16 Eylül 2015 Çarşamba

Otomobil far ampul tipleri

Araç ampul tipleri : Her araba farklı aydınlatma tasarımına ve yapısına göre farklı ampullere ihtiyaç duyar. Farba, Osram, General Electric, Mako gibi kaliteli markaların ürünlerini sizlere sunmaktadır. Alfa Romeo Kısa Uzun 1H1. Bu tip farlar içerisinde ayrı bir ampul kullanılmamaktadır.


Flaman adı verilen cisim, aynanın içerisine yerleştirilmiş ve bu şekilde görüş sağlanmaktadır. Bu far çeşidinde flaman arızasında, bütün far sistemlerinin değiştirilmesi gerekmektedir. Far lambası, otomobil için en önemli araçlardan biridir. Olası bir arızada hemen değiştirilmelidir.


Bunun için sürücünün far lambasını değiştirmeyi bilmesi gerekmektedir. Bu, zor bir işlem değildir. Aşağıdaki seçeneklerden beklentinize uygun olan kategoriyi seçip, Ampul ve far testleri ve Halojen bölümündeki konuları da inceleyerek ürün seçimini yapabilirsiniz.


Her aracın önünde ve arkasında farklı görevleri üstlenmiş far çeşitleri bulunur. Far çeşitlerinin aydınlanmasını içerisindeki far ampulleri gerçekleştirir. Diğer far ampullerine göre daha fazla ışık verir.


Oto Aksesuar,Tuning,honda tuning,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv ,angel eyes,letampon eki,spoiler,led stop,civic. En yaygın ampul tipleri yukarıda bulunanlardır. Bunların haricinde bir sürü halojen ampul tipi bulunmaktadır.


Ancak kafa karışıklığı yaratmamak adına en yaygın kullanılanları listeledim. Bu sayede aracınızdaki ampül tipleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Burada kullanılan ampülleri piyasadan rahatlıkla temin edebilirsiniz. Unolarda fabrika çıkışı 55w olan. Patlayan ampul değişimi nasıl yapılır?


Hangi tipte ampul kullanmanız gerektiğini Tüm araçların farlarında kullanılan ampul tipleri kısmından tespit edebilirsiniz. Daha kesin bilgi için aracınızın kullanım kılavuzuna başvurunuz. Aracın kitapçığında nasıl değiştirilceğine kadar bilgi var.


Ancak farlarınızda mercek olmadığı için xenon takarsanız kulağınız oldukça çınlar. Sanırım halojen kullanman daha iyi. Yarın bir gün ihtiyaç duyulabilir burada ki bilgilerden birisine.


Elimizin altında bulunsun bu konuda. FÇAKAR LAMBA LED MÜGEN TİPİ ÜCRETSİZ KARGO. TOPTANCI FİYAT GARANTİSİYLE. Xenon tip far ampülü , görmek ve görünmek konusunda sorunlar yaşayan motosiklet kullanıcıları için de ideal bir çözüm sunar.


Bu sayede karşıdan gelen otomobillerin sürücülerinin gözlerini de rahatsız etmez. Yağmurlu havalarda farların ışığının azalması her zaman korkulan bir tehlike olurken, xenon tip far. Kısa farda sarı ampul mu yoksa beyaz mı ? H7) ulusoycelal 3Cevaplar: Kısa ve Uzun hüzmelerin yerlerinin değişikliği. FAR VE AMPUL TİPLERİ Halojen far : Günümüz otomobillerinde yaygın olarak halojen farlar kullanılmaktadır. Tercih edilmesinin birinci nedeni pahalı bileşenler gerektirmediği.


Daha detaylı bilgi için aracınızın. Aracımın sol kısa far ampülünün dış camı kırıldı sanırım. Aracınızın farları için en kaliteli ampül çeşitleri uygun fiyatlar ile Modacar. Kumandalı Çakarlı Park Modül Çakarlı Ampül Modülü Stop Sis Farı Led Far Ampül Modülü. Hemen tıklayın ucuza alın!


Maslak Oto Çıkma, sıfır far , ikinci el temiz far , xenon beyin, xenon ampul ve stop çeşitleri satışları. Quartz CamQuartz cam kullanılarak çok yüksek basınçlara dayanıklı olarak üretilmektedir. Philips HHalojen Far Ampülü Volt Watt.


Far sisteminin gelişmişliği de üretilen otomobilin sınıfına göre değişkenlik gösteriyor. FAR TİPLERİ REFLEKTÖR FARLAR. Ampul Çeşitleri 1Adet Ürün Var 12V veya 24V tüm araçlarınıza uygun Far Ampülleri, Led Xenon Ampül Çeşitleri , Stop, park yada sinyal ampülü gibi ihtiyacının olan tüm ampül çeşitleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile bulabilirsiniz. LED far ampulleri oto far ve sis ampulleri genel olarak standardı H serisinden oluşur. Hampullerde çift flaman bulunur.


Otomobil far ampul tipleri

HLED ampul , HLED ampul , HLED ampul gibi. LED far ampülleri uygun fiyatları, ergonomik yapısıyla, tak kullan tasarıma sahiptir. D1S Xenon ampul volt motosiklet ve otomobillerin D1S. Megane Far Ampul Tipleri. Funny Dogs Reaction To Magic Tricks!


Otomobilin Mesut Abisi 385views.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar