20 Temmuz 2016 Çarşamba

Abajur iskeleti nasıl yapılır

Ev aydınlatmasının en şık hali olan abajurlar , her odada en az bir adet bulunan ev eşyalarıdır. Genellikle kitap okumak için amaçlanmış abajurlar , ışığı yumuşatmak amacı ile de evlerimizde dekoratif olarak da kullanılmaktadır. Bugün sizlerle kendin yap abajur fikirlerimi paylaşmak istiyorum.


Abajur iskeleti nasıl yapılır

Sorusuna cevap aramaya çalışacağız. Tane abajur yapımı fikri. Gelin birbirinden ilginç üç tane abajurun nasıl yapıldığına beraber bakalım. Renk uyumuna dikkat edilir. Açık renk bir kumaşın koyu renkli bir abajur iskeletine kaplanması göze batan bir görüntü oluşturabilir.


Kaplama yapılacak abajur iskeleti seçilirken kullanım alanın inceleme aşamasında uygun ölçülerde olmasına dikkat edilir. Yerleştirme sırasında abajur iskeleti üzerine yerleştirilecek özellikle kumaş parçasının düzgün durabilmesi için cm’lik tellerin. Yatak Odası Stili için İlham Veren Fikir.


Kumaşlara uygun dikişi ipliği. By Rukiye Vural in forum plastik çalışmaları Cevaplar: Son Mesaj: 27. Arkadaşlar el işi abajur şapkası nasıl yapılır abajur şapkasiçin gerekli olan malzemelerin neler olduğu hakkında eğitici bir video paylaşabilir misiniz ? Yeni bir abajur seçilirken ortamdaki mobilyalarla uygunluğu da göz önünde bulun-durulmalıdır.


Evinizde kullanabileceğiniz abajurunuzu kendiniz yapabilirsiniz. Bu işlem çok kolay olmakla beraber evinizde kullanmadığınız eşyaları. Dilerseniz eski abajur kılıfını çıkararak yalnızca demir iskeleti de kullanabilirsiniz. Abajur ayağıve uyumu Resim 1. Resimli anlatımda görüldüğü gibi boş bir şişeyi nasıl abajur haline getireceğinizi göreceksiniz. Sicim, renkli yün ya da floş, düzgün biçimli bir kutu veya kap (Bu küp, silindir ya da karpuz şeklinde olabilir) Maden bir çubuk, kordon, duy düğme, Zamk.


Ya da üst halka daha küçük yapılır. U dhax cwmlza - Maxresdefault. U da x Vweioa - Maxresdefault.


Evde ayaklı lambader nasıl yapılır konusunda aslında oldukça yüksek fiyatlara satılan dekoratif lambader modelleri biraz çaba ile evde yapılabilecek dekoratif ürünler arasında yer almaktadır. Kolay abajur nasıl yapılır öğrenmek için adımları takip ediniz. Küçük dar mekânlara konulacak büyük abajurlar veyahut tersine büyük mekânlara konulacak çok küçük abajurlar işlevlerini yerine getiremezler. Adım 2: Eteğinizin Boyuna Karar Verin.


Hem abajur başlık yapılışı, hem de kumaşla abajur süslenmesi bütün açıklamalı detaylarıyla burada yapılmış. Mor dantel güpür olmazsa olmazdı. Gotik eskitme nasıl yapılır ? Burada verdiğimiz uzunlukları dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.


Aşağıda resimden bakarak daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır. MM KOTON İP (MT - ÇİLE) Blog Kategorileri. Nasıl Alış veriş Yaparım ? Kare Model Tavan Teli (Mağaza Stoğunda mevcut). Daha sonra bir abajur iskeleti edinin. Bu iskeleti eski bir abajurdan da elde edebilirsiniz.


Sonrasında desenli şerit ile abajurun alt ve üst kısımlarından geçerek sarma işlemini uygulayın. Eski bir abajurun kafa kısmı ve iskeleti ;. Yorum Bırak Cevabı iptal et. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Sevgililer Günü Hediyeleri. Dikkat Çeken Erkek Hediyeleri. Malzemesi kurdele ise iskeletin çevresine dikey dolayarak, kumaş ya da karton ise avize iskeletinin üzerinde döndürülerek ölçü alınır. El yapımı abajur modelleri ve yapılışları arıyorsanız tane abajur nasıl yapılır resimli.


Abajur iskeleti nasıl yapılır

Piyasada ayaklıveya tavan abajuru olarak farklımodellerde iskelet çeşitleri bulun-maktadır. Yapılacak modele uygun iskelet teli seçmek gerekir. Ardından abajur başlığını iskelet üzerine takın ve ahşap ayakları cıvata somun ile bağlantı parçasına vidalayın. Ayakların üzerine, hazırladığınız başlığı yerleştirin ve son olarak duyun somununu takın.


Fenerleri kurdele yardımıyla elektrik kablosuna bağlarsanız. Kolay ve şık abajur modelleri nasıl yapılır ? Eğer huni şeklinde bir abajur zemini bulamazsanız tellerden huni iskeleti yapıp yağlı kağtlada kanarlarını sararakta bu şekli verebilirsiniz. Ben lambaderin iskeletini boyamadan aynı şekilde bırakmayı tercih ettim ancak isterseniz iskeleti boyayarak lambaderi tamamen değiştirebilirsiniz.


Lambaderi tekrar yenilediğimde pek beğenmediğim ara katı ve ayaklarını halatla kaplamayı düşünüyorum. Saydar Aydınlatma Ürünleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar