3 Şubat 2017 Cuma

30 Cm wallwasher

30 Cm wallwasher

Kasa ve Ledlerden Üretilmistir 1nci Sınıf Malzeme Kullanılmıştır. Boyutu 105x50x1mm dir. Cadde Yıldız Fırsatlar Yurt Dışı Alışveriş Satış Yap Bize Ulaşın CEPTETEB Yıldız Fırsatlar Yurt Dışı Alışveriş Satış Yap Bize Ulaşın CEPTETEB. Dış Yüzeyi Camla Kaplıdır. Power Led olarak İmal edilmiştir.


Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Duvar boyama gücü:metre kuvvetli etki-IPsuya karşı dayanıklıdır. Favori Listeme Git Alışverişe devam et.


Metal kasalı bir üründür. Yurtiçi ve yurt dışındaki LED aydınlatma çözümlerinin tasarımı, üretimi ve uygulamasında çağdaş aydınlatma tarzı. Hızlı ve sorunsuz alışveriş. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz!


Sepetinizde ürün bulunmuyor. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Duvar diplerine monte edilen wallwasher , duvara paralel şekilde takılarak ışığın yüzeyde dağılmasını sağlar. Tüm Siparişlerinizde Kargo Bedava. Kg: CAlüminyum - -120.


WALLWASHER 9W 30CM KIRMIZI WALLWASHER 9W 30CM KIRMIZI , Ana Sayfa. Wall Washer 1Cm ( Rgb ) ,Fiyatı öğrenin,Fiyatları karşılaştırın,Çok uygun indirimli Fiyatlarla satınalma işlemleri yapabilirsiniz. Yeni nesil led aydınlatma, led ampül, şerit le led projektör, led spot, led armatür, wallwasher çeşitlerini bulabileceğiniz en doğru adres.


Wallwasher Led RGB Renk Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız. Sipariş vereceğiniz ürün iş günü içinde kargoya verilecektir. Sağlam alüminyum kasasının içinde sarı, kırmızı, mavi, yeşil, amber renklerinde ve RGB olarak siparisinizi verebilirsiniz. RGB renk değiştirme özellikli Led wallwasher ile cephenizi istediğiniz renk ile aydınlatabilirsiniz. Essela Elektronik Haberleşme Ticaret Ltd.


Input Voltage (Vac) 2~ 240Vac. Output Voltage (Vdc) 24Vdc ±. TL Kdv Dahil Watt Sıva Üstü Yuvarlak Led Panel. Kargo ücreti, aldığınız ürünün özelliklerine (boyut, kilo vs) göre değişiklik gösterir.


30 Cm wallwasher

En uygun Elektrik Malzemeleri Kırmızı fiyatları Emre Elektrik Online Alışveriş Sitesinde. About of these are led wall washers, are led stage lights, and are led grow lights. Pieces (Min. Order) YRS.


Zhongshan Jin Sen Photoelectric Technology Co. A wide variety of led wall washer 30cm options are available to you, such as free samples. Aynı isimli kayıtlı favori aramanız var. Günlük Bildirim Ayarları.


30 Cm wallwasher

Newton R Wall Washer Sıva Altı Led Duvar Aydınlatma Watt cm. Cinsellik konusu altında soruldu. Firmamız led projektör, wallwasher , havuz armatürü ürünlerinin yedek parça olarak power le driver lens ve benzeri birçok ürünün ithalatını ve üretimini yapmaktadır. Volt Amper Slim Adaptör. Tek Taraflı PCNC Kasa.


Cheap led ceiling, Buy Quality led mood light directly from China light led panel Suppliers: to 265V outdoor 30CM LED wall washer light 7W 6W outdoor RGB red blue yellow LED building wall light LED wall floodlight Enjoy Free Shipping Worldwide! Limited Time Sale Easy Return. Lütfen satın almak istediğiniz ürünle ilgili isteklerinizi yandaki bölüme yazınız. PG-Brass Gland Kablo Rakoru 1TL TL. Fabrikaları, parkları projektör ve armatürlerimiz ile.


Lümen, GUDuylu, İç mekan kullanımı için uygundur. Cetvel, Gönye, Pergel gibi ihtiyaçlarınız için uygun fiyat, bedava kargo ve iş gününde teslimat avantajıyla kırtasiye malzemeleri marketi Avansas. Dar dolap, sınırlı alanlar için mükemmeldir. Aynanın arkasında, kırılınca yaralanma riskini azaltan bir güvenlik filmi bulunur. Kulp ve menteşeler dahildir.


Batman v Superman Figürleri ile Adaletin Şafağı filminin macera dolu sahnelerini canlandırmaya hazır olun! LED Wall Washer Watt 30cm 220v Θερμό Λευκό στις Καλύτερες Τιμές τις Αγοράς! Dar raflar, minik objeleri yerleştirmeyi ve duvardaki alanı etkin bir şekilde kullanmayı sağlar.


Duvar önünde kullanabilir ya da dikey ya da yatay olarak asabilirsiniz. En sevdiğin fotoğrafları seç, ister tek fotoğraf ile istersen de veya fotoğraftan oluşan kolajlar halinde hazırla. Kanvas Tablo, evinin en sevdiğin aksesuarlarından biri olacak.


Her cihazın ekranda inç başına kendi pikselleri vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar