15 Şubat 2017 Çarşamba

Led jant işığı

Led jant işığı

This feature is not available right now. TL (1) IBARTECH-SUPERELMA 100. XBYC SELE ALTI IŞIKLI ÇANTA. BİSİKLET TEKERLEK JANT IŞIĞI YEŞİL RENKLİ LED.


Led jant işığı

Değiştirilebilir uzun ömürlü lityum pil ile parlak LED ışık, basit bir çeviriş ile aktif edilebilir. Renk bantları oluşturmak için her tekerlek üzerinde bir veya birkaç tane kullanabilirsiniz. Binlerce ürüne dogabisiklet. Aracınızın jant göbeğinde adet güçlü xenon beyazı led lambaları sayesinde,gece ve gündüz etrafa yaydığı beyaz hoş ışığıyla güzel bir görüntü sağlar. GENEL ÖZELLİKLER adet tek renk led (mavi, yeşil, kırmızı ve turuncu) x AAA pil (Paket içeriğine dahil değildir) ile çalışır Işık ve haraket sensörü saysesinde gece ve uygun ortamda çalışır.


Su geçirmez, yüksek kaliteli Boyut: 16. TL mağazamızda bulabilirsiniz. Parlaklık ışık ve hareket sensörü tarafından kontrol edilir. Süslen Oto Badem Yağı Süslen BDFİYAT BİLGİSİ İÇİN ÜYE OLUN. Montaj gerektiren ürünlerde Ankara içi montaj yerimiz vardır.


Led jant işığı

Jant Kapağı ve Aksesuarları. Tüm Araçlarla Uyumlu Oto Kol Dayama Kolçak Sürgülü Kızaklı. Led bagaj lambası ışığı A. En Yeni Ürünler Çok Satanlar En Yüksek Fiyat En Düşük Fiyat En Büyük İndirim. Shenzhen Toplead Industrial Co.


Located Guangdong,Çin (Anakara),Provided Dönen fenerleri, oto ampul, araba jant kapakları, araba paspasları, diğer araç aksesuarlarışişe jack, araba susturucu Export ,dünyadan büyük online B2B pazar-Alibaba. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! Volt tüm binek araçlarda kullanılır. W (Metre İçin) Çalışma Voltajı 12V, DC.


Led jant işığı

BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. Far Yükseklik Ayarı (Auto), Far Yıkama. Libra Aliminium Alaşım Jant. Jaguar Lastik Onarım Sistemi.


Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit – Emniyet Kilidi ve Sürüş Kilidi Özellikli. Işığı I Mavi I Yeşil I RGB. Müşteri Değerlendirmesi 4. AMT GÜVENCESİ İLE GARANTİLİDİR. Düzgün bir şekilde montajını yapacak yer arıyorum Ayrıca arka.


Klima Kalorifer Motorları. Siparişlerim İletişim Hakkımızda. Kargo Fiyatları ile herşey burada. LED televizyon (43) Taşınabilir Ses ve Video (418) Radyo (44). Car Tire Red Rubber Guard Rim Protector Tyre.


Net Fiyat,Teslimat ve Stok bilgisi için lütfen Mağazalar ile iletişime geçiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar