19 Ocak 2016 Salı

Ampul tasarrufu

Entegre ampuller, tüp ve balastı tek bir birimde birleştirir. Farklı özelliklere sahip enerji tasarruflu ampulleri inceleyerek uygun ürünü seçebilir, bu ampul çeşitleri ile bütçenizi ve doğayı koruyabilirsiniz. Günlük hayatta en fazla ihtiyaç duyulan elektrik ve aydınlatma ürünlerini farklı ürün seçenekleri ile size sunan hepsiburada.


Tasarruflu ampul fiyatları ile normal ampul fiyatları arasında fark vardır. Tasarruflu Ampul fiyatlarını ve özelliklerini en popüler, en ucuz, en yeni ürünler olarak gruplayabilirsiniz. Enerji tasarruflu ampul fiyatları arasında karşılaştırma yapabilir, uygun ürünü Tekzen kalitesi ve güvencesi ile satın alabilirsiniz.


Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Kullanım alanınıza göre tercih edebileceğiniz pek çok ampul çeşidi bulunmaktadır. Bu çeşitler enerji tasarrufu sağlayan enerji tasarrufu ampulleri, çevresine sıradan ampullerin aksine beyaz ışık yayan floresan ampuller, halojen ampuller, led ampuller ve sarı ışık yayan normal tip ampullerdir.


Tekfen Watt Filament Led Ampul Beyaz Işık C35T EBLS. Ardından tasarruflu ampul olarak bilinen kompakt floresan lambalara (CFL) geçiş başladı ve hemen hemen her evde kullanılmaya başlandı. Hal böyle olunca tasarruflu ampul ile LED ampul arasında bir tercih yapmak gerekti. Tasarruflu ve Led Ampuller: Her İhtiyaca Yönelik Ampul Çeşitleri MediaMarkt’ta Ampül alırken kullanım ömrü, sarfiyatı yanında ampül aydınlatma güçlerine de dikkat etmek gerekir. Alanın büyüklüğü, işlevi, kullanım amacı gibi pek çok özellik tercihinizi etkileyecektir.


Rustik led ampuller veya led ampul modelleri son zamanlarda daha gösterişli ve kaliteli bir aydınlatma teknolojisi için insanlar tarafından tercih ediliyor. Tek elektrik faturasını düşünen ve bunun için çözüm arayan insanlar için yine birbirinden kaliteli tasarruflu ampul seçenekleri bulunmaktadır. Arkadaşlar 10w 8lm osram led ampul aldım. Philips tasarruflu ampul ile aynı ışığı veriyor.


Ben led ampuller az ışık veriyor diye biliyordum. Teslimat Bilgisi: TL En geç Şubat Salı günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


W Tasarruflu Ampül Spiral Gün Işığı PHILIPS (Adet) 50. TL 3TL Jupiter Kompakt Floresan Ampul JA2B, S 47. CFL, halk arasında tasarruflu ampul olarak bilinen lamba türüdür.


Tam CFL‘ye alışırken, evlerimizde aydınlatmaları CFL lambalar ile dönüştürürken LED teknolojisiyle donatılmış, LED lambalar piyasaya sürüldü. LED lambalar başta yüksek fiyatlara satıldığından piyasada kendine yer edinmesi biraz zaman aldı. BOYUTLARI küçülüp, spiral formdan oval görünüme dönüşmesi, tasarruflu ampul kullanımının hızla yaygınlaştırarak, Türkiye’de milyon Euro’luk pazar hacmini yakalaması. Compact Fluorescent Lamp (CFL) enerji tasarruflu ampul evde her odada kullanıyorum tavsiye ederim.


Ampul tasarrufu

Bu yazıda ekonomik ampuller hakkında bilgiler ve örnek olarak farklı marka ve güçlerde sürücü şemaları bulunuyor. Bir termometrede 1kat cıva bulunuyor. Normal bir ampul ile kıyaslandığında lotus tasarruflu ampullerin yüzde 80’e varan tasarruf sağladığı ve bu durumun elektrik faturasına yansıdığını belirtmek gerekir.


Saatte yanlızca Watt güç tüketmesine karşın wattlık ampül gücünde aydınlatma sunan yapısıyla florasan tip lambalardan bile daha fazla tasarruf sunar. Tasarruflu ampul kullanılmaması gereken yerler: koridor, merdiven gibi kısa süreli açılıp kapatılan yerler, harekete duyarlı sensöre bağlı kaynaklar, dimmer anahtarlı avizeler. Elektrik tüketimi bakımından karşılaştırma yaptığımızda tasarruflu lambalar geleneksel akkor ampullere göre daha az elektrik harcar. Akkor ampul yerine alacağınız her ekonomik ampul ülke genelindeki elektrik tüketimini doğrudan etkileyerek enerji santrallerinin daha az çalışmalasını sağlayacaktır.


Bu şekilde ortalama bir odanın aydınlatılmasını 1watt’lık akkor ampul veya watt’lık tasarruflu ampul kullanarak sağlayabiliriz. Ancak bu iki ampulün eşit sürede kullanılmasında, tasarruflu ampul akkor ampule göre kat tasarruf sağlayacaktır. Ampul Adam Kalıplı Enerji Tasarrufu Etkinliği Kalıbı çıkartıp örnekteki gibi yaparak çocukların evlerine gönderebilir. Evde elektrik düğmesinin yanına astırılarak gereksiz ışıkların söndürülmesi konusunda duyarlılık yaratılabilir.


Tasarruflu ampuller akkor ampullere göre çalışma koşullarından daha fazla etkilenir, ancak farklı çalışma koşulları için tasarruflu ampul modellerinin geliştirilmesi bu eksiklikleri gideriyor. Elektrik tasarrufu yapmak ve elektrik faturasını düşürmek için birçok yöntem vardır. Bu yöntemleri elektrik tasarrufu için İpucu şeklinde. Eğer hala eski tip ampul kullanıyorsanız elektrik faturanız çok geliyor demektir. Zaten bünyesi zayıf durumda olan bir hayvana bu epey ağır gelecektir ampulun etrafına metal bir kutu koymanız belki bunu en aza indirgeyecektir ancak tasarruflu ampul içinde bulunan devre aşırı ısınacak ve muhtemelen kondansatörü patlayacaktır.


Ampul tasarrufu

Günümüzde ampulleri temel olarak sıralamamız gerekirse, geleneksel ampul (akkor) ki bu ampullerin üretimi yasaklandı, tasarruflu ampul , halojen ampul ve LED ampul diyebiliriz. Ampul , Floresan arıyorsan site site dolaşma! Maxima Aydınlatma Ürünleri.


LED’lerin aksine, bir CFL pahalı ışık fikstürlerinin değiştirilmesini gerektirebilir. Ampul Aydınlatma Yapı Malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden. ADET PHILIPS TWISTER GÜN IŞIĞI ECONOMY AMPUL : Tasarruflu : TL.


Ampul tasarrufu

Beykoz: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. W LED AMPÜL TASARRUFLU AMPÜL TASARRUF AMPÜLÜ 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar