8 Eylül 2015 Salı

Led ışık tavan

Elbette LED tavan aydınlatması kullanmak için mekanın mutlaka alçak tavanlı olması şartı yok. Yüksek tavanlı odalarda da klasik sarkıt lambalara ek olarak LED aydınlatma kullanılabilir. Aydınlatma dekorasyonun önemli bir parçasıdır. Nasıl bir atmosfer istediğinize bağlı olarak ışığı bu yönde kullanabilirsiniz. Tavan LED lambalar spot ışık ile birleştirildiğinde ilginç, farklı, esnek ve şık tasarımları ortaya çıkartır.


Asma tavan LED kullanımı özellikle spotlar ile günümüzde fazlasıyla kullanılır. Bu kullanım şık, zarif, modern ve lük ortamlara sahip olmaya olanak sağlar. LED , “ light emitting diode ”, yani ışık yayan diyotun kısaltmasıdır. LED ’ler seri veya paralel olarak bağlanan ışık yayan diyotlardan oluşur ve her bir dizilim, elektrik akımını kontrol altında bir direnç düzeneğine sahiptir. Garanti kapsamında satışa sunulan led armatürler, hem sade tasarımı, hem de güçlü aydınlatması ile bulunduğu ortamın dekorasyonuna farklılık katıyor.


Led tavan armatürleri, tasarruflu ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunmasının yanı sıra, bulunduğu ortama yaydığı güçlü ışık ile de geniş kullanım alanına sahip. Led gizli aydınlatmalı tavan ,alçıpan asma tavan , Led Asma tavan modelleri , Led ışıklı tavan ,şahane tavan modelleri,Hazır tavan ,güzel modeller,kartonpiyer tavan ,alçı tavan ,resimleri ,örnekleri,çeşitleri,detayları,firmaları. Havuz Bölmeli Alçıpan Tavan Işık Bantlı Alçıpan Tavan Düz Alçıpan Asma Tavan. Alt bölümlerinin kartonpiyer şeklinde olması ve.


Led ışık tavan

Osram Led Dimlenebilir ve RGB Plafonyer 19W 7lümen Sarı Işık. LED TAVAN ARMATÜRÜ KUMANDALI. TL indirim 26TL. Fabrikamız Cixi City, Ningbo, 20. PCS çalışanlar kapsayan bulunur.


Millet acil yardımınıza ihtiyacım var salona led döşemek için asma tavan yaptırdık. Soğuk, beyaz ışık rengi olan LED aydınlatmalarda, DC W güç kaynağı ile kullanılmalıdır. LED ışıklar ise adet AA kalem pil ile çalışır.


Neon ışıklı hortum LED modellerin güç kaynağı W olup, gerilimleri ise 2V sahiptir. Ortam aydınlatmasını sağlayan ışık kaynakları pencereden gelen gün ışığı ve tavan lambalarıdır. Avizeler, tavan armatürleri, gizli tavan aydınlatmaları, büyük lambaderler ve farklı renklerdeki florasanları bu amaçla kullanabilirsiniz. LED teknolojisi ile armatürlerimizin tasarımına başlarken, ışık kaynağından soğutucusuna, difüzöründen gövde formuna kadar bütün detaylarında endüstriyel projelere mükemmel uyumluluk hedefi ile yeni bir devri başlatıyoruz. Farklı renk Veren Rgb Led İle Uzaktan Kumandanız İle İstediğiniz Rengi Tavanınızda Görebilirsiniz.


Gizli led ışık bandı olarak uygulanmaktadır. Dilerseniz renk kumandalı olarak da ayarlanmaktadır. Gizli ışık led renkleri istenildiği gibi seçilebilmektedir. Spotlu ışık bandı ile oda tavan aydınlatması sağlanmaktadır. Kullanım yerleri olarak iç mekan led aydınlatma, gizli ışık led şerit aydınlatma, dış mekan led aydınlatma, bahçe ve peyzaj led aydınlatma, ofis led aydınlatma, mağaza led aydınlatma, mağaza led ray spot aydınlatma, işyeri etanj led aydınlatma, endüstriyel led aydınlatma, fabrika yüksek tavan led aydınlatma, exit ve acil.


Rusya’da icat edilmiştir. Akım geçtiğinde fotonun açığa çıkması ile ışık verirler. Led aydınlatma ürünleri farklı açılarda. Tekzen Led Downlight 22W Sarı Işık.


Fakat bazı modellerde dış kenarların tavana monte edilebilir özellikte olduğunu unutmamak gerekir. Bu durumda kenarda bulunan çentiklerden döndürerek. Leday Led Spotlar, cm’lik derinliği ile, en alçak asma tavanlarda bile uygulanabilir, asma tavan için mağazanın tavan yüksekliğinden fedakarlık yapmaya gerek kalmaz.


Led ışık tavan

LEDAY 6w, 12w, 15w, 18w ve 24w gücündeki led spot lar, mağazaların hemen her noktasında geniş bir kullanım opsiyonu verir. LED ’ler montaj edilmeden önce tavan temizlenmeli varsa harç, boya artıkları zımparalanmalı, ışık kaybı yaşanmaması için tavan beyaza boyanmalıdır. Uygulamanın her yerinde aynı ışık şiddetini alabilmek ve homojen bir aydınlatma sağlayabilmek için Aşağıdaki resimde belirtilen sıklıkla LED ürünlerini.


EPS led spot uyumlu tavan IŞIK BANDI. Malzeme ve işçilikten kar sağlayan malzemedir, kolay ve pratik bir malzeme olan hazır ışık bandının uygulmasından sonra geriye açıkta kalan ek macunlanarak zımpara ve boya kalır. Sıva üstü ise asma tavan olmayan. Ortada ada kenarda led ışık.


Toplam kaç metrekare asma tavan yapılacak? Asma tavan aydınlatma armatürlerindeki gibi ışığı direk göze vermeden endirekt olarak mekanın tamamına homojen olarak yaymak. Tavan led aydınlatma için harcanan elektrik sarfiyatını minimuma indirmek.


Mekanda sıva üzerinden geçen kablolar var ise bunları saklamak. LEDAY Led Armatür, floresan armatürlerden daha fazla ışık verir. Böylece her biri 87W tüketen adet floresan armatür yerine, her biri 36W tüketen adet LEDAYarmatürle aynı derecede aydınlatma elde edilmiş olacaktır. Yüksek dekoratif değer ve iyi performans gösterir.


Gelin ve bize ulaşın, size iyi satış sonrası hizmet ve zamanında teslimat sunacağız. Asma tavan led aydınlatma modelleri çeşitli uygulama örnekleri ile birlikte sunulmuştur. Tavan aydınlatma armatürleri ve led aydınlatma modelleri sizlerle. Ayrıca ray spotun kendi döner başlığı sayesinde ışık istenien noktaya tam olarak odaklanabilmektedir. Sakın izlemeden gecmeyin ! The easiest way to teach gypsum decor - Duration: 4:03.


Bunlar da ilgini çekebilir. Mevcut döşemeye askı sistemiyle monte edilen metall iskelet üzerine alçı plakaların vidalanması ile oluşturulan endirekt aydınlatma sistemidir. Renkli Kasa Endüstriyel Tavan Armatür. Taiwan çipli, iç mekan sanayi aydınlatmasıdır.


Tüp Led Meteor Damlayan Cm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar