22 Ocak 2016 Cuma

10 Amper led trafosu

AMPER ŞERİT LED TRAFOSU ( 120W ) (SLİM MODEL) CATA. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Led Ürünler Online Sipariş Edin. Metreye Kadar Çipli Şerit ledi Çalıştırır. Ters bağlantı garanti kapsamı dışındadır.


10 Amper led trafosu

Garanti Bilgisi: Yıl Garantili. Yüksek iskonto ve özel fiyatlardan ilk Siz Haberdar Olun. En iyi fiyatlar için sipariş verin kapınıza kadar gelsin. Trafodur 1nci sınıf üründür.


Tüm Ledli Aydınlatma Ürünlerini İster Nakit, İster Kapıda Ödeme ile Sitemizde Bulabilirsiniz. Led trafosu sayesinde ledlerinizin enerji kullanımı düzenli ve tasarruflu hale geliyor. Led aydınlatma ürünleri ve Şerit led trafoları konusunda en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunan firmamızı incelemeyi unutmayın.


10 Amper led trafosu

LED alırken en önemli faktörlerden biride çalıştırmak için kullanacağınız adaptör tipi ve gücüdür. Dolar fiyatla şerit led trafoları kategorisinde ! Kullanılmadığı sürelerde elektriği led trafosu girişinden kesilmesi kullanım ömrünü arttıracaktır. Mesafeli Satış Sözleşmesi. Her üyemiz tarafımızca hazırlanmış olan sözleşmeyi okumuş ve kabul etmiş sayılır.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. AMPER LED TRAFOSU ürününü en uygun fiyatlar Akb Aydınlatma sitemizde bulabilirsiniz. Eğer aynı linyeye birden fazla 3-adet led trafosu bağlı ise bunları dağıtmanızı öneririm.


10 Amper led trafosu

ABB c amper , evet linyede 5den daha fazla led trafosu var bunlarda çin malı kaliteli olcağnı düşünmüyorum. Linyeyi ayırmak sıkıntılı bir iş ve kattan oluşan residence burası. Yeni evime kendi satın aldığım led şeritleri taktırdım komşuya. Salon ve koridordaki trafolar kafamı şişirecek kadar ses yapıyor. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Misafir Kullanıcı Cevap. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. TL Kdv Dahil 3TL Kdv Dahil 50.


Genel anlamıyla şerit LED trafosu gerilimi dengelemeye yarayan bir eleman olarak karşımıza çıkıyor. Farklı türleri de olan bu trafolar amper ile amper arası değişen çeşitleri ile satışa sunulmaktadırlar. Bu modeller içerisinde , 1 hatta mekanik özelliklerde 1W güç değerinde daha güçlü kullanımlarda bulunabiliyor.


Spot adaptörü sabit akımlıdır sökme kullan. V ADAPTÖR 24V AMPER TRAFO KALIN KASA. Tek çipli şerit LED ‘ler her cm’de, üç çipli şerit LED ‘ler ise her cm’de kesilebilir ekleme yapılabilir. Kesim yerleri makas şekliyle işaretlenmiştir. Doğru güç kaynağını seçebilmek için uygulamada kullanılacak toplam led miktarını ve led ’in birim metrede kaç amper akım çektiğini bilmemiz gerekiyor.


Amper ince kasa led trafosu yüksek akım istenen yerler için güvenle kullanabileceğiniz bir trafodur teknik bilgi ve satın alma için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tabi kontrol kumandasının amper olduğunu ve adaptörün 3. You have no items in your cart. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! Volt şebeke gerilimini Volt ile çalışan led ürünlerinin ihtiyaç duyduğu gerilim ve akım değerlerine düşürmeye yarayan ürünlerdir. Amperle çalışan diğer cihazlarınızda rajatlıkla kullanabilirsiniz.


LED lerinizi rahatlıkla çalıştırır. Sesa Aydınlatma Elektrik Pazarlama San. Vegamax markalı kendi ithal ürünleri ile sizlere hizmete, büyüyerek devam etmektedir.


Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. V, 12V, 24V, 48V çeşitli voltajlarda ve güçlerde led trafoları uygun fiyatlarla sizlerle. Tek çip metrede led olan şerit led volttur ve metrede mili amper lik bir açık çeker. Ayarlı Güç Kaynağı Test Cihazı. Yukarıdaki amper oranlarına göre adaptör almanızda fayda vardır.


Toplam kaç metre led kullanılıcaksa tam onun karşılığına gelen adaptör kullanmanız çok daha sağlıklı olur. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. GÜVENLİ ÖDEME 2bit SSL Sertifikası İle Güvenli Alışveriş İmkanı. Pratik ve hızlı alışveriş yapabilmeniz için tasarımımız profesyonel ekipler tarafından yönetilmektedir. Online sipariş verilebilir.


10 Amper led trafosu

NCE TİP Amper ŞERİT LED ADAPTÖR (TRAFO) Volt. AMPER sERiT LED TRAFOSU 100W Ccedil;iP, LED ,METRE Ccedil;iP, LED , METRE Ccedil;iP, LED , METRE 2- 2V STOKLARLA SINIRLIDIR. Volt Amper Regüleli Adaptör1Watt Volt Amperdoğan marka volt amper oto teyp ekoleyzer anfi gibi yerlerde kullanabileceginiz sağlam ve uzun ömürlü adaptordur.


Sunny Lcd Led Tv Kumandası ÖzellikleriUyumlu ModellerSunny Lcd Led Tv.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar