20 Şubat 2017 Pazartesi

Antika abajur

Cobalt büyük abajur İkinci el lambaderleri, abajurları , aplikleri tarzlarına, markalarına göre incele. En şık, tarz ve uygun fiyatlı aydınlatmaları satın al. En iyi antika abajur seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli antika abajur Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Abajur olarak lamba etrafında kullanılan malzemeler ve şekillerde bu dekoratif özelliği kazandırmakta kolaylık gösteren bir etkendir.


Antika abajur

Tarihte renkliliğin çok fazla olmaması nedeniyle genellikle bakır rengi tasarımların göze çarptığı görülmektedir. Bu antika abajurlardan birkaçı size sunulmuştur. Ortamın ambiyansını bir anda değiştiren bu antika abajur satılıktır. Fotoğraflar her şeyi gaye net anlatmaktadır. Müthiş bir hediye olabilir.


Nadir , Çiçek Kabartmalı Model. ANTİKA İTALYAN PORSELEN AVİZE. Antika eşya Alanlar Antik. Kapitemonte tekniğinin en güzel örneklerinden. Günümüze kadar gelmeyi başarmış ikon dekorasyon ürünlerinden.


Teknik tüm bakımları yapılmış olup kusursuz çalışmaktadır. Tamamı el boyaması işçilik. Fivorno Moro Serisi Eskitme Ayaklı Abajur. GALERİ DÖNÜŞÜM Bohem Abajur. Limon Tasarım Hazır İlan Sitesi ile oluşturulmuştur.


Dekore edeceğiniz mekanınızda, bu ister ofisiniz ister eviniz olsun, otantik bir hava yakalamak istiyorsanız binbirdekor. Yıllara Ait Sümerbank Seramik Abajur ve Vazo Takımı. LÜ ŞAMDAN Gümüş kaplama, üçlü şamdan.


Antika abajur

Dairesel taban çapı: 1cm. Bunların yaklaşık kadarı masa lambaları ve okuma lambaları, avizeler ve kolye ışıkları ve kadarı duvar lambaları şeklindedir. Doğal ahşap abajurlar suntalam ve diğer ahşap türlerinden daha yüksek fiyatlıdır ama salonunuzun baş köşesine yerleştirmek için idealdir. Masiero Classica GALA TL1G. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.


Birçok antika , antika eşyalar olarak satılmakta olan eşya ve nesnelerin hemen hemen birçoğu yüz yılı devirmeden antika. Abajular ve abajur şapkalarını, en uygun fiyat ve kampanyalı avantajlarıyla hepsiburada. Cam eşyalar günümüzde olduğu kadar eski zamanlarda da eşya yapımında ve diğer aydınlatma ürünlerini yapımında tercih edilen ve beğenilen ev aksesuarları arasında bulunmaktadır. Ekstra indirimli fiyat. Teslimat Hizmetini Keşfedin.


Antika abajur

Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. Blocked Unblock Follow Following. Ayaklı abajur modelleri arasından siz de en şık abajuru seçebilirsiniz. Eğer antika eşyaların hakim olduğu görsel zenginliğe sahip bir yatak odamız varsa antika cam abajur modelleri tam da istediğimiz seçenekler arasında yer alacak ve yatak odamızı bütünleyecek aksesuarlar arasında yer alacaktır. This site uses Akismet to reduce spam.


Learn how your comment data is processed. Tam anlamıyla antika değere sahip olmasa da hatırı sayılır bir eskilik vardır resimde görülmekte olan ahşap ayak abajurun üzerinde. Evet söz konusu antika sayılabilecek ağaç oymalı abajurumuz seneliktir. Bu ürünün size özel fiyatıdır, Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın!


Bronzdan yapılmış mermer kaideye sahip eser “şaha kalkmış at” konuludur. Yüksek sanat kalitesine sahip, görsel özellikleri ile dikkat çeken dekoratif anlamda koleksiyonluk eserdir. Ahşap mekanlar için antik abajur ve avize su kabağı lamba 1. Su kabağı lamba antik renklerle boyanmış görüntüsü eskitilmiş ahşap mekanlar için cafe ve restaurant.


Avize-porselen ayaklı çok temız antika avize adet. Caminda kirik mevcut ama degistirilebilir bu yuzden haliyle. Tüm ikinci el ürünler Rio Saat Garantisi altındadır. DÜNYANIN EN İYİ MARKALARI. Dünyanın en iyi ve en değerli saat markaları.


Antika abajur

Abajur , perdeleme yaparak ampulden çıkan ışığın direkt olarak göze gelmesini engelleyen siperli masa lambası ya da ayaklı lambadır. Asıl kullanım amacı aydınlatma sağlamak olan abajur , göze hitap eden tasarımlarıyla daha çok dekoratif ürün olarak kullanılır. Kullanılmış veya hasar görmüş ürün veya ürünlerin iadesi maalesef kabul edilememektedir. Cam ve el işçiliği ile bezenen limited edition abajur.


Farklı talepleriniz için lütfen iletişime geçiniz. Salonda sehpanın, yemek odasında konsolun ve yatak odasında şifonyerin üzerine yerleştireceğiniz uygun renklerde bir abajurla dekorasyonda farklılık yaratabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar