvision 500W led projektör halı saha ve çevre aydınlatma armatür imalatında kullandığımız lens sayesinde açık alanda ışık siddetini ile 1metreye kadar yayılır. LED LAMBA AYDINLATMA Ürünleri Hakkında. Bahçe, meydan, halı saha , otopark gibi aklınıza gelebilecek pek çok geniş alanda bu projektörler tercih edilmektedir. Opvision 300W led projektör halı saha ve çevre aydınlatma armatür imalatında kullandığımız lens sayesinde açık alanda ışık siddetini ile 1metreye kadar yayılır.


Park bahçe aydınlatmaları , cephe aydınlatmaları , halı saha aydınlatmaları ve tabela aydınlatmalarında tercih edebileceğiniz cob led projektörler normal projektörlere göre oldukça iyi bir tasarruf sağlıyor. Cata marka led projektörün yer aldığı konumuz içerisinde ki projektör 70w modeli genel olarak yüksek bir ışık kuvveti sağlıyor. Kablolama işlemleri önceden yapılan projektörler ikili makas aydınlatma direklerine bağlanır.


Halı saha led projektör aydınlatma

Panoya bağlandıktan sonra işlem tamamlanır. LED PROJEKTÖR LEDPROJEKTOR. Ana panonun toplam kurulu gücü yaklaşık kW civarı olacak.


Enerji tasarrufu sağlar, kademeli olaması sayesinde istediğiniz yönde ayarlanabilme özelliği ile ışığınızı siz yönlendirin. Dış cephe aydınlatmalarında tercih edebileceğiniz cata cob led projektör kullanışlı görünümüyle halı saha aydınlatmaları , tabela aydınlatmaları , park. Yani bahçe, halı saha , otopark veya akla gelen geniş alanların uzun süreli ekonomik.


TL gibi ciddi bir fiyat farkı oluşmaktadır. LED teknolojisi halen daha tam oturmadığı için ve pahallı olduğu için bu teknolojiyi şimdilik tavsiye etmiyoruz. Ayrıca halı saha aydınlatmalarının LED olarak tercih edilmesi de fiyatı arttıran etkenlerden birisidir.


Kullanım Amacı: Spor alanları aydınlatmaları , halı saha aydınlatması, kapalı halı saha aydınlatma , açık alan aydınlatma , kapalı alan aydınlatma. LED aydınlatma sistemlerinin kendi içinde en büyük ve dayanıklı olan aydınlatma aracıdır. Led Projektör , İstanbul. Halı Saha led aydınlatma örnek projesi.


Halı saha led projektör aydınlatma

Dünyanın önde gelen üreticilerinin sunduğu tasarım dosyaları sayesinde, aydınlatma tasarımlarınızda kullandığınız armatürleri özgürce kendiniz seçebilir veya hali hazırda, gün geçtikçe genişeyen Dialux kütüphanesinde bulunanlardan kullanabilirsiniz. Lütfen satın almak istediğiniz ürünle ilgili isteklerinizi yandaki bölüme yazınız. Aydınlatma armatürleri, oynanacak sahanın dışında olmalı ve tercihen yer çizgilerine paralel olmalıdır. Projektörler ile aydınlatmada direk boyları minimum 11mt olmalıdır. Direkler saha yanına, gözde parlamayı engellemek açısından servis çizgisi hizasına pozisyonlanmalıdır.


LED Aydınlatma ürünlerinin Arge, üretimi, toptan ve perakende satışını yapmaktadır. BETA AYDINLATMA , dış mekan kullanımlarındaki yüksek aydınlatma armatürleri, çim armatürleri ve kent mobilyaları üretmektedir. LED modül yapısı sayesinde, armatür güçleri istenilen seviyelere ayarlanabilir.


Ancak maliyeti daha yüksektir. Halı saha aydınlatması için genellikle 400W halide projektörler kullanılır. X4NY kablolar ve sigorta kutusu da maliyetin bir parçasıdır. Bu da aydınlatma masraflarında ek tasarruf anlamına gelmektedir. Yapılacak tesislerde sporcu ile seyirci arasındaki mesafeden sporcunun bütün hareketlerinin rahat izlenebilmesi ancak iyi bir aydınlatma ile mümkün olacaktır.


Buna karşılık firmamız tarafından yapılan tesislere üstün kalitede 2W led projektörler kullanılarak ideal aydınlatma sağlanmaktadır. Saat hesaplamasına göre aydınlatma süresi söz konusudur. LCD projektör ve endüstriyel birçok aydınlatma ürününe göre çok daha uzun kullanım söz konusudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar