29 Temmuz 2016 Cuma

Alkışa duyarlı lamba

Alkışa duyarlı lamba

Satın Almanın En Akıllı Yolu! Alkışla yanıp sönen lamba Şarz edilip kullanılabilir aynı zamanda direk ampul duyuna takılarak kullanabilme özelliğine. Lambanızı Oturduğunuz Yerden Açıp Kapayın! Alkışa Duyarlı Lambayla Alkışlayarak Ya Da Parmak Şıklatarak Işıkları Açıp Kapatabilirsiniz. Unsubscribe from Serdar Altunok?


Alkışa duyarlı ledli lamba ister şarj edip gittiğiniz yerde kullanın isterseniz eviniz de normal ampul olarak kullanın, elektrikler kesildiğinde otomatik olarak devreye girerek size kesintisiz ışık sağlar. Duya yerleştirmeden seyyar olarak da kamp lambası olarak kullanabilirsiniz. Elektrik olduğu zamanlarda kendini otomatik olarak şarj edecek, elektrikler kesildiğinde şarjını kullanabileceksiniz. Böylelikle elektrik kesintisinden hiç bir zaman etkilenmeyeceksiniz. AKILLI EV AKILLI EV Malzemeler-Arduino UNO-Breadboard-adet Buzzer -adet 3Direnç-Adet HC-SRUltrasonik Mesafe Sensörü.


Karşılaştır Karşılaştır Müzik Kutusu Dikiş Makinesi. Tokyo Doğal Himalaya Tuz Lambası 2-Kg iyon lambası indirim. Tokyo Anahtarlı Fişli Masa Lambası Kablosu Tuz Lambası Anahtarlı Güç Kablosu Abajur Aydınlatma 1TL 10. Dekoratif 3Derece Dönen LED Disko Lamba. Ellerimizi birbirine vurarak alkış sesi çıkarttığımız zaman bu devre Rölenin kontaklarını kapatır.


Röle kontaklarına herhangi bir yük(cihaz) bağlarsak bu yükün kontrolünü alkış yoluyla yapabiliriz. Solar Şarjlı Led Kamp Lambası ve Powerbank. Led Ampullü Şarj Edilebilir Işıldak. Bir odanın lambalarını yakabilir yada bir kapıyı açabilirsiniz. Eğer böyle bir şey yapmak istiyorsanız bu modül tam size göre.


Teknobar Elektronik Bilişim Hizmetleri San. Alkışla yanan lamba herhangi bir ortamda sese duyarlı olduğu için ses alma durumunda yanacaktır. Bu lambamız ses duyduğu an otomatik olarak yanar. Ve ikinci bir alkış veya seste yine otomatik olarak söner.


Alkışa duyarlı lamba

Ayrıca mini florasan sayesinde loş bir ışık verir gece lambası şeklinde kullanılabilir! Saat ve lazer projeksiyon bölümü oynar başlıdır. Mini Sevimli Yunus Silikon Renkli Pat Gece Işığı Duyarlı Dokunun Kontrol Ortam Atmosfer Sensörü Alk. Başlıkta da belirttiğim gibi sese duyarlı led devresi yapmak istiyorum. Elimi kere çarptığımda ledler yanacak ve tekrar kere çarptığımda ledler sönecek.


Bunun için ihtiyacım olan devre şeması ve gerekli malzemeleri söyleyebilir misiniz ? Projede oluşturduğumuz devre ile metre mesafeden alkış sesi ile duvar saati üzerindeki led lambaları yakmayı başardık,bu kekilde hayatımızı biraz daha kolaylaştırdığımızı düşünüyoruz. Başka bir seçenek de sese duyarlı ( alkış , ıslık gibi) lambaların kullanımı olabilir, böylece ihtiyaç duyulduğu anda sesli bir uyaranla bu lambaları yakmak gerekmediği zamanlarda ise kapalı tutmak mümkündür. Günümüzde yeni bir alternatif ise genellikle Himalaya tuzundan yapılan gece lambalarıdır. Not : Ürün listeleme sayfalarında bulunan ürün bilgileri belirli aralıklarla güncellenmektedir. En güncel durumu, ürünlere tıkladığınızda açılan ürün detay sayfalarından takip edebilirsiniz.


Toptan Sevgili Figürlü Biblo Lamba. Sese Duyarlı Dijital Işıklı Alarmlı Masa Saati. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


Arkadaşlar evin ışıklarını uzaktan kumanda ile kontrol etmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bu sistemi kurmak için ne gerektiğini, sistemin. Nostaljik Kitap Abajur ( Gece Lambası ). Tamamı kaliteli canlı renkli plastik malzmeden üretilmiştir. Bütün Ürünler Aynı Gün KARGODA!


Alkışa duyarlı lamba

Star Lover Romantic Lamba - Duvar Projeksiyonlu Romantikler İçin ! Star Master Projeksiyonlu Gece Lambası odanızın tavanını rengarenk yıldızlarla kaplayarak sizin icc. Ses ve üflemeyle yanıp sönen led mum. Alt kısmında açma kapama düğmeside vardır. Bisiklet Lazer Şeritli Güvenlik Stop Lambası Günün. Alkış Sensörlü LED Dijital Masa Saati.


Klasikleşmiş fotoğraf çerçevelerinden sıkıldıysanız 3Derece Dönen Müzikli Fotoğraf Çerçevesi ile evinize ya da ofisinize renk katın. Düşük fiyatlarla yeni Akıllı Işıklar almak istiyor musunuz? Siparişiniz tam zamanında güvenilir bir şekilde elinizde. Sitemizdeki tüm ürünler stokludur. Hareket Sensörlü 3Derece LED Lamba : Light Angel indirim 44.


Kalorifer Suluğu: Petek Üstü Oda Nemlendirici (Adet) indirim 29. Slim N Lift Erkekler İçin Atlet Tipi Göbek Korsesi indirim 39. Karbonm onolsit gazına karşı duyarlı alarm Soğandaki tıpa Hangi tatlar nerede Aşırı yüklü araçlar trafiğe çıkamaz.


Güneş enerjisi ile çalışan lamba Alarmlı sandık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar