22 Ocak 2016 Cuma

Uzaktan kumandalı çakar

TV - TV made for fans. Uzaktan kumandalı sis çakar modülü. Motosiklet LED uzaktan kumandalı çakar seti güçlü ışığı ve farklı çakar modları ile farkındalık yakalayın. HER MARKA VE MODEL MOTOSİKLET - ARABA İLE UYUMLUDUR!


Uzaktan kumandalı çakar

Aydınlatma Ürünleri fiyatı Motosiklet kategorisinde. Montaj için bir ustaya ihtiyacınız yok. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.


Kontrol panelli, uzaktan kumandalı uyarı sistemleri pratik kullanımı destekliyor. Birçok firma tarafından üretilen çakar lamba modelleri, farklı ebatlardaki boyutları ve farklı kullanım özellikleriyle öne çıkıyor. Tüm motorsiklet otomobil ve kamyonlarda kullanılabilir. BOSSE uzaktan kumandalı Çakar Modülü, aracınızda bulunan tüm led lambalara bağlanabilir. Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar.


Yeni model Siren Çakar siren sistemi. Son zamanlarda yeni Siren Çakar modelleri artık makam araçlarında ve sivil ekip otolarında yer almaktadır. Aküden tesisat çekilerek montajı yapılmaktadır. Polis itfaiye ambulans sireni uzaktan kumandalı wireless ampfili çakar girişli 59TL Polis itfaiye ambulans sireni uzaktan kumandalı wireless as9ampfili çakar girişli 62TL sesli megafonlu polis sireni 60w 8TL TAVSİYE ÜRÜNLER.


Modülü ürünlerinde online satış aksesuaroto. Muadil Ürün : Aracınızda önemli rollerde olan aksamların kalitesi oldukça önemlidir. Aksoy Tuning Otonuza Dair Herşey Burda yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e. Farklı ürün çeşitlerimize aşagıdan ulaşabilirsiniz. Kablosuz kumandasında hem mikrofon hemde siren ve çakarları ayarlama seçeneği vardır. Profesyonel ses gücünde sirene sahiptir.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Learn how your comment data is processed. Bir çok siren mod lar ile değişik efeklerle yeni sistemlerimiz pek yakında. Ledli Panjur İçi Flaş Çakar Lamba Kırmızı Mavi.


FFormula Arka Fren Çakar Lamba Fonksiyonlu Ledli. Kroşeler Çivili Kroşeler Dübelli Kroşeler. TL Kdv Dahil Karşılaştır Karşılaştır LEGRAND ZİL. Her lambada adet led vardır. Renk kontrollerini, açma-kapama işlemlerini müziğe duyarlı fonksiyonlarını vb.


Oto İstasyon - Oto Aksesuar ve Yedek Parça Satışı yıllardır faaliyet gösterdiği. Kumandalı COB LED Çakar Set COB LED DRL Gündüz Ledi uzaktan kumandalı kontrollü volt çok modlu uzaktan kumandalı çakar set Kapıda ödemeli. Oto Aksesuarcim taksit seçenekleriyle ve indirimli fiyatla sipariş verebilirsiniz.


Sis, stop lambası gibi veya elektrikli bağladığınız her led lambayı flaşlı olarak yanmasını sağlar. Yeni Ürünlerimizden haberdar olmak için sitemize üye olun. HEMEN KAYIT OL BAYİ KAYIT FORMU FACEBOOK İLE GİRİŞ YAP.


Uzaktan kumandalı çakar

Zafer içinde, ikinci el satılık Polis sireni çakar 200w uzaktan kumandalı - Ahmet Yılmaz tarafından Zafer içinde paylaşılmış Polis sireni çakar 200w uzaktan kumandalı. Volt Tüm Araçlarda Kullanılabilir. UZAKTAN KUMANDALI MAVİ KIRMIZI ÇAKAR LAMBA. Siparişin aynı gün kargoda! Oto Aksesuar,Tuning,honda tuning,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes,letampon eki,spoiler,led stop,civic.


Sepette Ürün Ürün ürün yok. Belirlenecek Gönderim Ücreti. Benım burda takıldıgım nokta sislerin açıkken uzaktan kumandaya basma veya uzaktan kumandayla sisler yanıkken sisleri normal açma kapama dügmesiyle açtıgımızda çakışma olmamalı. Aksi halde emin degilim ama röleyi falan yakar bi yerleri bozabilir diyorum.


Uzaktan kumandalı çakar

Bu nedenle Diyot falan gerekebilir. Mobil Uygulamamızı İndirin. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Pendik içinde Çakar lamba seti uzaktan kumandalı modlu. Bu ilanı arkadaşlarınla paylaş, Çakar lamba seti uzaktan kumandalı modlu. Jabsco 1SL uzaktan kumandalı Projektör.


Uzaktan kumandalı çakar

Merkezi kilit sistemi olan 12V araçlar için sustalı uzaktan kumandalı açma kapama sistemi Sentinel S05. Sustalı uzaktan kumanda açma-kapama 12V Sentinel Sözellikleri: Tüm volt. Denizcilik sektöründe güvenli alışverişin tek adresi olan csymarine.


Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar