29 Temmuz 2016 Cuma

3 Çipli dış mekan şerit led

3 Çipli dış mekan şerit led

LED çeşitlerimiz beyaz,kırmızı, gün ışığı, sarı, yeşil, mavi renkleri ile stoklarımızda. SMPS Güç kaynağı LED bağlantısı Şerit LED ‘in metresinin çekeceği akım miktarı LED üreticileri tarafından sağlanır. LED Panel, LED Projektör, Spot LED , çipli Şerit LED , Şerit LED Fiyatları, LED Spot Fiyatları, LED Fiyatları, LED Panel Fiyatları, LED Projektör Fiyatları. AMPERLİK BİR TRAFO KULLANMANIZ GEREKMEKTEDİR.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Led küçük led ampüllerin ince bir şerit üzerine dizilmesiyle oluşturulan ledlerdir. RGB, SM çipli şerit led modellerini en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Beyaz çipli şerit led , Beyaz çipli iç mekan led ,. En sağlıklı dış mekan şerit led , iç mekan şerit led e boydan boya yat verniği sürerek elde edilir.


Double PCB – Uzun Ömürlü (İki kat güçlendirilmiş şerit ). Plastik Kablo Kanalları Priz Takılabilen Kablo Kanalları ve Aksesuarları. PCB ile üretilen şerit led lerdeki gibi ışığı kısa sürede azalmaz. Led ürünleri, küçük aydınlatma çiplerinin ince ve esnek bir şerit üzerine sıralanması ile meydana gelir. Bu şeridin arkasında ürünün istenilen yere kolayca uygulanabilmesi için bir yapışkan bulunmaktadır.


AmberTeknik ÖzelliklerRulo Ölçüsü : mtGüç : 14. Ledin iyisi,fiyatın iyisi. Arka tarafında 3M band bulunmakta istediğiniz yüzeyde kolayca yapıştıra bilirsiniz.


Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! Kullanacağınız LED aydınlatma ürünü metrede kaç Watt güç tüketiyor ise ona göre Trafo seçimi yapmalısınız. Led Adaptörleri Ve Trafoları Led Ampul Led Projektör COB LED PROJEKTÖR POWER LED PROJEKTÖR SLİM KASA COB LED PROJEKTÖR SMD LED PROJEKTÖR. Volt besleme kullanılır Kırmızı, Yeşil, Mavi, RGB (Renk değiştiren), Beyaz, Günışığı renk seçenekleri vardır. EV İŞ YERİ OFİS DEKOR AYDINLATMA, KUYUMCU VİTRİN AYDINLATMA, LED ÜRÜNLERİ, en ucuz ve kaliteli olarak sanerticaret.


Aydınlatma, sinyalizasyon ve mimari aydınlatma alanlarında diğer ışık kaynaklarının yerini hızla almaya başlamışlardır. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Rgb Şerit Led Fiş Takımı.


Kargo Süresi: Aynı Gün Kargo. ToptanFiyatına Prakende satış ( SİPARİŞ ÖNCESİ ALTTAKİ AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ). Led alırken dikkat etmeniz gereken en önemli husus, metre ile amper çarpımıdır. Led Trafosu almanız gerekir. Sizin çok renkli olarak istediginiz RGB şerit leddir.


3 Çipli dış mekan şerit led

RGB fiyatlarını web sitemizden bakabilirsiniz. PANEL W DOWNLIGHT ARMATÜR BEYAZ-BEYAZ KASA. TL Şerit Led Amt Günışığı İç Mekan Silikonsuz Çipli Mt. Metre Fiyatıdır Metrede Led vardır.


Led İçin Volt Adaptörler(Güç Kaynakları): Volt(V) 2A Amper Adaptör Volt(V) 3A Amper Adaptör Volt(V) 8. Ait Gönderim İstatistikleri: Tahmini gönderim süresi, ürünün tedarik edilme süresine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık Sorulan. Sadece günlük bi kampanyadır.


Kredi kartı seçeneği olmadığı için kapıda ödeme seçtim, kargo firması ya. Reklam malzemeleri adresiniz. Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son tüketiciye Kaliteli Ürün Uygun Fiyat sloganıyla ulaşan Merter Elektronik online elektronik satış sitesi Merterelektronik.


Sipariş Hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. IP Günışığı Şerit Led. Dış Mekan Beyaz Şerit LED. TL 84TL Vergiler Hariç: 72TL. Karşılaştırma listesine ekle-.


DIŞ MEKAN - DIŞ MEKAN AYDINLATMA HOŞGELDİNİZ. Tekiş ürünleri ve diğer Şerit Led Ürünleri indirimli ve uygun fiyatlarla Bauhaus. Dış mekan için kullanılan şerit LED ’lerin üzerindeki SMD paketlerinde silikon kaplama vardır. LED ’lere iç ve dış mekan kullanımına uygunluk açısından bakalım.


Online sipariş verilebilir. V şerit led dış mekan ürünleri (IPkoruma sınıfı) olup, fiş kısımları muhafaza edilmesi gerekmektedir. Yani ister Tek Çipli Şerit LEDbağlayın, isterseniz çipli Şerit LED bağlayın, aynı şekilde ikisini de bağlayabilirsiniz. LED seçerken dış mekan yani Silikolu Şerit LED ‘i seçin çünkü üzeri kapalı olduğu için daha zor oksitlenir.


Bu sayede kullanım ömrü daha uzundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar