22 Ocak 2016 Cuma

Led sibop

Led sibop

Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Mağazaya özel 3TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


Led sibop

Paket içerisinde adet bulunmaktadır. Her jant için bir ürüne ihtiyaç vardır. Motorsiklet ve bisiklet için kullanacak olanlar için tek bir kutu almaları yeterlidir.


Selam arkadaşlar bu videom almış olduğumuz bisiklet jantına takılan led ışık montajını göstermiş oluyorum. Bisikletlere ve her türlü araca uygundur. SARI, MAVİ, KIRMIZI VE YEŞİL RENKLERİ BULUNMAKTADIR.


Led sibop

Hareket edince yanar ve durunca söner. Sibop Kapağı modelleri ve en ucuz fiyatı. Bir pakette adet sibop ışığı bulunmaktadır. Araba, motorsiklet, bisiklet.


Lastiklere takınca paylaşırım. TL (1) otoaksesuarcim 98. Teker hareket ettiğinde lamba yanmaya başlar ve sonunda harika bir neon görünümü oluşturur. Son derece harika görünüme sahip olan bu ürünü kaçırmayın! Işıklı sibop kapakları arabanızın,motorsikletinizin veya bisikletinizin lastikleri dönmeye başladığı andan itibaren led ışıklar yanmaya başlar ve tekerlelek etrafında led lambalar ışıklı bir çember oluşturarak muhteşem bir görüntü oluşturur.


Her türlü araca ve bisiklete uyumludur. Araciniz durdugunda ışıklarda söner ve yanmaz. Her aracin lastiğine lastiği yada jantı sökmeye gerek kalmadan kolayca sibop kapaklarına takılmaktadır. Güçlü neon ışığı tekerlekler döndüğünde yanmaya başlıyor ve sanki tüm tekerleğin üzerinde led döşeliymiş gibi bir görüntü oluşuyor. Mugen yazısı bulunan damla yazılı sibop kapakları ve mugen damla yazılı anahtarlık.


Metal yapılı krom kaplamalıdır. Beyaz, Kırmızı, Mavi renk seçenkelri mevcut. En ucuz fiyatları ile satın al. Biz size en pratik ve en ucuz yöntemlerden olan led ışıklı sibobu öneriyoruz.


Led sibop

Cep Telefonunza Onay Şifresi Mesaj Gelecektir ! Kartı kendi adınıza olmalıdır. Kredi kartı ve kapıda ödeme avantajıyla. Universal her araca uygulanabilir. Yorum yazabilmek için lütfen üye girişi yapınız. Aracınız durduğunda ışıklar söner.


Sibop kapağı el bombası görünümlü tip sarı, kırmızı, mavi, yeşil, beyaz renk çeşitleriyle araçta ilginç araba aksesuarıdır. Su geçirmez ve darbelere, yüksek hıza dayanıklıdır. Kolaylıkla monte edilebilir. Kurulumu son derece kolaydır. LED flaş ışığı mevcuttur.


Ağırlık: Yaklaşık gr Boyutu: yaklaşık 2. Alt kısımda bulunan sosyal ikonları tıklayarak, bu ürünü sosyal platformlarda paylaşabilirsiniz. Araç Dışı Aksesuar kategorisinin altında bulabileceğiniz bu bölümde bulunan ve birçok farklı modeli olan sibop kapakları ile aracınızın lastiklerini daha güvenli bir hale getirebilirsiniz. Led Şerit ve Adaptörler;. SİBOP KAPAĞI KURU KAFA IŞIKLI MAVİ.


Otomobil, minibüs, otobüs, kamyonet, motosiklet ve bisikletler için üzerinde led aydınlatma bulunan sibop kapağı. Mavi-Yeşil-Kırmızı ve Sarı olmak üzere rengi mevcuttur. Evren Mahallesi içinde, ikinci el satılık Sibop ışığı - Melih karlı tarafından Evren Mahallesi içinde paylaşılmış Sibop ışığı.


Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir. Binlerce ürüne dogabisiklet. MtmCar Siyah Geçmeli Elkamet Çıta metre. CRETSİZ KARGO İNDİRİM YEN. Kullanımı kolay ve pratiktir.


Tüm oto sibop kapağı modellerini incele. Bu set adet kapak içerir. Hafif tasarımı ile Balans ayarını bozmaz. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar