7 Eylül 2015 Pazartesi

Kanopi led aydınlatma

Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. W lık Metal Halide Lambalı benzinlik kanopi aydınlatması 3W enerji tüketir. ASSAN ile birlikte üretilmekte olan akaryakıt istasyonu kanopi LED aydınlatma armatürleri ile tüm akaryakıt istasyonunuz en iyi LED aydınlatmaya sahip olur.


Akaryakıt istasyonu market içi aydınlatma için market aydınlatma LED ürünleri bulunmaktadır. Flouresan ledli armatürümüz kuyumcu vitrinleri, süpermarketler, hipermarketler ve mağazalar için çok kullanışlıdır. Cm uzunluğu ile Ledli floresanı andıran yapısı güçlü ışığı ile geniş kullanım alanı sağlar. Philips kanopi aydınlatma ile petrol istasyonunuzun görünürlüğünü arttırın ve markanızı en iyi ışıkta gösterin. Mini 3LED genaydınlatma armatürlerimiz gibi LED ürünleri mükemmel bir çözümdür.


Tüm ürünlerimiz yıl garantilidir. W - 60W - 90W - 120W kapasite. Kanopi Armatürler Kanopi Armatürler. Tamamen kendi tasarımımız olan aydınlatma ürünlerimizi, en iyi şekilde üretebilmek ve makul fiyatlara sunabilmek için çok. Yüksek enerji verimliliğine ve uzun ömre sahiptir.


Kanopi led aydınlatma

NYXX MIRA, emsallerine göre düşük güç tüketimi ve son derece uzun ömrü ile. Mira istasyonda bulunan akaryakıt pompalarının bulunduğu kanopi altı bölgesini aydınlatmak amacıyla tasarlanmıştır. Opvision led kanopi benzinlik aydınlatma armatürlerde ise düşük enerji tüketimi yanı sıra tavan yüksekliğinin metre olmasından dolayı ışık yoğunluk kaybı olmaz. Ayrıca yüksek tavan barındıran iç mekanlarda da LED kanopiler ideal bir aydınlatma çözümüdür.


Uzun süre sorunsuz çalışacak şekilde tasarlanır. Bunun yanında yüksek enerji tasarufları ile işletme giderini minimum düzeylere çekmektedir. Armatürün Önemli Özellikleri: Termal Koruyucu, Aşırı sıcağı algılar ve yangın ihtimaline karşı elektriği keser (Avrupa Standardı) Mükemmel Isı Yönetimi, soğutma kanallarının optimum seviyeyi yakalaması sayesinde ürünün ömür beklentisi 100.


Kanopi led aydınlatma

Kalite Paslanmaz Çelik Reflektör, Merceksizdir, mercekler zamanla sıcaktan, nemden tozdan, buhardan. Petrol istasyonu kanopi altı led aydınlatma armatürü ürün tanıtım videosu. CREE XTE veya OSRAM led , sürücü verimi - 9 PF-9 yıl garanti, yerli üretim, Kurulum ve montaj. Böylece ışığı doğru alana yönlendirerek daha verimli bir aydınlatma sağlamış oluruz.


Lütfen tarayıcınızın javascript kullanımını aktif ediniz. Müşteriniz içeri girdiğinde, Led aydınlatma ürünlerimiz ile ürünlerinizi gerçek kalitesinde sunabilirsiniz. Mücevher ve Takı sektöründeki en. Entek LED Armatür olarak,. Assan MIRA, akaryakıt istasyonunun kanopi altı LED aydınlatma ürünleri olarak tasarlanmıştır.


Kanopi led aydınlatma

Led panel armatürler ile ekonomik ve başarılı bir mimari oluşturun. Gerçekten planladığımız ömürde, planladığımız tasarrufu elde edebiliyor muyuz? Aldığımızı sandığımız LED ’i mi alıyoruz?


COMM LED AYDINLATMA olarak Türkiye ve Dünya’yı daha güvenli, kaliteli, uzun ömürlü ve çevreci LED ürünlerimiz ile aydınlatmaya devam ediyoruz. Firmamızla ilgili tüm haberleri görmek için lütfen tıklayın. Aydınlatma Kontrol Çözümleri. Led kanopi , genelde benzin istasyonları gibi yüksek tavanlı mekanlarda, dikey nesneler üzerinde ihtiyaç duyulan ışığı oluşturur.


Bu da ürüne çok sıcak yerlerde bile uzun bir çalışma ömrü sağlar. LED kanopi açık havada 1watt gücü soğutacak bir gövdeye sahiptir. Doğru ürünü, zamanında, uygun fiyat ve kalitede sunmak önceliğimizdir.


Sizlerin benzinlik istasyonların’da tercih edilebileceği – – 1w olmak üzere led kanopi imalatımız bulunmaktadır. Siz’de elektrik faturalarınız’da 50′ye varan tasarruflar’dan faydalanmak istiyorsanız eğer iklim led ile irtibata geçme zamanınız gelmiş. Elektrik tüketimi w tır. Montajı diğer armatürler gibidir. Kendisini ila yl arasında amorti etmektedir.


Ana Sayfa Kurumsal Ürünler Ürünler. Pancar Organize Sanayi Bölgesi 6. Led Slım Downlıght Armatür. Jetled ve led dünyası hakkında merak ettiklerinize burdan ulaşabilirsiniz. Teknik Destek Her türlü teknik destek ve bilgiye burdan ulaşabilirsiniz.


Etkili,dengeli ve uzun menzilli aydınlatma sağlar. Benzin İstasyonlarında karanlık bölge oluşmasına izin vermez. Araçlar ve çalışanlar için görüş mesafesini arttırır.


Sağladığı en büyük avantajdır. Benzinlik aydınlatma armatürleri üretiminde ciddi özen gerekmektedir. BLACK LIGHT SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRÜ VENÜS. KANOPİ AYDINLATMA ARMATÜRÜ.


Black Light LED Sokak Armatürleri, şehir aydınlatma ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde, yeni aydınlatma karakteristiklerinin, farklı ışık dağılımları ile son derece genişletilmiştir. RENCH ürün gamı içerisinde nemli yer armatür , cob led downlight , smd led panel , şerit led güç kaynakları , iç dış mekan şerit ledler , led ampüller , eko halojen ampüller , full spiral ampüller , endüstriyel armatür cob , kanopi , cob led projektör , cob led yol aydınlatmaları , smd led dönüşüm kitleri , smd etanj. Her geçen gün değişen ve gelişen LED teknolojisini takip etmek ve yakalayabilmek için Ar-Ge ve mühendislik çalışmaları yapmaktayız.


Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına göre tasarım ya da projelendirme yaparak çözümler buluyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar