18 Eylül 2015 Cuma

Kümeslerde led aydınlatma

Kümeslerde led aydınlatma

Bu lambalar insan gözü için tasarlanmıştı ve kümes hayvanları üzerinde yoğun bir strese sebep oluyordu. Bu nedenle geleneksel aydınlatma tavuklar için ugun değildir, son LED aydınlatma teknolojisi ile tavuklar için stressiz bir ortam talebi karşılanabiliyor. Kümeslerde kullanılan su geçirmeyen led ampuller.


Kümeslerde led aydınlatma

Dgslighting Firmasın dan satın almış olduğunuz led. Lumalogic LED aydınlatma sistemi broyler, damızlık ve yumurta tavuğu kümesleri için piyasadaki en gelişmiş LED aydınlatma sistemidir. Bu sistem, kümeslerde olağan üstü enerji tasarrufu sağlarken, tavuk gelişimini ve verimliliğini de olumlu yönde etkilemesi için geliştirilmiştir. Bu ilke bize lambaların bir dizi aydınlatma sürüleri için gerekli olduğunu hesaplamak için izin verir.


Düşük sıcaklıklara dayanıklı diğer şeyler arasında ikincisi,. Floresan fikstürler, arzu değildir. Aslında evlerde kullanılan akıllı ev otomasyon sistemlerinin kümeslerde kullanılmış şeklidir. Entegre LED Işık – Gece lambası şeklinde kullanılabilecek led aydınlatma tam milyon renk çeşidi sunuyor. Hem rengini hem de şiddetini ayarlayarak gece kümese gelme durumunda tavuklarımızı rahatsız etmeden aydınlatma.


Kümeslerde led aydınlatma

Eduyu ile var olan aydınlatma sistemlerinde ek bir maliyet olmadan, değişim yapılabilmesi Her bir led üzerine ayrı ayrı monte edilmiş optik mercek sayesinde,. We use cookies to make interactions with our website easy and meaningful, to better understand the use of our services, and to tailor advertising. Girilen reçeteler göre günde defa yemleme yapabilir. LED GÖSTERGE FORMATI F: Çalışma esnasında sürekli yanar.


Set menülerine girildiğinde blink yapar. Bu kümeslerin tamamen kapalı olanlarında aydınlatma ve havalandırma mekanik olarak yapılır. Pencereli kümeslerde ise aydınlatma ve havalandırmanın bir kısmı mekaniktir. Bu tip kümesleri grupta toplayabiliriz.


Alibaba, Dünyanın En Büyük Çevrimiçi B2B Ticaret Platformu. Alibaba kaliteli Üreticiler, Tedarikçiler, İhracatçılar, İthalatçılar, Alıcılar. Bu kodların kodların ne anlamına geldiğini öğrenmemiz ne yediğimizi bilmemiz açısından son derece önemli.


LED ile tavukçuluk sektörünü bir adım ileriye taşıyor. Yumurtaların Üzerinde Yazan Kodlara Dikkat! Gruplar havalandırma, sıcaklık ve ışık bakımından kontrol edilebilen, aynı özelliklere sahip üç farklı odaya konulmuştur. Deneme grupları, sarı ışık veren, halojen ampul, LED ampul ve tungsten telli ampul (akkor) kullanılarak düzenlenmiştir.


LED light, capturing exercises, enriched environment, adding roosters into the flocks of hen and finally temperature exercises in. Ancak, ister büyük alanlarda kitlesel üretim ister küçük kümeslerde bakım olsun, böyle ortamlarda doğru bir ışık kullanımı daha fazla verim sağlayacaktır. Ay­dınlatmanızı istenilen zamanda dk’da gü­neş doğar gibi yavaş yavaş aydınlanarak gün doğumunu simüle eder. Yine sizin istediği­niz zaman da yavaş yavaş kapanarak dün ba­tımınıda taklit eder. Off‘ kademesi yanı sıra bu cihaz üç ısıtma kademesine sahiptir 8W, 1. Aydınlatma olarak yeni tekno­loji olan led teknolojisi kullanılmaktadır.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s. Aydınlatmadan gelen ısı yükünün hesabı için kümeslerde tavuklar için metrekare başına gerekli olan ışık yoğunluğundan faydalanılacaktır. Artemia büyütürken aydınlatmada kullanmıyordum oda ışığında sadece hava vererek devam ediyordu. Hikmet abiyi öve öve bitiremem keşke her kuş besleyenin yakınında böyle temiz insanlar olsa.


That frrrrriiidaaay feeling #128588; We wish you a great weekend! A Proteus Kombi Petekleri Neden Isıtmaz? Tavuklar katlı apartman tipi kafes bloğunun 1adet kafes gözüne tekerrür, kat ve konum farklılıkları dikkate alınarak yerleĢtirilecektir. Böylece manejmandan kaynaklanan eĢitsizliklere meydan verilmemesine dikkat edilecektir.


Lamba-ışık- aydınlatma sistemleri küresel ısınmaya etki etmektedir. Nairobi’de, apartman duvarlarına sabitlenmiş kümeslerde tavuk yetiştiriyorlar. Haiti’de, eski kamyon lastiklerinin içine sebze ekiliyor. Normal şartlarda LCD TV’ler için kullanılan standart bit paneller, 2kademeli renk geçişi yeteneğine sahiptir.


Aaaaay bana ne be Siz yaparken iyi, ben yazarken mi kötü olacak? Göz ve nizamdan uzak olan Türk Hava Yolları yeni kabin ekibi kıyafetleri az önce tanıtıldı. Onlara arkadaşları Özgür, Zeynep ve Sinan da eşlik etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar