10 Şubat 2017 Cuma

Ferrari çakar lamba

Ferrari FÇakar Lamba HEMEN BEDAVA KARGO. Lamba tamponun altına vidayla tutturuluyor, kablosunu da aracın stop farı kablolarının geçtiği bir yere çıkartıp: fren lambasına giden kablolara bağlayarak montajı tamamlamış oluyorsunuz. FERRARİ ÇAKAR LAMBA LED KIRMIZI (ÜCRETSİZ KARGO) - Oto, motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden.


Ferrari çakar lamba

Diğer fiyatı Yedek Parça kategorisinde. FÇakar Lamba modelleri, fçakar lamba markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. DİREK VE ÇAKAR MODDA OLMAK ÜZERE FONKSİYON. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Dilerseniz hemen mağazamızdaki ürünlere göz atabilirsiniz.


Genel olarak binek otomobiller,hafif ticari araçlar,minibüs,panelvan gibi araçlar volt güç çıkışına sahiptir. Tıkla, en ucuz çakar lamba indirim fırsatlarıyla ayağına gelsin. Ekstra indirimli fiyat.


Ferrari çakar lamba

Selam arkadaşlar aşşağıdaki ürünü veya bunun gibi bir çakar lamba yaptırmak istiyorum frene bastığında stop lambası ile birlikte yanan şekilde Istanbulda yollarda birçok motorda göruyorum. Yoksa işin içine ferrari girdiği için mi fiyat o seviyelere çıkmış:) Bizim gariban motorlara tl lik uygulama yeter altı. FREN STOP LAMBA ÇAKAR MODÜLÜ F1. Adet Detaylar için tıklayın.


Yani saniyeden biraz daha az. Ve müşterime gösterdim onay verdiler bende hep öyle yapma kararı aldım. Yine içim rahat etsin diye netten arkasında çakar lambası yanan bir ferrari videosu indirdim.


Social connect: Login Login with facebook. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Beyaz Çakar Lamba ( COB LED ) A Kalite volt Otomobil, Motosiklet, Hafif ticari araçlar için beyaz çakar lamba seti. Ondan fazla çakar modu, sabit yanabilme, WATT Güçlü ışık LED lamba çakar seti.


Polis Sireni Sesli Dat Dat Mikrofonlu. Flaş Çakar Lamba Ledli Dikdörtgen Beyaz. Gizli Üye) Aktif Toyotacı. Arka aydınlatmalar içerisinde geri vites haricinde beyaz renk olmamalıdır. Bu lambalar yakılmadan farlar ve sis lambaları çalışmamalıdır.


Tavan - Tepe - Plaka - Döner Lamba. Bu sayede LED ampuller aynı anda hızlı hızlı kez çakar , 1sn bekler. Araçların arka tampon orta kısmına takılan LED lambalar için ideal uygulamadır. Arka farların sis ampulleri LED ile değiştirilerek her araca uygulama yapılabilir.


Stop lambası çeşitleri ve binlerce oto elektrik ürünü otomarketim. Lambalar Çakmak Ürünleri Işıklandırma. Elektronik ferrari korna f1. Kansai Power ledli gündüz ledi 1TL.


Türkiyenin En Avantajlı Fiyatları İle Aracınıza Dair Herşey. Frene bastığınızda ferrari gibi kereçok hızlı şekilde çakar sonra direk şekilde fren lambası konumuna geçer. X 76m X 45m ebatındadır.


Miflonlu pamuklu yapısı sayesinde aracınızın boyasına zarar vermez. Di̇ki̇z aynalari-immobilizer-ori̇ji̇nal, alümi̇nyum alaşim proton jant -lpg. Sepette Ürün Ürün ürün yok.


Ferrari çakar lamba

X 80m X 45m ebatındadır. Belirlenecek Gönderim Ücreti. Hakkımızda Ana Sayfa Bayi Girişi. Fren Lambasi Led CS-EN0FİYAT BİLGİSİ İÇİN ÜYE OLUN. Park Ledı Çakarlı Fonksiyon Smd Beyaz 12V.


Modülleri hakkında Merhaba arkadaşlar Mugen RR aracım var arka tamponda led mevcut. Korna Motor Salyangoz Renkli. Ben bu ledleri ayrı bi modül kullanarak kumandalı hale getirmek istiyorum.


Ferrari çakar lamba

Fiesta Arka Sis Çakar Lamba 6. Ken Block Parody Otomobil Videolar. Buna ek olarak yeni düzenleme ile birlikte ” Çakar lamba ”nın usulsüz kullanılması durumunda cezai işlem yapılmaya başlanacak. Lamba her marka ve modele uygun çeşitleri ile taksit imkanı ve aynı gün kargo avantajı ile Araba Aksesuar Marketinde. Tiffany stili ile üretilmiş yeni masa lambalarımız stoklarımıza girmiştir.


Panjur çakar lamba 96led. SAHNE DISCO AYDINLATMA Lazer Aydınlatma Led Işıklar Oynar Başlıklı Işıklar Sahne Işık Efektleri Strobe Işıklar- ÇAKAR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar