16 Şubat 2017 Perşembe

Park aydınlatma direkleri

Park aydınlatma direkleri

Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Sokak aydınlatma direği projelerinizde palmiye aydınlatma olarak en uygun tasarım ve en cazip fiyat koşulları ile birlikte kalite hizmet anlayışı ile üretim konusunda yılı aşkın tecrübesi bulunan üretim kapasitesi barındırmaktadır. Akbrella dekoratif bahçe aydınlatma direkleri imalatı, metal alüminyum döküm park aydınlatma direkleri , cadde sokak aydınlatma direği fiyatları, site park yol aydınlatma direği modelleri online sat.


Park aydınlatma direkleri

Kara yolları,kavşaklar, park yerleri,hava alanları,şehir meydanları,spor sahaları,stadyumlar,açık alanlar , fabrikalar,benzin istasyonları ve bunun gibi alanların aydınlatmasında kullanılan galvanizli poligon direkler,müşteri talebine göre istenilen yükseklikte üretilmektedir. Aydınlatma sistemlerinin en önemli parçalarından ve çalışma tiplerinden bir tanesi olan armatürler, farklı modelleri ile hem iç yapıda, hem de dış yapıda sizlere en iyi şekilde yardımcı oluyor. Bu kategoride bulunan tüm ürünlere müşterilerimizin istekleri doğrultusunda Galvaniz , elektro kaplama ve boya uygulanmaktadır. Boya renk kartelasını buradan inceleyebilirsiniz.


Projelerinizi ve istediğiniz aydınlatma direklerini tarafımıza ulaştırmanız durumunda sizlere özel aydınlatma direkleri ekstra ücretler talep edilmeden sunulmaktadır. Evinizin ya da sitelerin bahçesini aydınlatmak için kullanacağınız bahçe aydınlatma direkleri tamamen kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiştir. Dekoratif açıdan son derece şık olan bu ürünler, dekorasyonunuzda yer alan ve dışarıya yansıtmak istediğiniz noktaları en iyi biçimde yansıtabilmenizi sağlar. Projektör Direkleri Tasarım ve fonksiyonelliği bir arada bulabileceğiniz projektör direklerimiz. Toprak Aydınlatma olarak aydınlatma direkleri , sokak aydınlatma direkleri , park bahçe aydınlatma direklerinin üretimini yapmaktayız.


Peyzaj projelerinizde ihtiyaçlarınız doğrultusunda çevresel faktörleride dikkate alarak sizlere çelik, pik, alüminyum gibi malzemelere seçerek en doğru bahçe aydınlatmasını sunmayı hedefliyoruz. DıĢ Aydınlatma Armatür Direkleri Cadde, kavĢak, sokak, park , fabrika ve iĢyeri aydınlatmalarında kullanılır. Aydınlatma Direkleri Yüksek kalite ve özgün tasarımlardan oluşan aydınlatma direklerimiz.


Türkiye de sokak ışıklandırma tarihi Osmanlı devletinin son dönemlerine denk gelmektedir. Kullanılacak yerin ışık ihtiyacına ve üzerine takılacak aydınlatma elemanının kapasitesine göre aydınlatma hesabı yapmak, ideal aydınlatma direği yüksekliği ve aydınlatma direkleri arasındaki mesafenin belirlenmesinde önemlidir. Aydınlatma direkleri gecemizi aydınlatan, bulunduğu yere değer ve estetik katan yapı elemanlarıdır.


Parkların türüne göre ve istenilen özelliklere göre tasarlanabilir. GÜNEŞ ENERJİLİ PARK BAHÇE AYDINLATMASI. Alüminyum ve Profil Begalar , Kare LED’li Direkler. Sektöre glob üretimiyle adım atıp, ilerleyen yıllarda ürün yelpazemizi geliştirerek park -bahçe aydınlatmasında yerimizi aldık.


Değirmenköy Mevkii Uskumru Sk. Cadde, kavşak, sokak, park , fabrika ve işyerleri aydınlatmalarında kullanılır. Led Aydınlatma Çözümleri. BERGAMA TİPİ LED AYDINLATMA. KUŞADASI TİPİ LED AYDINLATMA.


Park aydınlatma direkleri

BGS-LED aydınlatma , bina iç ve dış aydınlatmaları, endüstriyel aydınlatma , ofislerin aydınlatılması, park ve bahçelerde, sokak, cadde ve meydan aydınlatmaları, otomotiv ve. Kanlıca Cafe ve Restaurant. EHİR olarak park ve bahçe aydınlatma direkleri , cadde ve sokak aydınlatma direkleri üretimini ve satışını yapıyoruz. Direklerin dip modellerini, gövde borusunu, kolları ve armatürleri müşteri seçeneğine göre, kullanım alanlarına göre çeşitli malzemelerden üretim yapıyoruz.


Standartlarına uygun şekilde korozyona karşı uzun ömürlü sıcak daldırma galvaniz metodu ile kaplanmaktadır. Mobilyaları yıllık üretim ve model tecrübesi ile hazırlamaktadır. Park , Bahçe ve Çim Aydınlatma.


Park aydınlatma direkleri

DB aydinlatma,çocuk parkları ,fitness, kent mobilyaları,aydinlatma direkleri. DB çocuk oyun grupları, park ve bahçe mobilyaları, fitness aletleri, kent mobilyaları ve kent aydınlatması konularında kaliteli çözümleri uygun fiyat seçenekleriyle sunmaya devam ediyor. LED PARK VE BAHÇE DİREKLERİ.


SIEMENS SOLAR SU POMPASI. Güneş enerjili aydınlatma direkleri Güneş enerji sistemleri Paket sistemler Güneş paneli watt led sokak armatürü. AYDINLATMA DİREKLERİ Tüm aydınlatma armatürlerimiz alüminyum gövdeden oluşmaktadır. Cadde, sokak, park , bahçe aydınlatmasında kullanılan direkler istenilen et kalınlığında ve çapında, istenilen yükseklikte tek yada iki parça olarak imal edilmektedir.


Geniş alanların aydınlatılmasında istenilen yükseklikte kullanılabilen aydınlatma direkleri bu özellikleri sayesinde oldukça avantajlıdır. Site içi yürüme yolları, kamusal park ve bahçeler ya da kendi özel bahçeniz için dekoratif ferforje veya daha hesaplı galvaniz kaplama aydınlatma direği çeşitlerini piyasada bulabilirsiniz. DEKORATİF PARK VE BAHÇE DİREKLERİ VE AKSESUARLARI;. Aydınlatma konusunda uzman kadrosuyla, iç ve dış aydınlatma armatürleri imalatı, aydınlatma projelendirme mühendislik hizmeti, montaj ve devreye alma sırasında danışmanlık, satış sonrası servis konularında hizmet vermektedir. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Dekoratif park bahçe aydınlatma direkleri , alüminyum enjeksiyon birleşenleri ile üründe bütünlük ve sağlamlık sağlanmıştır. Elektrostatik toz boya ile korozyona dayanıklıdır. Tüm vida aksamı paslanmaz çeliktir.


IPDriver ürünün içine gizlenmiştir. Alacağınız aydınlatma armatürleri konusunda sizlere çok çeşit sunacak birçok marka ve firma bulunuyor. Klasik Aydınlatma kategorimizde dış mekanlarınızda kullanabileceğiniz aydınlatma direkleri , çim aydınlatma , aplikler, set üstü ürünlerimiz veya özel tasarım aydınlatma ürünlerimiz ile farklı çözümler sunabiliriz.


Diğer PARK VE BAHÇE ARMATÜRLERİ Ürünlerimiz. KUSAY ENERGY ELECTRIC ITH. Tek Kollu Harici Aplikler. DEPAR DAYANIKLI TUKETIM MALLARI SAN. Yukarıdaki konuları kapsamına alan aydınlatma bölümüne dıĢ aydınlatma denir.


Bayrak direkleri kataloğu için tıklayınız. Tag - park bahçe direkleri. Daha çok park bahçelerde konaklama alanları ve caddelerde kullanılmakta olan aydınlatma direkleri üzerinde Belediye isimlerinin led aydınlatma ile gösterimi görsel bir şov sunmaktadır.


Bahçenizin dilediğiniz köşesinde kullanabileceğiniz aydınlatma direkleri , uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle Hepsiburada. Modelight Optik Üçgen Çim Direği Bakır 11.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar