25 Eylül 2015 Cuma

Oto led far

Oto led far

LED farlar , gece ve gündüz sürüşlerini en konforlu hale getirebilmeyi amaçlayan far çeşitleridir. Otomobil kullanıcıları tarafından gündüz farı olarak bilinir. Oto LED ampul çeşitlerinden hangisine sahip olursanız olun, far lambasını temizlemek oldukça kolaydır. Bunun için yaygınca kullanılan iki yöntem bulunmaktadır. Araç led far fiyatları Yedek Parça kategorisinde!


Oto led far

LED far ampulleri oto far ve sis ampulleri genel olarak standardı H serisinden oluşur. HLED ampul, HLED ampul, HLED ampul gibi. LED far ampülleri uygun fiyatları, ergonomik yapısıyla, tak kullan tasarıma sahiptir. Aracınız için her çeşit led , xenon, halojen ampul burada. HONDA CIVIC FCLED XENON KISA FAR AMPULÜ PHOTON ACORN H11.


TL Vergiler Hariç: 2329TL. Otomotiv endüstrisi geçen zamanla ve teknolojinin yardımıyla beraber çok yol katetti. Farlar da bu sürecin bir parçası olarak gelişmeye devam ettiler.


Oto led far

HID’ler ve şimdi yeni bir seçenek daha: Led farlar. Led şeritlerinden gündüz ledlerine, far sensörlerinden sis lambalarına, çakmak lambalarından tepe lambalarına kadar yüzlerce ürün, oto aydınlatma lambaları kategorisinde hepsiburada. Photon marka kaliteli LED ampul arıyorsanız doğru adrestesiniz!


Bize Ulaşın (0) LED Xenon Far Ampulleri Alt Kategoriler. LED ’li farların sürüşe uyumlu olan modellerinin çalışmaları son hızıyla yürütülmektedir. Kısa ve uzun farlarda yüksek ışık gücü gerektiğinden çok çipli LED ’ler kullanılmaktadır.


LED farlar ise çok düşük elektrik tüketimi, parlaklık ve küçük boyutlarda olma gibi avantajlar sunuyor. Tabii çok fazla ısınma ve oldukça yüksek satın alma maliyetleri gibi dezavantajları da bulunuyor. Arabanız İçin HLed Xenon Far Kablosuz Oto Araç Xenon Far Seti. Far alanlarına montaj yapılarak kullanılmaktadır.


Mercekli olduğunu varsayarsak Xenon ampulle muayeneye girince yükseklik ayarı ve far yıkama isterlerken, neden led ile sadece yükseklik ayarı istiyorlar merak ediyorum. Doğru LED Far Setini Seçin Öncelikle aracınızın hangi ampul soket tipini kullandığını öğrenin (H H H H … vb) ve siparişinizi buna göre belirleyin. Bu konuda size yardımcı olabiliriz.


Oto far fiyatları, Oto far yedek parça, halojen Oto far oto far ve aydınlatma, oto far duy çeşitleri, oto far toptan, oto far fiyatı, xenon oto far , oto lamba, oto lamba fiyatı, oto lamba fiyatları, oto far toptan fiyatları, oto far , hfar , hfar , kamyon far , traktör far , Ford Oto far , Honda Oto far. Bunların yaklaşık kadarı oto aydınlatma sistemi, led ampul ışıkları ve kadarı halojen ampuller şeklindedir. Far Ampülleri ürünleri, fiyatları ve çeşitleri MODA. Toptan fiyatına perakende satış. Oto Aksesuar,Tuning,honda tuning,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes, led ,tampon eki,spoiler, led stop,civic.


Ayna İçi Dinamik Kayan Led Sinyal. Yan aynalarda 15cm ve üzeri sinyal yeri olan araçlara uyumludur. Nissan Vanette Sol far OTO İRFAN Oto Çıkma Parça Nissan Vanetto. Oto Aydınlatma Ürünlerini ve Modellerini, en uygun fiyat ve avantajlarla X-tremetuning.


Merhaba arkadaşlar geçen günlerde nerden gördüysem ebayda bişeyler alırken led farlar gördüm. Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning, Otomobil Dünyasına Hoşgeldiniz. HLed Xenon Far Led Zenon 26. Firmamız Bünyesinde Araç Far Ve Elektronik Üzerine yoğunlaşmış bir firmayız.


Başlıca Hizmetlerimiz Olan Far tamiri , Far temizliği,Stop Tamiri, Far Beyni Tamiri ve Çıkma Satışı, Led Beyni ve Çıkma Satışı , far Mercek Tamiri ve Satışı Ampul Satışı , İkinci El Far Stop işlemlerinizi en iyi şekilde yerine getirmekteyiz. Yeni Ürün ve Kampanyalarımızdan Haberdar Olun! Xenon efsanelerine inanmayın, aynı şeyler normal halojen farlarda da başınıza geliyor, farkında değilsiniz sadece Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. BMW Far Aydinlatma Aksamı oto yedek parçaları. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili BMW yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz.


LED kumanda cihazsiz sinyal lambasi Araç donanimi: Xenon far olan araçlar için Araç donanimi:. Arkadaşlar lütfen merceksiz fara xenon- led vs hiç bir şey yapmayın. Mercekli farda bile otomatik yükseklik ayarı yoksa (ki xenon fabrika çıkışı yoksa büyük ihtimal yok) sağlıklı değil.


Farklı renk ve çeşitlerdeki Hampül için en iyi fiyat ve taksit seçeneği Modacar. Oto Hfar ampülü mü arıyorsunuz? Yeni Passat için sunulacak bir sonraki led far seviyesi ise, dinamik viraj farına ve benzersiz gündüz ışık imzasına sahip olacak, projeksiyon teknolojisi ile geliştirilen tam LED farlar olacak.


Oto led far

Oto Led Ampül ve Oto Ampül arıyorsan site site dolaşma! Oto , motosiklet yedek parça, aksesuar ve ekipmanları, uygun fiyatları ve sıfır, ikinci el seçenekleri ile alışverişte ilk adres sahibinden. KAMPANYALARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN KAYIT OLUN ! Led Xenon farlar kullanım ömürleri bakımından hiçbir üründe olmadığı kadar uzun bir süre sağladığı için avantajlı olmaktadır.


Ancak kaliteli farların tercih edilmemesi durumu da aynı şekilde kişilerin tekrar baş etmesi gereken sorunların ortaya çıkmasına sebep olacaktır. Yeni Mercedes Arocs Farı Demmon bayilerinden temin edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar