24 Ocak 2016 Pazar

Ankara yangın kapısı

Ankara yangın kapısı

Ankara Çelik Kapı, Yangın Kaçış Kapısı , Yangında Dayanıklı Panik barlı Yangın Kapısı. EI- 1Yangın Çıkış Kapısı - EI-1TSE - 1Dakika E1ve EI 1Yangın Dayanımına Sahip, TS EN 1350 TS EN 1634-1:20. ANKARA ÇELİK KAPI SİSTEMLERİ - ÇELİK KAPI. Hertürlü ihtiyaca uygun sarmal, seksiyonel, yangına dayanıklı şaft kapağı, yana kayar ve standart seri yangın kapıları. Photoselli kapılar yangın kapıları yükleme sistemleri panjur ve kenenk asma kapı bariyer bahçe kapısı otopark kanatlı kap.


Ankara yangın kapısı

Kapı ve kasaya monte edilen yangın dayanımını arttırıcı ısı ve soğuk duman fitili- Yangına dayanıklı, dışarıdan kilitli olsa bile içeriden açılabilen panik kilit- 1Dk. Yangın kapıları, yangın çıkan mahalli öncelikle yangın merdivenlerinden, yangın kaçış yollarından ve diğer mahallerden izole etmek amacıyla kullanılırlar. Camlı yangın kapısı Ankara için sitemizde arama yaparak ürünlerimizi görebilirsiniz ve dilerseniz satış temsilcimiz ilet bağlantı kurabilirsiniz.


Sahip olduğu ısı dayanım sertifikası sayesinde yangın çıkış koridoru ve bilgi işlem odaları arşiv depoları gibi önem arzeden alanlarda kullanılması zorunludur. Yangın kapısı Ankara , İstanbul, İzmir, Adana, Kayseri, Samsun, Bursa ve diğer iller. Ayrıca yangın kapısı kattan daha az kata hizmet veriyor ise en az dakika, bodrum katlara ve kattan daha fazla kata hizmet veriyorsa en az dakika yangına karşı dayanıklı olmalıdır. Sac kapı kasaları detayda imalat yapılmaktadır.


Ankara yangın kapısı

Acil çıkış kapıları ( yangın kapısı ). Menteşe (pomel ve german) olarak. Trafo kapıları ve kabinleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar