14 Eylül 2015 Pazartesi

Alçak tavan lambaları

Alçak tavan lambaları

Tavan aydınlatması konusundaki en büyük ikilemlerden biri de alçak tavan için doğru lambayı seçmeye çalışırken yaşanır. LED lambalar tavanın kenarlarında kullanılabileceği gibi, göbek uygulama ile ortasında da kullanılabilir. Gergi tavan sistemi de alçak tavanlı mekanlarda kullanılabilir. Lambalar Komponentler Yeni Ürünler Bize Ulaşın İmes Sanayi Sitesi A Blok 1Sokak No: Y. Alçak Tavan İçin Aydınlatma Önerileri.


Alçı levhalar üzerine yerleştirilen spot lambalar ve alçı levhaların tavana bakan bölümlerine yerleştirilen LED lambalar ile oldukça etkili ve şık bir aydınlatma. Evinizin tavanı alçaksa ve sarkıt ya da avizeleri istediğiniz gibi kullanamıyorsanız bir de tavana sıfır avize modellerini gözden geçirmelisiniz. LED tavan armatürlerinin gömme modellerinin rağbet gördüğünden söz ettik. Bunun en büyük nedenlerinden biri de özellikle alçak tavanlı mekanlarda, alçak tavana uygun sarkıt lamba bulmakta sıkıntı çekilmesidir.


Aşağı doğru sarkan avizeler, sarkıt lambalar her an gibi bir his yaratır. Ayrıca, tavanı alçak bir mekandaki perdeleriniz yatay çizgiler içeriyorsa ve bunu yenileme imkanınız yoksa yine de çözüm var. Bu kez perdeleri mümkün olduğunca tavana yakın asabilir ve tavan ile duvarların renklerini aynı yapabilirsiniz. Yani mekanınızın köşelerine yerleştireceğiniz yer lambaları , içinde yüksek. HOROZ ARMATÜR HOROZ HL6TAVAN YUVARLAK DÜZ 1XESATEN KÜÇÜK.


Alçak tavan lambaları

Asma tavan bölümüne takılacak olan spot lambalar minimalist, lüks, modern, klasik ve country tarzda alanların yaratılması konusunda yardımcı olacaktır. Spot lambaların asma tavan ile dekore edilmesinde tavan bölgesinde kullanılan malzemenin şekline göre tasarlanmalıdır. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


KEA ALANG CM TAVAN LAMBASI BÜYÜK ALÇAK DÜŞÜK KISA PÖ. Anka Kablosuz Spot Dokunmatik Lamba (Adet) 23. Ekstra indirimli fiyat. Vinç ikaz lambaları Işık seçenekleri olarak flaşör, döner, sürekli konumunda olabilir.


Ses seçenekleri yüksek ses, düşük ses ve sessiz konumunda olabilir. Dairenizin alçak tavanlı olup olmadığını seçmek için hangi aydınlatma armatürleri? Avize, tavandan sarkan, dallı ve genelde süslü aydınlatma ürünüdür.


Duvara takılan aydınlatma ürünleri de avizenin devamıdır ama aplik olarak adlandırılır. Avizelerin aydınlatma yapabilmesi için akkor ampul, LED ampul veya floresan lambalar ile birlikte kullanılmaları gerekir. Tavanda kullanacağınız kartonpiyer ince bir tasarıma sahip olsa da alçak tavanlı mekanlarda kullanılmamalıdır. Tavanı 5-6m arasında yükseklikte olan odamızın yarısının tavanı kapalıdır.


Bu nedenle, seçtiğiniz çok dikkatli olmalıdır. Modern tasarımcıları hayal kaptırmak. Ama eğer yine de tavandan ışıklandırma da mutlaka olsun diyorsanız alçıpanellerle tavana gömülebilen spot lambalar harika bir.


Hareket Sensörlü Armatürler;. Masa Lambası Masa Lambası Seçimini Doğru Yapmak. Alçı levhaların iç kısmına yerleştirilen LED lambalar ile aydınlatma ışığın tavandan yansıtılması ile sağlandığından bu uygulama ile diğer bölgelere göre çok daha aydınlık olan tavanların daha yüksek görünmesi sağlanabilir.


Alçak tavan lambaları

Birbirinden farklı renk, model ve stilde tavan ve yer vantilatöleri bu bölümde. Samimi ortamların yaratılmasında etkili olan alçak tavanlar dekorasyon hileleriyle nasıl yüksek gösterilir? Ayaklı Lambalar ve Uzun Biblolar: Özellikle odanın bir köşesinde konumlandırılacak ayaklı lambalar ya da uzun ince biblolar alçak tavanlı odalarda tercih edilebilecek eşyalar arasındadır.


Tasarım odanın tavan yüksekliğini görsel olarak artırabilir ve sanki bütün yapı havaya asılmış gibi ağırlıksız bir atmosfer yaratabilir. Tavan lambaları , alanın küçük, alçak tavanlı ve doğal ışığın yoksun olduğu durumlarda vazgeçilmezdir. Dekoratif balkon lambaları. Oysa çoğu şık avize ve sarkıt lamba sizin istediğinizden çok daha aşağı sarkacak biçimde tasarlanmıştır.


Fazla aşağı sarkmayan avizeler ise genellikle ufak çaplıdır ve geniş bir salon tavanında sadece komik dururlar. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Bu uygulamada, tavanın kenarlarına alçıdan bir levha montajlanır. Aynı anda hem dekoratif hem etkili bir aydınlatma isteniyorsa, alçı levhaların tavana yakın taraflarına konulan LED lambalar ve spot lambalar tercih edilebilir.


Siren Buzzer İkaz Lambaları. Avizeler genelde tavana bağlantı yapılarak kullanılırken aplikler ise duvarda kullanılmaktadır. Avize lamba çeşitleri bu sayılara ve özelliklere göre değişiklik göstermektedir.


Alçak tavan lambaları

Avize içerisinde kullanılan lamba türlerine göre de tercih yapılabilir. Philips bağlantılı aydınlatma sistemleri ile, şehir merkezlerini, parkları, yol ve sokakları esnek ve etkili bir şekilde aydınlatabilir, enerji tüketimini azaltabilirsiniz. Flaşörlü Uyarı Lambaları Hissedilebilir Yürüme Yüzey ve Kolon Köşe Koruyucu.


SG LEVHALARIMIZDA KULLANILAN MALZEME ÖZELLİKLERİ Sticker( Yapıştırma) Folyo Kaliteli vinil folyo üzerine iç ortam kalitesinde dijital baskı yapılmakta ayrıca üzerine mat laminasyon uygulanarak satışa sunulmaktadır. Alçıpan asma tavan uygulanması, tavana saten alçı uygulaması,zımparası ve boyanması, led aydınlatma ve led spot aydınlatma için gereken elektrik tesisatının çekilmesi ve bütün malzemeler işçilik dahil ,yani anahtar teslim tertemiz bir şekilde dekorasyon uygulamamızı sizi uğraştırmadan kusursuz bir işçilikle teslim. Zaten alçak olan tavanınızı, sarkıt avize veya lambalarla daha da aşağı çekmemelisiniz. Sarkıt lambalar , özellikle tavanı zemine yakınlaştırdığı için yüksek tavanlara özel tasarlanmış parçalar.


Sahip olduğunuz tavan yüksekliğini kesmeyecek spot ışıklar, evinizi sıkışık göstermeyen ideal tercihlerden. Arka kısımda ise LED teknolojisinin son nimetlerini kullanan stop lambaları az da olsa CC modelinde kullanılanlara benziyor. DEKORASYON Çöp Kovaları Merdivenler Mumluk, Mumlar Sandalye İskemle Tavan Vantilatörler HEDEF ELEKTRİK A.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar